Mat�riel livr� tr�s rapidement et prix correct. Vendeur � conseiller.
prima geleverd
Gewoon top!!! Schijnen heel goed voor zo klein te zijn.
Blij deze app te hebben gevonden. Heel klantvriendelijk om te zoeken en de levertermijn is heel correct. Ik kom nog terug! Luc Seynaeve
Rarement vu un site aussi efficace, je recommande vivement. Olivier N.
Les articles correspondent aux descriptifs et ont �t� livr�s rapidement
Commande absolument parfaite! Le produit correspond parfaitement au descriptif, l'envoi a �t� fait le lendemain de la commande, la livraison a pris 4 jours. Absolument parfait! Je recommande sans r�serve ce site.
Service impeccable. Livraison parfaite
Super rapide et fiable comme d'habitude
Prima site, overzichtelijk, veel keuze, makkelijk alles te vinden en te filteren, veel uitleg en productinfo, kortom de site voor de motorrijder.
Article arriv� tr�s rapidement et bien emball�, avec un prix correct.
Ben de namiddag achter een nieuwe integraal helm geweest bij Motor Rad Brugge . Z��r veel keuze was een moeilijke beslissing maar met de goede raad en uitleg van een medewerker over de helm . En hem enkele keren passen ben een bril drager en het is niet gemakkelijk om een goede helm te vinden waar je niet zit te sukkelen om je bril aan te krijgen nu bij deze ging het zeeer goed geen probleem . En de helm die ik gekocht heb is een HJC RPHA-11 Cal Crutchlow zwart groen . Dus een met de graphichs van MONSTER . Ben er zeer tevreden mee en weeral een zeer goede pluim voor de medewerker die me geholpen heeft en de winkel in het algemeen . Dus tot de volgende keer een tevreden klant Mvg Dany
Tr�s bien, comme � chaque commande.
Heel correcte en snelle afhandeling.
Correcte en snelle levering!
Bedankt voor de leuke beoordeling, Geoffrey! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison ultra rapide et prix attractif !
Quelle belle remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 02/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Keurig verpakt en op de afgesproken tijd geleverd.Prima service bij RAD.
Wat leuk dit te mogen lezen! Bedankt Eric! Veel plezier met uw aankoop en tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prima service??????
Bedankt voor uw positieve beoordeling, Filip! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
parfait! tr�s s�rieux. r�ponse rapide aux mails, exp�di� dans les temps.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 01/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alpinestars 1pc pak gekocht. Eerst maat 60, maar die was te los, terug gestuurd en maat 58 gekregen. Duurde wat lang, maar dat hadden ze mij al verteld. Pak zit super, ik ben 196 en weeg 105 kg. Ik had er alleen een losse backprotector bij besteld alleen paste deze er niet bij. Dat was een foutje op de site en gingen ze aanpassen.
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 01/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
D�lais respect� Bien emball� Bon produit
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 01/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Onderdelen vlug verzonden
Leuk dit te mogen lezen! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer mooie winkel goede kwaliteit en de levering online was altijd vroeger dan opgegeven. Beter ga je niet vinden heel blij mee
Wat fijn dit te mogen lezen, Gunther. Hartelijk bedankt voor deze mooie inbreng! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
service � chaque fois impeccable
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 02/07/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik had Franstalige digitale cadeaubonnen besteld. Maar kreeg alsnog Nederlandstalige versie in mijn mailbox... Een beetje spijtig want de ontvanger is Franstalig...
Beste Arachida, Bedankt voor uw bericht! Het spijt ons te vernemen dat u een Franstalige versie bestelde, maar toch een Nederlandstalige toegestuurd kreeg. We bekijken dit met onze IT-afdeling en proberen dit probleem alsnog op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Fijne dag verder! Met vriendelijke groeten, Team RAD Origineel antwoord op Trustpilot dd 02/07/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023