Top personeel

Top personeel, vlotte bediening mooie winkel. Kom hier graag. Een meerwaarde voor de motorrijder.

Great service arrived on time good�

Great service arrived on time good value will be ordering again

Conforme et rapide.

Conforme et rapide.

fijne ervaring

correct produkt, vroeger dan voorzien geleverd.

Door corona niet in de winkel geweest�

Door corona niet in de winkel geweest om de Revit broek te kunnen passen. Maar geen probleem toen ik de verkeerde maat had besteld (niet door RAD maar verkeerd de Revit tabel gelezen) en omruilen was makkelijk en snel gedaan. Met korting een prachtige Revit motorbroek gekocht waar ik zeker jaren plezier van zal hebben

Je recommande

Commande passer avec facilit�, livraison tr�s rapide , produit conforme a la description bref que du + !

Service is top

Service is top, ze zijn heel transparant en geven zeer duidelijke uitleg!!

Tr�s bonne boutique

Tr�s bonne boutique

Snelle levering, goede prijs en correcte service!

Eerst broek besteld via webshop. Snelle levering en correcte prijs. Helaas viel de broek viel wat ruim uit. Probleemloos omgeruild in de shop en daar dan ook nog een jas bij aangeschaft.

Avis du client

Bon conseil et � l��coute du client

Plus que satisfait du service vente et�

Plus que satisfait du service vente et livraison de RAD. Tr�s professionnel et tr�s rapide. Je recommande.

Rapide, efficace et bon prix. Que demander de plus?

Produit au top.....bonne transaction

Produit au top.....bonne transaction

Goede service tegen een scherpe prijs

Scherpe prijzen, snelle reactie op e-mails en zending een dag eerder ontvangen dan gepland. Erg tevreden over de service van RAD.

Client depuis de nombreuses ann�es

Client depuis de nombreuses ann�es, je constate que vous �tes toujours les meilleurs! Ne l�chez rien! Merci pour votre service... Ronald

Service Top

Service Top, frais de port offerts d�s 25 �, c'est cool.

Livraison rapide

Livraison rapide, prix correct.

Service au top rapide efficace c�est�

Service au top rapide efficace c�est parfait je recommande

Parfait

Parfait, livraison tr�s rapide et conforme � ce que j'attendais.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling! Heel snel geleverd. Had een item dat niet paste en omruiling helemaal geen probleem.

Parfait

Parfait , rien � redire.

prima producten

Service rapide

Service rapide, et niveau prix au top

Online besteld GPS

Online besteld GPS, 3 dagen later in postpunt aangekomen, zaterdag opgehaald, zondag gemonteerd, perfect!

Laagste prijs, snelle service

Voor het aankomend motorseizoen was ik opzoek naar een nieuw paar motorlaarzen. Na wat rondzoeken op internet naar reviews over het paar laarzen ik voor ogen had, kwam ik een aanbieding tegen die goedkoper was dan bij RAD. Daar RAD de laagste prijsgarantie geeft, een aanvraag ingediend en binnen de 24u werd deze goedgekeurd. Na het plaatsen van men bestelling met kortingscode werden deze laarzen zeer snel geleverd. Voor al deze zaken, een dikke duim up!

4 Landegemstraat

Drongen 9031