Duidelijk, Eenvoudig en snel

Duidelijk, Eenvoudig en snel

Perfekt

Bestellung und Abwicklung bis Lieferung ohne Probleme. Bei Bedarf immer wieder gerne.

livraison de colis

absolument rien à dire sur le magasin RAD que du contraire. Toutefois en ce qui concerne la société qui livre les colis c'est réellement déplorable. Vous pouvez les contacter par e-mails ou téléphoniquement ils se foutent de vous. J'ai attendu quinze jours pour être livré d'un colis. Soit mon domicile est inconnu ou ils ne le trouve pas. Ils n'ont pas google maps? Enfin finalement suite aux démarches de RAD mon colis a été livré dans un point de collecte situé à 300 mètres de mon adresse qui leur était inconnue. Du jamais vu. Encore une fois le magasin RAD n'a rien à voir la dedans mais devrait changer de société de livraison qui est DPD.

Choix, facilité de commande, qualité

Tout se passe toujours très bien chez RAD que ce soit pour les commandes ou le retrait en magasin. Merci

Five stars

Bestelling omruilen

Een bestelling omruilen gaat zeer vlot en met de glimlach. Niets dan lof voor het behulpzame personeel

Excellent

Ok

Zeer goede service

Broek had een mooie prijs was helaas te groot. Maar goed en duidelijk retourproces en snel geld retour. Betrouwbare shop dit

Snelle levering, goede kwaliteit

.product voldoet aan de verwachting

Service super et livraison hyper rapide

Après un visite chez RAD Nivelles et après conseil du personnel sur place nous avons commandé sur leur site. Cela fait des années que je suis client chez RAD et je recommande à 100%

weer prima verzorgd

Gebruik gemaakt van laagste prijsgarantie voor een product, dag later met code product besteld. Weer een dag later, sneller dan aangegeven, bezorgd. Ga zo door, al jaren tevreden klant zowel in de winkel als online.

Uitstekende service

Vriendelijk, behulpzaam personeel

All good

Thank you, very fast delivery!

Bon accueil

Bon accueil et bons conseilles

Poor

I got a Dainese racing suit that looked like used before. Apart form that it came with no hanger, no case, no protecion kit. I did not send it back only because I needed it asap for track day.

• Would you recommend us? No

top

vlugge levering

vlotte levering

track en trace , top

Behulpzaam

Zeer behulpzame en vriendelijke medewerkers, Jonas heeft me vlot en duidelijk geholpen met selecteren van nieuwe kledij. Ook al was de sluitingstijd gepasseerd tijdens het kiezen en passen, hij bleef op post. Uitstekende service!

Parfait

Sérieux & service.

Simply the best

Better than all the rest Better than anyone Anyone I've ever met

Zeer snelle levering

Had zeer dringend een relais nodig voor led richtingaanwijzers. Amper 2 dagen later werd het in een afhaalpunt geleverd. Dankzij RAD rij ik nu op een veiligere manier dagdagelijks door het drukke verkeer aan de Antwerpse Kennedy tunnel.

Les moins chers avec un service lient irréprochable !

Je leur ai acheté plusieurs articles reçus très rapidement et j’ai eu affaire à leur service client qui a été très efficace.

Doen wat ze beloven

Top service en top prijzen !!

Vaste klant geworden. Waaarm ? Altijd top service, top prijzen en top materiaal! Ik raad het zeker aan mensen !!

4 Landegemstraat

Drongen 9031