Excellent comme d'habitude. Merci.

Een nieuwe helm bestellen.

Ik zocht een nieuwe integrale helm en ik had al enkele modellen gezien via hun website. Ben dan naar hun winkel in Willebroek gegaan om deze in het echt te bekijken en om de juiste maat te passen. Helaas hadden ze dat model dat ik wou in niet te winkel. Geen enkel probleem zeiden ze, we bestellen deze online en wordt de helm naar jou thuis opgestuurd ??????. Vrijdag gekocht, en dinsdag was het thuis geleverd ??. Ideaal ??????.

aanrader

Pluspunten: de aankoop met soldenkorting voldoet aan mijn verwachtingen prijs/kwaliteit. De verzending zonder kosten is zeker een pluspunt, ook de snelle levering. Minpuntje: de bijgeleverde montageschroeven lijken mij niet 100% geschikt.

top service

top service, eenvoud om vouchers te bestellen !

Correcte levering en product voldoet�

Correcte levering en product voldoet aan de voorschriften

goede communicatie en correcte�

goede communicatie en correcte levering, ook tracking tool top

Zoals steeds een heel goede service

Zoals steeds een heel goede service

Snelle verzending en levering, zeer tevreden

Snelle verzending en levering. Mooie spullen en ook mooie prijzen. Heel tevreden met de bestelde producten! Alles past ook gelukkig qua maatgeving die ik uit de maattabellen heb opgevolgd. Tevreden klant hier.

Rien a dire sinon tr�s bon site de vente

Rien a dire sinon tr�s bon site de vente

Gewoon goed zoals het hoort!

Gewoon goed zoals het hoort! Afspraken nagekomen, goed product, prima prijs. Zeer tevreden!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Een dag eerder dan voorzien. De bestelling was goed en stevig verpakt. Ik ben uitermate tevreden!

Parfait

Snel en correct!

Super Heel goede service

Snel geleverd??

Snel geleverd??

Nadat ik mijn bestelling deed,kreeg ik�

Nadat ik mijn bestelling deed,kreeg ik vlug bevestiging van mijn bestelling.Er werd mij ook medegedeeld wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen.Alles is uitstekend verlopen.Beter kan niet.

Un site et une adresse � conna�tre pour�

Un site et une adresse � conna�tre pour tout bon motards. Command� le jeudi et re�u le vendredi. Top

Top r�ception top service � bient�t en�

Top r�ception top service � bient�t en magasin. Jacques Lenaerts

Livraison tr�s rapide et produits�

Livraison tr�s rapide et produits conformes

Parfait comme � chaque fois

Parfait comme � chaque fois, livraison Ultra rapide (par les temps qui courent une livraison aussi rapide tient de la magie) et produits d'excellente qualit�.

Sne?le afhandeling,dus prima service.

Sne?le afhandeling,dus prima service.

Disponibilit�

Personnel � l'�coute et rapidement disponible

4 Landegemstraat

Drongen 9031