snelle en zorgeloze levering, zoals altijd
Je bestelling steeds snel geleverd, goede duidelijke uitleg over de producten en zeer goede website, ook in de winkel ben je altijd goed geholpen. Ik raad hierbij RAD aan aan elke motorrijder.
Wat een mooie beoordeling, Bart! Het doet ons plezier deze fijne feedback te mogen ontvangen! We danken je voor je vertrouwen en zien je graag een volgende keer terug.
steeds goede service en snel
Bedankt voor de 5 sterren, Michel! Geniet van uw aankoop!
Snel en correct
Dat horen we graag, Eddy! Fijn te lezen dat u tevreden bent!
Tilattu takki postitettiin samana päivänä Belgiassa ja oli viikon päästä perillä. Alpinestars Bogota takki on mitoitukseltaan kapeahko eli kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi, jos ei ole erityisen hoikka.
Product zoals omschreven, heel tevreden.
Rapide, efficace, Merci !
Super! Merci pour les 5 étoiles, Loic!
Jas gekocht via site. Snel binnen, fijne site!
Dat horen we graag! Veel plezier met uw nieuwe jas, Harry!
Good Prices, fast shipping to portugal, and very effective.
Beste prijs, helaas motorhelm iets te klein. Gratis retour en binnen 5 dagen de juiste maat ontvangen. Geweldige service.
Bedankt voor deze positieve feedback, Marco! Fijn te vernemen dat u tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Ik had een te grote motorhoes online besteld en die heb ik in de winkel meteen zonder verdere vragen onmiddellijk kunnen omwisselen in een kleinere maat.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle omruilprocedure, Bert! Graag tot weerziens!
Prix compétitif. Commande rapidement expédiée. Merci à RAD.EU Salutations motardes
Merci pour les 5 étoiles, Gilles! :D
Rien reçu... RAD est super mais la livraison est nulle.....
Bonjour Didier, Je suis désolé d'apprendre que la livraison de votre colis ne s'est pas déroulée comme prévu. Votre colis a été expédié le 29/6. Si vous n'avez toujours pas reçu votre colis, nous vous recommandons de contacter au plus vite notre service clients à l'adresse [email protected] afin qu'il puisse prendre les mesures nécessaires. Dans ce cas, il est préférable de faire un suivi rapide et de communiquer immédiatement avec notre service après-vente. Plus vite il intervient, plus grandes sont les chances d'aboutir à un résultat positif. Cordialement, L'équipe RAD
Rien à dire. On ne se pose pas de question car on sait que le service sera toujours "tout bon"; que ce soit avec le personnel sur place ou "On line", via le web..
rien à dire. Simple net efficace rapide
Super! Merci beaucoup Illia! :D
Makkelijk benaderbaar vlotte reacties op de mail, en telefoon. Ik heb een flinke korting kunnen genieten ivm laagste prijsgarantie. Ik ben al al dik tevreden. Ook met het product dit is in top staat geleverd met nog een paar extra's waar ik niet op had gerekend nou weet ik niet of dat geleverd is door RAD of door GIVI. Anyway ik ben blij!
Heldere site, makkelijk bestellen, vlotte verzending en levering, waarbij het pakket goed te volgen is. Ook prettig dat ik direct al kon aangeven dat ik het pakket op een afgiftepunt wilde hebben. De retourzending die ik had was ook zeer eenvoudig te regelen en het geld stond binnen een week weer op mijn rekening. Ook nu was het pakket goed te volgen. Het motorjack dat ik mijn zoon cadeau heb gedaan ziet er perfect uit en zit hem comfortabel. Het was keurig en zorgvuldig verpakt.
Wauw, bedankt voor deze fijne beoordeling! Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze dienst na verkoop! Veel plezier toegewenst aan u (en ook aan uw zoon) met jullie nieuwe aankoop! Graag tot een volgende keer!
Beter kan nog moeilijk.
Bedankt voor dit mooie compliment Jean Paul! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Ik had het product op een andere website 30% goedkoper gezien. RAD heeft ook deze korting gegeven aan mij.
We zijn blij te lezen dat u de voordelen en het gemak van onze 'Elders goedkoper gezien'-aanvraag heeft kunnen ervaren! Veel plezier met uw aankoop en graag tot weerziens!
Tout s'est passé parfaitement bien. De la commande a la livraison rapide, tout s'est passé très bien. Je recommande !
Merci pour la confiance en RAD, Franck! :D
Thank you very much for the great service.
Thanks for the 5 star rating, Kerem! We hope you'll enjoy your purchase!
Rien à redire comme d'habitude je suis client depuis de nombreuses années. Surtout ne changer rien. Merci
Quelle belle remarque, merci beaucoup Michel! Profitez bien de votre achat!
All items came as expected and did not have to wait many days
Thanks for this positive feedback, Pia! We hope you'll enjoy your purchase! :D