Très bien
Merci à vous!
Dommage que le colis était ouvert
Super service, du début jusqu'à la fin.
Merci à vous!
J'ai tjs reçu de bons renseignements , bon conseils et marchandise de qualité
Super !! Merci pour votre agréable remarque!
Fijn om te horen!
Rapide et efficace
Merci à vous!
Op zich binnen paar dagen ontvangen, Dat is prima. Kwaliteit Alpinestar handschoen valt wat tegen. Binnen 1 dag al haaltjes op de stof. (Pilling) En dat voor motorhandschoentjes van dit bekende merk. Ik hoop dat hierbij blijft.
Item delivered fast without any damaged packaging and up to expectations.
That's why we do it! Have fun driving!
Je n’ai mis que quatre étoiles parce que les articles mentionnés sur le site n’était pas disponible pour ma taille. J’ai du prendre autre chose (je ne pouvais pas attendre qu’ils fassent la commande (mon départ road trip était programmé 2 jours plus tard)
Merci pour les 4 étoiles!
Prix compétitifs et livraison rapide.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Sorry maar de maat was niet juist dus de motorbroek terug gestuurd maar verder was de levering zeer goed
Bedankt voor het vertrouwen in RAD!
Ik had de verkeerde maat schoenen besteld. Retourneren was gratis en ik had binnen no-time de juiste maat teruggekregen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
Recu dans les temps et conforme à mes attentes
Merci à vous!
Pakket nog steeds niet ontvangen na 10 dagen. Order 733404 Edit : pakket uiteindelijk na 2 weken ontvangen, vandaar 3 sterrren.
Bedankt voor uw feedback. We hebben dit voor u nagekeken en de bestelling werd de dag nadien meteen verzonden. Helaas blijkt dat het door u gekozen afhaalpunt gesloten was op het moment van levering. Hierdoor is uw pakket momenteel vast komen te zitten in het DPD-depot.Jammer genoeg valt deze situatie buiten onze controle, maar we doen er alles aan om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Zou u ons een alternatief afleveradres kunnen bezorgen? U mag dit gerust per mail doorgeven via [email protected]. Zodra wij een ander adres ontvangen, nemen wij contact op met DPD om uw pakket te laten leveren. Alvast bedankt voor uw medewerking en onze excuses voor het ongemak.
Revue originale
Pakket nog steeds niet ontvangen na 10 dagen. Order 733404
J'ai apprécié le tarif de mon sweate moto et la rapidité de la livraison
Merci à vous!
Je suis satisfait à chaque commande
Heureux d’entendre ça!
Commande effectuée sur le site, livraison 2j plus tard, dans le relais colis que j’avais choisi, les gants étaient emballés soigneusement et sont parfaits. Top, rien à redire
Heureux d’entendre ça!
Alles is correct geleverd makkelijk om de topkoffer zelf te monteren en ook een klantendienst die snel te woord staat toen ik vroeg welke bevestigingsplaat ik nodig had voor mijn motor
Produit ok Livraison aléatoire
Merci pour votre retour. Nous sommes ravis d’apprendre que le produit vous satisfait. Concernant la livraison, nous comprenons votre remarque. Votre commande a été passée juste avant le week-end, ce qui a pu influencer légèrement le délai de livraison. Malheureusement, ces retards sont parfois indépendants de notre volont. N’hésitez pas à nous contacter si vous avez encore des questions ou des remarques.
De vrijdag bestelling geplaatst. En de dinsdag was mijn bestelling al geleverd op het postpunt. Zeer vlotte levering. Dank u wel.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Une livraison annoncée pour le 5 qui arrive le 3. Très rapide, bonne communication au fur et à mesure du traitement de la commande. Je suis très satisfait
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Ik heb hier een topkoffer en drager gekocht voor mijn nieuwe motor. Product kwam op de beloofde levertijd. Het product voldoet ook aan mijn verwachtingen. Helemaal top dus.
Fijn om te horen!
Op veel andere websites zie ik dat een product op voorraad is. Mijn ervaring is dat dit vaak toch niet zo is. Ik begrijp dit wel vanuit de aanbieder, want voorraad aanhouden kost gewoon veel geld maar niets is zo irritant als blijkt dat de internetwinkel heet eerst nog zelf moet bestellen en het onverwacht veel langer duurt voordat ik het product thuis heb. Mijn ervaring bij Rad is dat zij de meeste producten ook echt op voorraad hebben. Tot nu toe nog geen onverwacht lange verzendtijden meegemaakt. Tot slot wil ik nog vermelden dat Rad meer productinformatie geeft dan andere websites wat voor mij bij online bestellen erg prettig is. Af en toe loopt de tekst niet goed. Mogelijk dat de oorspronkelijke tekst in het Engels is en vertaald met een vertaalprogramma.
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt!
Super tarif, expédition ultra rapide, emballage parfait, j'ai même reçu un email avec des conseils sur l'utilisation du produit commandé ! Vraiment une superbe expérience ! Merci Rad.EU !
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Reponse rapide et serieuse, prise en charge parfaite, communication et reactivite au top. Ca c'est du service apres vente! Bravo! Et merci
Merci pour la confiance en RAD!