Goede sortering

Goede sortering, scherp geprijsd en een goede aftersales

TOUT EST PARFAIT !!

disponibilit� importante des accessoires moto, prix OK, envoi rapide en France.Tout est parfait !

J'ai connus RAD pour une visi�re teint�

J'ai connus RAD pour une visi�re teint� noir LS2. Ils y a une petite trace de coulures de peintures sur chaque c�t� mais sans g�ne!!!! prix concurrentiel livraison rapide j'ai command� des r�tros chraft 24� finitions moyens vue le prix aussi mais fait le taff

ACCESSOIRES CONFORMES

ACCESSOIRES CONFORMES, rien a dire , sauf que peut �tre une enveloppe aurait suffit plut�t qu'un colis, cela aurait cout� moins cher!!

Snelle levering conform afspraak

Snelle levering, goede track en trace. Helemaal prima.

Een AGV helm gekocht welke na zeer snel�

Een AGV helm gekocht welke na zeer snel transport niet helemaal compleet was in de doos. Er miste de originele helmzak en tear-offs. Maar deze werden na 1 telefoontje met de klantenservice, de volgende dag al nageleverd! Perfecte service.

Tr�s satisfait

Article conforme rapidit� exp�dition ??????a recommander

livre en temps et heure good qualit�

livre en temps et heure good qualit�

Sv au top articles au top personnel au�

Sv au top articles au top personnel au top

levering goed en op tijd. produktbeschrijving onjuist

levering goed en op tijd. artikelomschrijving niet juist; er zou geen relais nodig zijn, maar het verbruik van 14A maakt dat wel nodig. onderdelen wel aanbevolen op de website maar niet te bestellen via de site.

J'ai command� mon casque le dimanche�

J'ai command� mon casque le dimanche soir et re�u le mardi � 13h impeccable!

Satisfait � 100%

Achat simple par virement bancaire. Livraison rapide et emballage s�curis�. Facilit� d'�change/remboursement.

Top !

Top ! Livr� rapidement et conforme � l�attente

service parfait

Produit conforme � la description faite sur le site; livraison gratuite et tr�s rapide; tr�s satisfait de ma commande, comme s'habitude; je recommande ce site.

Snelle levering goed product voor prima�

Snelle levering goed product voor prima prijs

Met alles tevreden

Met alles tevreden, een betrouwbare partner, al jaren op een plek ??

duidelijk en goed aangeleverd !

duidelijk en goed aangeleverd !

Top !

Commande tr�s facile. Livraison super rapide.

Tr�s bien

Tr�s bon site, de m�me pour le magasin (Alleur) sympathique, livraison et �change rapide. A recommander.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed product

Goed product, snelle levering top!, omschrijving mag iets beter. Foto geeft aan een donker vizier, wordt echter standaard geleverd met helder vizier.

Fast and reliable

Fast and reliable

Toujours tr�s bien re�u et tr�s bien�

Toujours tr�s bien re�u et tr�s bien accompagn�. Tous les achats que j ai fait sont de tr�s bonne qualit�.

Oxford 12V stekkerdoos

Ik heb 2 stuks besteld van de opbouw 12V stekkerdozen van Oxford. Binnen 2 dagen geleverd, dus supersnel! Echte kwaliteitsproducten, wederom geleverd door RAD! Inmiddels op de motor (BMW R1200GS) gemonteerd en functioneel.

Heel snel geleverd,niet duur!

Heel snel geleverd,niet duur!

Prima service en produkten.

Prima service en produkten.

4 Landegemstraat

Drongen 9031