Super correcte levering, zoals gewoonlijk. Deze keer zelfs nog enkele dagen sneller dan initieel aangegeven! Nog nooit problemen gehad met RAD, en als de transporteur het liet afweten, dan lost RAD dat supersnel en pragmatisch op. Topservice!
Wow, hartelijk bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons dan ook veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Envoie rapide et propre
Super! Merci !! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Good communication and good prices. Fast delivery
Thanks for your positive comment! Original reply on Trustpilot at 13/10/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Rapide et conforme
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vlugge correcte levering
Fijn om te horen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Conforme � mon attente, livraison rapide. Je recommande.
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 13/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering, producten zoals omschreven, goede prijs
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
fast delivery
Thank you for this positive review! Great to read! Original reply on Trustpilot at 13/10/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
I've only ordered chain maintenance items, but the delivery and carrier notifications were just as planned on the website.
Thank you for this positive feedback, Marius! We hope you'll enjoy your purchase! Original reply on Trustpilot at 15/11/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Les articles re�us correspondent parfaitement au descriptif. L'exp�dition est ultra rapide, ainsi que la livraison, mais dommage qu'avec Chronopost on soit bloqu� la journ�e enti�re pour r�ceptionner son colis.
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. N'oubliez pas que vous pouvez également opter pour une livraison dans un point de retrait au lieu d'une livraison à domicile. Réponse originale à Trustpilot le 20/10/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Le casque est magnifique et confortable Mais je l'ai re�u avec la bavette compl�tement arracher Et l'a�ration avant ne ce ferme pas correctement du coup il y a toujours un petit courant d'air Mise � part �a le casque est top !
Tr�s satisfait : visserie manquante � la r�ception du colis, renvoy�e en express et re�ue 4 jours apr�s. Service tr�s r�actif
Merci beaucoup pour cette agréable remarque! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 02/11/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik ben hier al jaren klant, heb er al veel gekocht Altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. Steeds goed advies van de verkopers indien nodig. Ze weten waar ze over praten. Steeds vriendelijk en behulpzaam. Steeds snel en correct geleverd indien online besteld, en natuurlijk hetzelfde bij afhaling in de winkel in Drongen. Zeker 5 sterren waard, elke keer opnieuw!
Wat een mooie beoordeling, Herbert! Het doet ons plezier dit te lezen! Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in RAD en graag tot een volgende keer! :D Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rapide et efficace Bon prix
Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/11/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering. Klopt allemaal. Netjes administratief verwerkt.
Fijn om te lezen, Alfons! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heb onlangs een hoodie gekocht en had de oude prijs gezien en door gegeven werd gelijk aangepast goeie service en binnen 2 dagen in huis.
Het doet ons plezier te lezen dat u tevreden bent over onze geboden service en laagsteprijsgarantie! Geniet van uw nieuwe hoodie en hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Op tijd geleverd...top !!
Top! Bedankt voor de 5 sterren, Andy! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/11/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede website. Fijne communicatie over verzendstatus. Product goed verpakt en voldoet aan alle verwachtingen.
snel en goede olie
Snel geleverd en bestelling was in orde! Tot de volgende!
De bestelling verliep soepel en het pakket kwam optijd binnen. ??
Tr�s bien produit de qualit� livraison rapide.
HET IS WEL WAT AMBETANT AAN DE OREN DE PATTEKES ZOUDEN DUNNER MOET ZIJN
Beste John Het spijt ons te vernemen dat het artikel niet helemaal aan uw verwachting voldoet. Weet dat u tot 30 dagen de tijd hebt om een artikel aan ons te retourneren (indien aan de retourvoorwaarden wordt voldaan) en om een omruiling of terugbetaling te vragen. Meer informatie hierover vindt u hier terug: https://www.rad.eu/nl/faq/retourneren Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/10/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Perfecte broek van Revit die veel voordeliger was dan bij andere zaken. Goed verpakt en vlot geleverd bij het ophaalpunt. Goede communicatie en ik ben een perfecte broek rijker.
Excellent achat pour r�cup�rer des batteries plomb phosphat�es. Prix correct, appareil efficace. 12 �me ann�e avec la m�me batterie sur ma moto. Toujours impeccable.