Gemakkelijke bestelling en betaling. Zeer vlotte en correcte aflevering.
Dat horen we graag! Bedankt voor uw positieve feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snel en correct
Bedankt voor de 5 sterern, Alain! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zeer behulpzame mensen die er werken. En prijs kwaliteit zeer aan te raden
Dat horen we graag, bedankt voor dit mooie compliment! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens, Dieter! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
De accu snel en in prima staat ontvangen. Eerst een tweetal uren extra opgeladen volgens de bijgeleverde handleiding. De motor startte enorm snel. Naar mijn ervaring is dit een zeer krachtige accu. Eerste klas. ??
Prima spullen, correcte communicatie, prima logistieke provider. Lead time voor Nederland wat aan de lange kant.
J'adore, le stock correspond avec ce qu'il y sur le net. Le personnel est toujours sympa et qualifi�. Je conseille 200%!
Quelle belle remarque!! Ça nous fait beaucoup de plaisir! Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Colis conforme � la commande et arriv� dans le d�lai pr�vu. Comme d'habitude !
Merci pour la confiance en RAD, Vincent! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super rien � dire. Super rapide. Bien emball� top
Merci beaucoup pour cette belle remarque! Ça nous fait beaucoup de plaisir! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Heel snelle levering en zeer goed ingepakt. De prijzen zijn heel schappelijk.
Goeie service, vriendelijke medewerkers.
Het doet deugd dit te lezen, bedankt Christophe! Geniet van uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Perfect afgehandeld zoals beloofd. Prettig om zo bestellingen te kunnen plaatsen en ontvangen. Zal zeker nog beroep op jullie doen.
Wat een mooie beoordeling! Het doet deugd dit te lezen! Met plezier tot een volgende keer, Ludo! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
mooi op tijd snel geleverd
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Superbe �quipe tr�s bien conseill�
perfect geleverd dank u
U bent bedankt voor uw aankoop en voor deze fijne feedback! :D Origineel antwoord op Trustpilot dd 10/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service impeccable comme chaque fois, d�lai respect�, colis en parfait �tat... vraiment nickel
Nous sommes heureux d'entendre ça, Guy! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rien � dire. Livraison dans le d�lai imparti. Colis en parfait �tat.
Super! Merci pour votre agréable remarque, Philippe! Profitez bien de votre achat. Réponse originale à Trustpilot le 10/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Sneller geleverd dan beloofd.
Zeer snelle levering
Top! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Zoals altijd, ruime keuze kwaliteitsprodukten, eenvoudig besteld en voldoende snel geleverd! RAD heeft vaak aanbiedingen en leuke acties, dus nieuwsbrief in de gaten houden en anticiperen op wat je nodig hebt. Je kunt ook goed zoeken op de site als je een bepaald onderdeel voor je motor zoekt, ofwel op artikelnummer, maar vaak kun je ook filteren op merk en type. Werkt voor mij heel goed in elk geval. Ik raad ze aan bij al mijn motorrijdende vrienden!
Supertof om te lezen, blij dat u tevreden bent over ons aanbod, onze gebruiksvriendelijke site en onze diensten. Bedankt voor het vertrouwen en de mond aan mond reclame! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
snel en goed een garantie geval opgelost.
daar doen we het voor! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Facilite de commande, rapidite d'execution et livraison le jour prevu. C'est nickel. Un tout grand merci - V
Merci a vous! Réponse originale à Trustpilot le 09/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rapide en livraison, stock r�el et dans les prix. Du bon boulot !
Wow, merci bien! Réponse originale à Trustpilot le 09/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Altijd supersnel geleverd ??
Fijn! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/03/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Commande rapide
Merci beaucoup! a bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 09/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super service ! Rien a dire ;-)
Super! ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 09/03/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023