Rapidit� de traitement, envoi rapide et mat�riel au top.
Commande pour la France Envoi rapide
Juist product en supersnelle levering, thx !
Site de vente avec un vaste choix et des prix ( + promos) int�ressants. Traitement rapide des commandes et bon service S.A.V. Que demander de plus ;-) ?
Snelle levering. Lader werkt prima, alle nodige kabels zitten erbij.
Tijdig geleverd. Prima rugzak, veel ruimte. Minpuntje: levering was in een v��l te grote doos. Er pasten wel 10 rugzakken in ipv ��n.
Ik had al eerder een compliment gegeven aan rad dat alles goed was geregeld
Opnieuw bedankt voor de positieve woorden! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Exp�dition rapide et produits conformes � la pr�sentation.
batterij zeer snel en correct met de nodige richtlijnen om te plaatsen geleverd
Bedankt voor de 5 sterren! Inderdaad bij een batterij hoort er een woordje uitleg! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Produit conforme, livraison d'une veste avec �change pour une taille sup�rieure rapide et sans probl�me.
Merci pour les étoiles! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec la veste. Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super rapide et s�rieux
Super! Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vlug opgestuurd Top kwaliteit
Leuk om te horen! Geniet van uw aankoop. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Correcte levering van kwalitatief materiaal
Bedankt. We wensen er u nog vele kilometers mee! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede service en zeer vriendelijk
Bedankt voor de positieve commentaar! Tot de volgende :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livr� assez rapidement parfait . Je recommande se site .
Merci pour la recommandation Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles in orde, sneller geleverd dan voorzien.
Leuk om te horen. Laat ons gerust weten wat we kunnen verbeteren om een volgende keer 5 sterren te verdienen... Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Nadat ik had gelezen over het photocromatic vizier , heb ik via de website van RAD enkele vragen kunnen stellen met betrekking tot dit vizier. Deze werden de volgende dag reeds beantwoord, waarna ik mijn bestelling kon plaatsen. De levering was vrij snel, het product werd goed beschermd geleverd . Zeer tevreden klant !
Vlug en correct afgehandeld ????
Super! Bedankt voor de 5 sterren Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle levering met een hele goede trac and trace
Leuk om te horen! Bedankt Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
RAD, is een perfecte aanrader voor de koop van al Uw producten,en zeer snel geleverd kortom koop bij RAD, met vriendelijke groet Jan Kroon.
Ammaaaii! Wat een mooie woorden. Leuk dat je ons aanraadt. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Article d�crit avec pr�cision. Livraison soign�e et rapide. Parfait, merci.
WOW ! Super ! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi rapide, prix comp�titif. Satisfait de ma commande
Super !! Merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super goede helm. Voldoet aan de verwachtingenen. super vlot geleverd
Leuk om te horen! We wensen je nog vele kilometers met je nieuwe HJC Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
het product voldoet aan de verwachting en de levering was correct
Bedankt voor de 5 sterren! Doet ons plezier. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/11/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
prix int�ressant, livraison rapide. super juste un petit d�tail emballages ouvert .
Merci pour les 4 étoiles et merci pour votre remarque. Nous essayons d'améliorer nos services. Réponse originale à Trustpilot le 12/11/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023