Super content je recommande vivement commande reçu rapidement
Très bonne expérience bon prix livré avec soin et très rapidement !
Super, merci pour votre agréable remarque. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait de RAD!
Recommended
RAD.EU heeft alles wat een motorrijder nodig heeft. En nog voor de beste prijzen ook! Levering is al elke keer foutloos en snel geweest. Ook het omruilen ging heel vlot. Dan kies je of je het product wil omruilen of je geld terug wil. Binnen de week had ik mijn omgeruilde producten al in de bus. Ik was onder de indruk. Ik zou RAD.EU zeker aanraden!
Wauw! Bedankt voor deze positieve feedback! Het doet ons plezier te lezen dat u zo tevreden bent!
Très bonne connexion
Super! Merci beaucoup!
Es war eine schnelle Lieferung. Ich hatte allerdings keine Info zur Sendung erhalten so dass nur auf Anfrage festgestellt wurde dass mein Paket zur Abholung bereit ist. Leider hatte der Zusteller keine Info da gelassen dass mein Paket nicht zugestellt werden konnte. Sonst hat alles gut geklappt. Auch die Kommunikation per Email war sehr gut.
alles prima geregeld
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijnefeedback!
Sympathie et serviabilité au rdv. Service ok.
Merci pour les 5 étoiles, Eddy! Profitez bien de votre achat!
Conforme à la description et envoi rapide et un tarif défiant toute concurrence je recommande ++
Merci beaucoup!! :D
Ravie de mon achat. La commande est arrivée rapidement. Je recommande ce site.
Super! Heureux d'entendre ça, Angelique! Profitez bien de votre achat!
Commande faite et livraison rapide de mes chaussures moto...Livraison rapide
Good job.
Thank you very much, Marko! We hope you'll enjoy your purchase!
RAD.EU offered a SHOEI Neotec 2 model helmet for a bottom price and in a variant that was not available at most/larger retailers. Time between clicking buy and receiving the package was very short, when opening the box, I found also a pinloc visor included. Definitely recommendable, again anytime
Vriendelijk en behulpzaam personeel, al veel aangekocht, in geval van problemen met sommige zaken, correcte afhandeling van garanties
Bedankt voor deze uitgebreide, positieve review, Eric! Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over RAD! Graag tot een volgende keer.
Heel vriendelijk en correct
Bedankt voor uw positieve feedback!
Newsletter par mail, site internet clair et facile avec un espace client reprenant l'ensemble et le suivi des commandes. Les étapes allant du choix jusqu'à la livraison sont vraiment bien réalisées. Pourquoi pas une application RAD Smartphone comme Mister Auto ou Autodoc pour choisir les articles souhaités et passer sa commande.
ruim aanbod, zeer klantvriendelijk personeel en je krijgt antwoorden op al je vragen. Altijd leuk om een visite te brengen.
Ik heb meerdere aankopen gedaan bij RAD. Alles klopt. Telkens weer. Leveringen zijn goed verpakt en worden snel bezorgd.
Het doet ons plezier te lezen dat u zo tevreden bent, Alfons! Graag tot een volgende keer! :D
Délai bien respecté !
Super! Heureux d'entendre ça, Thierry! Profitez bien de votre achat!
Mijn bestelling is snel en zeer netjes geleverd. Het transport door DPD naar een ophaalstation is ook goed uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden over RAD en een fijne 1e kennismaking. Indien ik weer motorspullen nodig heb zal ik zeker de RAD website als eerste bezoeken.
Wat fijn dat u bij ons terechtgekomen bent voor uw aankopen én dat u een positieve eerste ervaring achter de rug heeft! :D We danken u voor uw vertrouwen en zien u graag een volgende keer terug!
Goede afspraken maakt trouwe klanten
Bedankt voor de 5 sterren, Didier! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Bedankt voor de 5 sterren, Herman! Geniet van uw aankoop!
Rad.eu facile d'utilisation, livraison rapide et excellent emballage.
Zeer correct en goed service
Zoals ik van RAD gewoon ben was de levering op tijd (zelfs iets sneller dan aangegeven op de site) bij me thuis. De levering was correct en zeer goed verpakt. Tot een volgende zou ik zeggen.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Hans! Tot een volgende keer! :D