tip top in orde en op tijd

tip top in orde en op tijd

Toujours aussi rapides et efficaces.

Toujours aussi rapides et efficaces. Parfait.merci

Le moins cher du net

Le moins cher du net Envoi super rapide Que du bon !

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Top ??

Snel geleverd en producten waren in orde . Top

Uitstekende service

Bij de laatste bestelling was er tijdens de verzending een product defect geraakt. Dit is in overleg uitstekend opgelost. Daarnaast worden de zendingen snel verwerkt en is het makkelijk bestellen bij RAD.

korrekte en snelle levering�

korrekte en snelle levering en snelle en korrekte afhandeling van retourzending!

Snel en betrouwbaar

De levering was erg snel. De communicatie erover was top!

RAD.eu betrouwbaar

RAD.eu is altijd een betrouwbare leverancier. ????

Het bestelde item kwam zeer snel en�

Het bestelde item kwam zeer snel en kwam goed overeen met de beschrijving. De kwaliteit is prima en de pasvorm ook.

Service au top

Top service , rapidit� efficacit� ect...

Snelle levering, goede kwaliteit

vriendelijk personeel dat u ook goed�

vriendelijk personeel dat u ook goed helpt en mee helpt te kiezen wat voor u het best is

We zijn bij RAD in Herk De Stad heel�

We zijn bij RAD in Herk De Stad heel goed en geholpen door het vriendelijke personeel . Onze bestelling werd 2 dagen erna met zorg thuis afgeleverd.

Rapide

Rapide, efficace

Des prix imbattables et des employ�s�

Des prix imbattables et des employ�s bien form�s, compr�hensifs et attentifs. Merci.

De bestelde snoerloze accu pomp�

De bestelde snoerloze accu pomp functioneert niet. Geen vertrouwen in het artikel en daarom geld terug gevraagd.

Snel en goed

Snel en goed, faire prijs.

Peut �tre un jour la commande arriveras

D�lai de livraison non respect� une semaine de retard et aucune nouvelle de ma commande ne explication pr�cis hormis nous avons appel� notre transporteur pour qu il vous livre D accord mais une semaine plus tard toujours pas livr�,pas d explication et maintenant ???? Premi�re commande grosse d�ception et donc ne recommande pas se site Cordialement Deuxi�me avis Le service apr�s vente a �t� tr�s r�actif car mon colis a �t� perdu par le transporteur Il m on propos� de me renvoyer ma commande et la les d�lais ont �t� respect�s Donc un service apr�s vente tr�s r�actif et d�lai de livraison impec Du coup je recommanderais sur ce site et malgr� cette m�saventure tr�s satisfait

Commande respect�e et d�lai impeccable.

Commande respect�e et d�lai impeccable.

Snelle levering. Alles perfect verlopen.

Top bedrijf

Zeer snelle en uiterst correcte leverin, het product mooier dan verwacht.

Tr�s bonne exp�rience

Tr�s bonne exp�rience, colis re�u tr�s rapidement tout c'est tr�s tr�s bien pass� � chaque fois merci !

Parfait

Produit � prix attractif et livraison rapide.

Produits de qualit�

Produits de qualit�, rapidit� ,efficacit�. SAV tr�s r�actif.

4 Landegemstraat

Drongen 9031