Geen reden tot klagen .Ik heb het�

Geen reden tot klagen .Ik heb het pakket namelijk gewonnen met ��n van de prijsvragen . Ik bestel anders veel zaken online bij RAD . De leveringen gebeuren heel snel en zijn steeds correct , geen verassingen .

Conforme Rapide Parfait

Produit conforme � la description. Envoi rapide . Parfait

Comme toujours

Comme toujours, commande re�ue dans des conditions parfaites et dans les temps �nonc�s. Merci pour le service.

prix

prix, d�lais,qualit�.

Rapidit� et efficacit�.

Rapidit� et efficacit�.

Produits de qualit� et service rapide.

Produits de qualit� et service rapide.

ras.

ras. le colis est arriv� abim�

Tr�s bon rapport qualit� prix

Tr�s bon rapport qualit� prix. Livraison tr�s rapide ! Top top !

J'ai toujours �t� contente de RAD avec�

J'ai toujours �t� contente de RAD avec des livraisons rapides.

Top snel levering

Top snel levering

Prijstechnisch goed. Snelle levering.

Livraison rapide

Livraison rapide, produit conforme.

Rapide efficace a recommander

Rapide efficace a recommander

Livraison rapide produits correspondant�

Livraison rapide produits correspondant � l�annonce je suis satisfait

Tr�s r�actif et livraison rapide

Tr�s r�actif et livraison rapide Je n�h�siterai pas � refaire appel � vous De plus le prix fut tr�s comp�titif

Commentaire

Bonjour Pour le service et les produits command�s rien � redire c�est parfait , mais j�ai enlev� 2 �toiles non pas pour le prix du produit mais pour le prix demand� pour l�envoi qui est excessif plus cher que les produits command� . De plus ! le prix des produits + le prix de l�envoI ,et on est pas loin du prix du casque Cordialement

Vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering

Zal zeker nog bestellen goed verpakt�

Zal zeker nog bestellen goed verpakt vlug geleverd

Rapide

Rapide, professionnel et efficace

Site tr�s bien fait

Site tr�s bien fait, livraison tr�s rapide et service apr�s-vente au t�l�phone nickel.

Tr�s efficace et rapide la livraison

Tr�s efficace et rapide la livraison. Merci � Rad

livraison rapide

livraison rapide

Online bestelling & RAD Drongen winkel

Online bestelling: een product elders goedkoper gezien, mailtje gestuurd, ik ontving binnen een aanvaardbaar termijn antwoord over de werkwijzen om de goedkopere prijs te melden. Niet enkel kreeg ik het artikel aan de prijs van de concullega maar bovenop nog eens extra korting met een code die ik dan kon ingeven bij online betaling. Allemaal zeer vlot verlopen en binnen zeer aanvaardbare termijnen alsook de levering van de bestelling. RAD Drongen: Zeer tevreden met de motorparkeerplaatsen, de lockers (behalve dat je wisselgeld nodig hebt), de toiletten, .... Ik kwam een retour brengen en wist afhankelijk niet precies wat ik ermee aan moest: mocht ik het meebrengen in de winkel? Eerst ergens afgeven? ... Gekozen voor de optie: geef het af aan de kassa en dan nog even winkelen :-) De verkopers gemakkelijk aanspreekbaar, vriendelijk en behulpzaam. Aan de kassa vlot geholpen, ��n artikel ingewisseld voor een ander model en de paar centen verschil in wisselgeld ontvangen. Het 2e artikel werd via bankoverschrijving terugbetaald. Nog steeds zeer vriendelijk onthaald, behulpzaam met de nodige uitleg: kortom: ik ben een zeer tevreden klant. Doe zo verder Vriendelijke groeten, Mieke Helwig

Quick and relaible company with good�

Quick and relaible company with good prices. Thank you RAD.

4 Landegemstraat

Drongen 9031