Simple, rapide et efficace. Prix int�ressant. Service impeccable.
Merci beaucoup, David! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De bestelling was weer snel en goed afgehandeld door Rad. Alleen het bezorgen door DPD zijn we niet over te spreken. Heeft het pakket afgeleverd bij een niet dichtstbijzijnde DPD punt, waar wij het af konden halen. Aangegeven bezorgen op ons thuisadres. Voor ophalen bij dit DPD punt moesten we aan de overkant van de rivier zijn en hebben we extra kosten moeten maken om op te halen.
Beste Wim, Het spijt ons te horen dat de levering van uw bestelling niet naar wens is verlopen. Uiteraard betreuren wij dit voorval en begrijpen wij dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen. Jammer genoeg hebben wij zelf weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen dagelijks onze service, maar ook die van onze transporteur te verbeteren. Met vriendelijke groeten, Het RAD Team Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Parfait rien � dire de plus
Super! Merci à vous, Sebastien! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Very happy with everything. Quick shipment and great products. Highly recommended
Thank you for your positive feedback. We hope you'll enjoy your purchase! Original reply on Trustpilot at 07/09/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Zoals altijd goeie info en degelijke prijs
Bedankt voor uw positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Product is snel geleverd echter was het een vrij slappe doos waardoor het niet schade vrij geleverd werd. Erg jammer met een product van ruim 300 euro. De headset functioneerd gelukkig wel.
Beste Leon Het spijt ons dit te vernemen, onze excuses hiervoor. Hoewel we weinig controle hebben over de levering van onze pakketten, doen we steeds onze uiterste best om een goede levering te voorzien in samenwerking met onze transporteurdienst. Indien de levering niet helemaal naar wens was, of er een beschadiging aan het product is, is het steeds raadzaam onmiddellijk onze klantendienst te contacteren door een mailtje te sturen naar [email protected] Onze medewerkers van de klantendienst staan altijd met veel plezier voor u klaar! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top service! Klein probleempje met de levering maar werd direct opgelost!
Blij te lezen dat u tevreden bent met de aangeboden oplossing, Stef! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Super bediening en service ??
Super! Bedankt voor de vijf sterren, Fabienne! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Article command� sur le site RAD en 2 jours livraison faite. Que demander de + , impecc.
Merci beaucoup, Christian! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
D�lai traitement commande court, conditionnement produit conforme.Tr�s bien
Merci pour les 5 étoiles, Guillaume! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De bestelling werd binnen de beloofde termijn geleverd. Het product was zoals beschreven.
Fijn te lezen dat het artikel aan uw verwachtingen voldoet! Veel plezier ermee en graag tot ziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering en de producten precies als omschreven. In geval van omruilen binnen 5 werkdagen geregeld.
Bedankt voor deze positieve feedback! Fijn te lezen dat u tevreden bent! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Accessoire de qualit�. Livraison rapide et annonc�e.
Merci pour votre agréable remarque, Luc! Au plaisir de vous revoir chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Pinlock visier voor LS2 helm snel besteld en geleverd, past prima.
Het doet ons plezier dit te lezen! Geniet van uw aankoop en veel fijne motorritjes toegewenst! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Site s�rieux et rapide. Je recommande
Merci pour la confiance en RAD, Guillaume! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Dat horen we graag! Bedankt voor deze positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
J'ai mis cinq �toiles, car il n'y a rien � dire, le produit correspond � mon attente ( surtout pour ma moto), et aucun reproche pour la livraison
Quel beau compliment ! C'est très agréable de lire que vous êtes satisfait à tous égards ! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service et envoi rapide... Je recommande..
Merci pour la confiance en RAD, Alain! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ben de winkel gaan bezoeken en was met de moto.. kocht daar 2 helmen en ze hebben daags nadien verstuurd met een track en trace zonder meerkost. Super service
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle bestelling, snelle afhandeling, goede kwaliteit, degelijke website, handige filters, direct resultaat op de gevraagde categorie�n. Zeker aan te raden
Wat een mooie complimenten! Het doet ons deugd te lezen dat u zo enthousiast en tevreden bent! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/09/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Un tout grand merci service rapide bon contact. Mon fils est tr�s content de son cadeau.
Il n'y a pas de meilleur compliment que quelqu'un qui aime vraiment son cadeau ! Heureux d'avoir pu y contribuer ! Au plaisir de la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Parfait Pas encore eu l'occasion de tester le produit mais je fais confiance
Merci pour les 5 étoiles! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Good experience
Thank you very much! We hope you'll enjoy your purchase! Original reply on Trustpilot at 07/09/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Commande facile sur un site tr�s clair. Livraison express ????
tr�s bien , dans les d�lais.
Merci pour les 5 étoiles Chris! Réponse originale à Trustpilot le 07/09/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023