Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima geleverd.

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Veel keuze.

Achat �quipement Gore Tex

Accueil, conseils et expertise professionnels. Exp�rience en magasin parfaite depuis certainement 20 ans maintenant. Rien � reprocher � l'utilisation du site web. A recommander en toute confiance.

Vlotte internetaankoop

Vlotte internetaankoop. Goede prijs. Snelle levering.

Top??

Petit prix, petit d�lais ! Impeccable.

Zoals altijd, top levering

zeer correct

zeer mooi geleverd en op tijd

Hele snelle levering voor een scherpe�

Hele snelle levering voor een scherpe prijs en met uitstekende service. Na het bestellen nog een bestelling kunnen combineren met een lopende bestelling voor 1 verzending. Geen enkel probleem. Top. Ik ga hier vaker wat bestellen ipv bij de andere web verkopers met (zeer) lange levertijden

Je pense que votre travaille est fait�

Je pense que votre travaille est fait mais pas de colis pour le moment d� arriv� cela fait 8 jours le colis est arriv� � Nantes mais pas � mon domicile. Peut-�tre � vous de voir de votre c�t� merci Ok colis est arriv� probl�me de transporteur

Fast and reliable service

Fast and reliable service, competitive prices, good value for money

Communication exemplaire

Site bien fourni, facile d�utilisation, communication exemplaire, livraison rapide

Vlot besteld en vlot geleverd

Vlot besteld en vlot geleverd geen vertraging, alles zoals het moet..

1ere commande

1ere commande . Enti�rement satisfait. Produits exp�di�s rapidement et bien emball�. Pour le moment tout bon

TOP!

Goede communicatie, WYSIWYG, Correcte levering, TOP!

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen. Snelle levering

Snel en kwaliteit

Snellere levering dan voorgesteld op de website. Goed verpakt. Kwaliteitsproducten tegen een schappelijke prijs

Duidelijk en correcte levertijden

Duidelijk en correcte levertijden, spullen van goeie kwaliteit

vervanging lederen vest???

op aanraden van RAD onderhield ik mijn lederen vest van 380�, na 1 seizoen met een door hun geadviseerd product. Resultaat: vest werd kleverig, vlekken... voor de vuilbak. Voorstel voor compensatie van RAD: ik mag me een nieuw vest kopen (nu aan 499�) en krijg hiervoor 5% korting bovenop black friday korting. Dwz opnieuw 350� ophoesten. Na een mail aan het hoofdkantoor geen reactie. Tot ik mijn ongenoegen uitte via FB, toen kreeg ik de melding 'zijn er mee bezig', ondertussen weer bijna 2 weken verstreken zonder enige reactie... 1-ik vind dit GEEN SERVICE, 2-ik voel me aan t lijntje gehouden

Zalige winkel

Zalige winkel , vriendelijke meedewerkers.. Zeer behulpzaam.. Kga vandaag al es terug..

Alles op afspraak geleverd!

Alles op afspraak geleverd! Proper verpakt!

Goeie RAD service weerspiegeld online

Duidelijke en overzichtelijke website met een goeie zoekfunctie. De goeie service die je krijgt bij een bezoek aan de RAD filialen wordt online ook weerspiegeld. Een vlot bestelproces, meerdere betalingsmogelijkheden en snelle levering. Kortom: TOP!

Product weer snel ontvangen en netjes�

Product weer snel ontvangen en netjes verpakt met beschermende doos. Super!

Qualit� du service optimale

Service tr�s professionnel, aimable et livraison tr�s rapide.

Bonjour decu c�t� prix

Bonjour J�ai bien re�u mon produit. Livraison sans probl�me. mais il est trois plus ch�re que chez d�autre revendeur. Je l�ai constat� apr�s. Merci.

• Nous recommanderiez-vous? Non

4 Landegemstraat