Snelle levering!
Dat horen we graag! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer bij RAD. Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heel tevreden van Rad! Ik ben al geruime tijd klant en voor het eerst een beschadigd item ontvangen per post en per direct een nieuw verstuurd gekregen.Goede service!!!
Prijs kwaliteit uitstekend. Snelle en correcte bezorging.
Dat horen we graag! Bedankt voor de 5 sterren, Carl! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top , bon prix , bonne communication et envoie tr�s rapide. Nickel.
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Acquisition d'un �cran antibu�e pour mon casque Shark en remplacement de l'original qui avait �t� d�t�rior�. Envoi rapide, livraison conforme. En un mot: parfait.
Heureux d’entendre ça! Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Magasin d alleur et vous sur le net vous �tes au top. Merci pour tout
wat n mooie zaak. ik had al de motorbroek. nu online de jas bij besteld. keurig hoe het via mail gecommuniceerd word, en had hem binnen 2dagen in huis! ik ga zeker ook de zaak weer bezoeken.! groetjes uit Zeeland ps. ze zijn echt veel goedkoper dan Nederland..
Leuk om te horen. Bedankt voor de positieve commentaar! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Juiste bougie's en snelle levering.
Leuk om te lezen, bedankt! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bestelling, betaling en vooral aflevering zijn perfect verlopen en alles was naar wens wat het product betreft. Goed geregeld RAD. Doe zo verder.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Correct en vlug geleverd met goede communicatie.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bien comme toujours
Quelle belle remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 08/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
RAS, � utiliser sans mod�ration.
Merci! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tr�s satisfait et rapidit� d'envoie bravo !!!
Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
toutes les personnes sont de tr�s bon conseils
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos conseils. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super ,impeccable rapide, bien emball� je recommande ??????
Quelle belle remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 07/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Perfect! Good job!
Merci pour la confiance en RAD! Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Todo fue perfecto y fecha de entrega tal y como marcaba , r�pidos y perfecto . Gracias por el servicio y precios
Supersnelle levering na perfecte communicatie!
Leuk om te horen! Bedankt! Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Where's my order all most 2 week I didnt recieve it yet I can't track it I will have trip soon
Thanks for your message and your patience. We have contacted our tranpsporter, DPD. The parcel is on it's way from The Netherlands to you. We will follow the tracking daily. For now we can only ask for your patience. Original reply on Trustpilot at 07/04/2022, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Snelle levering. Goede service bij ruilen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden was over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Alles 1 dag vroeger gekregen dan verwacht, deftig verpakt. Toppie.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Bewust een paar weken gewacht met het plaatsen van een review: De afgelopen weken was het prima test weer vwb de verwarmde handschoenen van Macna (Foton heated RTX Zwart) ik heb gereden in Sneeuw, regen, hagel, storm, en -2 ja ja maart 2022 roert zijn staart en ik moet heel eerlijk zijn: Macna voldoet prima aan mijn verwachting van de handschoenen� + snel lekker warm + zitten comfortabel + prima pasvorm + makkelijke te bedienen + snel opgeladen (Thuis) + wind en water dicht* *Enige kleine - puntje: de vingertoppen laten na lang in de miezer regen gereden te hebben toch wat water door �. Dank RAD voor het advies, snelle levering en zoals altijd de perfecte service (??????????)
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Materiaal per order goed ontvangen, In de winkel goede uitleg en vriendelijk.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Produit correspondant � l'attente, livraison rapide.
Heureux d’entendre ça! Merci Réponse originale à Trustpilot le 06/04/2022, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Beste , Ben tevreden, en snel geleverd. Met vriendelijke groetjes. Livio.
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/04/2022, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023