fast and cheaper than elsewhere
Thanks for your positive comment!
perfect
Leuk om te lezen, bedankt!
Livraison rapide et détaillée !
Heureux d’entendre ça!
Perfecte service
Bedankt voor uw positieve reactie!
Ruime, overzichtelijke winkel met een groot aanbod en behulpzaam personeel.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
DPD die aan huis zou moeten leveren, levert in een afhaalpunt... Ook al is het geen meerkost boven bepaalde bedragen als thuislevering wordt aangeboden vind ik het jammer dat ze zich daar niet aan houden , vandaar een 8 want dit hoort bij de service. We spreken over 3 leveringen en meer dan 1000 € dan mag dit in orde zijn, en hierdoor weet ik dat het geen éénmalige missing is.
Dag Joachim, Eerst en vooral bedankt voor uw bestelling bij RAD en uw positieve feedback. Ik heb even de tracking bekeken van uw pakketten en wij kunnen ook niet vinden waarom DPD dit rechtstreeks naar een afhaalpunt liet leveren. Vanuit onze gegevens stond dit op thuislevering. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren.
Als ik op voorhand wist dat DPD het pakket zou versturen zou ik het niet gekocht hebben…..ik wacht nog steeds op levering
Dag Eric, Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens verloopt. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. Het lijkt erop dat het pakket vastzit bij het verzenddepot van DPD sinds 12/06. Ik heb reeds contact opgenomen met hen om te vragen wat het probleem zou zijn. Ik hoop u snel van een oplossing te voorzien. Ik houd u verder op de hoogte.
Als we de winkel binnen komen, is er steevast een vriendelijke verwelkoming. Hebben we vragen, worden ze op een correcte manier beantwoord, voor een probleem, word er een oplossing gezocht , we zijn tevreden van de producten. Ook fijn, dat je op je gemak een tasje koffie kan drinken . Wij komen heel graag naar RAD
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort!
Site sérieux
Merci pour la confiance en RAD!
Zaterdag een Sena st1 spider gekocht Na verbonden te zijn met mijn tomtom 550 GPS viel de verbinding met de mech ieder keer uit Men is blijven zoeken tot ze de oplossing gevonden hadden geen enkele moeite was te veel Het was een instelling in de GPS Waarvoor dank aan het ganse team van RAD Drongen
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Makkelijk besteld en ingeruild voor een grotere maat. Goede service en prima producten, een echte aanrader.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
Uitstekend en zeer snel geleverd
Bedankt voor uw positieve reactie!
alles wat ik in motor zaak zoek is aanwezig bij R.A.D.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
Great variaty of quality products and excelent support
Nice to read, thanks!
Livraison rapide et efficace
Le RAD est toujours le bienvenu !
J'ai du retourner une paire de gants qui ont été remplacés sans discussion et rapidement.
Nous sommes là pour vous aider !
rapide et facile
Tres chouette !
Rien à redire ! Livraison rapide. Produit conforme; trés satisfait
Merci pour les 5 etoiles !
I have been chasing a delivery that has gone missing and the staff have been very responsive and helpful Hopefully I'll finally get my package soon. DPD delivery is always an unfortunate adventure...
We are doing everything we can to ensure your package will get delivered ! Regardless of DPD, we will make sure you get your order. We will keep you updated regarding your delivery and if it's declared lost, we will ship out a new one.
Commandé gants REV'IT! Lacus GTX Noir 4XL, tout s'est facilement et parfaitement déroulé depuis la commande jusqu'à la livraison ! Gants étanches de très belle qualité pour un prix correct, un grand merci !
Très heureux de l'apprendre ! Profitez de votre achat !
Effortless
Thank you so much !
Handige tools!
Bedankt Philippe !
Livraison rapide. Rien à signaler. Top webshop
Cela fait plaisir à entendre !
Mijn bestelling bij RAD werd vlot verwerkt en snel geleverd; alles was netjes verpakt en exact zoals beschreven op de website – ik ben super tevreden over de hele ervaring.
Mega leuk om te horen ! We kijken al uit naar de volgende keer !
Je suis pleinement satisfait de ce site de vente. J'espère un jour, visiter un de leurs magasins. Merci à son équipe.
Tres chouette ! A la prochaine fois !