Clair rapide conforme aux attentes

Clair rapide conforme aux attentes

Tr�s rapide et efficace

Tr�s rapide et efficace Produit tout � fait conforme

Het zal wel aan mij liggen, maar...

Het zal wel aan mij liggen, maar ik heb een defect onderdeel binnen de 2-jarige garantie retour gezonden. Hoorde helemaal niets van RAD ondanks de belofte binnen 20 dagen te reageren. Zelf contact gezocht na een paar weken. Wordt met een kluitje in het riet gestuurd... 'Opgestuurd naar de leverancier.' 'Niet onze schuld.' 'De fabrikant moet er naar kijken.' 'Geen idee wat ze gaan doen: vervangend exemplaar opsturen?' 'Geld retour?' Ondertussen kan ik al 7 weken niet op pad en bieden ze geen enkele oplossing. Mooie verhalen op de website, maar de praktijk is weerbarstig! Bah. Deze week de ODR-procedure maar eens starten als ik nog niets heb gehoord en het product maar als een total-loss beschouwen en nieuw kopen. Dan kan ik deze week weer op pad.

Livraison rapide et produit correspond�

Livraison rapide et produit correspond � la description. A recommand�.

Rad a une politique de prix normaux et�

Rad a une politique de prix normaux et attend des r�clamations pour s'aligner. Pourquoi ne pas le faire imm�diatement ? Car cela d�note une marge peut-�tre ind�cente. Concernant la qualit� de suivi et de livraison: irr�prochable. Le produit achet� freecom 4+ duo... un v�ritable salet�. Peu odible et chers. Autant acheter les riders 6V pro chinois � 35 euros l unit�. C est une evidence. L emballage est surr�aliste et presente un surco�t indescent... je deteste.

Onderdeel nergens anders gezien

Onderdeel nergens anders gezien. Snel geleverd ??

Gelijk steeds,zeer tevreden.een echte�

Gelijk steeds,zeer tevreden.een echte aanraader voor alle moto artiekelen.na de zoveelste bestelling alleen maar positief Een zeer tevreden klant

Vlotte levering van een nieuwe tanktas�

Vlotte levering van een nieuwe tanktas die nergens niet te verkrijgen is/was (nou ja behalve dan bij RAD).

Vlotte levering ik kon deze spullen�

Vlotte levering ik kon deze spullen ergens anders niet vinden

Duidelijke website. Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Snelle levering en producten voldoen�

Snelle levering en producten voldoen aan de eisen.

Helemaal goed!

Helemaal goed, goede site, goede tracking en snelle levering.

Ben zeer tevreden van RAD.

Ben zeer tevreden van RAD. Te snel groetjes jan Hamers.

Livraison rapide

Livraison rapide, mat�riel de qualit� et prix raisonnable.

Bonjour tr�s bon produits

Bonjour tr�s bon produits, pas de soucis, attente normal tr�s bien je recommande cette enseigne cordialement

Parfait ras

Parfait ras rapide Renseignements tr�s professionnel

Tr�s bien

Tr�s bon rapport qualit� prix. Service rapide et produits conformes � la description.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Livraison dans les d�lais promis

Livraison dans les d�lais promis. Rien � redire.

Pr�venu par mail car produit�

Pr�venu par mail car produit indisponible pendant un certains temps. Command� aussit�t et livr� tr�s rapidement. Produit de qualit� et conforme � la description. Je recommande.

Zeer goede kwaliteit en levertijden.

Zeer goede kwaliteit en levertijden.

command� des gants �t� livraison rapide�

command� des gants �t� livraison rapide pas de frais de port que demander de plus

Rapide et conforme

Impeccable, rapide, livraison ok, je n'ai eu aucun soucis avec ma commande. Prix comp�titif.

Sympa !

Premi�re commande pass�e chez RAD, tr�s rapide et efficace. Malheureusement le mod�le command� ne convenait pas. J'attends donc de voir pour le retour et le remboursement demand�.

Commande facile

Commande facile, livraison rapide, que demander de plus.

4 Landegemstraat

Drongen 9031