Voordelige aankoop gedaan ,snel geleverd.
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Vlotte bestelling en levering!
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 07/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Site r�actif, commande envoy�e rapidement, produits de qualit� ??
Ik had een SP mount besteld, helaas functioneerde de M3 plakstrip niet meer. Zodoende verzocht om hier een oplossing voor te verzinnen. Helaas geen enkele reactie gehad. Via SP zelf doorgegeven en de oplossing is al onderweg. SP is een super klantvriendelijk bedrijf RAD helaas niet. Verder had ik aangegeven, dat er nog een onbesteld artikel van ca 21 euro aan de bestelling was toegevoegd, met de vraag of ik deze moets retour sturen. Helaas ook geen reactie. Allemaal niet in het voordeel van dit bedrijf. Ik ben nu tevreden maar niet dankzij RAD
Beste Patrick Uw mailtje heeft ons op 30/12 bereikt. Vanwege de eindejaarsperiode werd uw mail nog niet beantwoord, waarvoor onze excuses. Onze klantendienst was afwezig op 1/1 en het daaropvolgende weekend. Momenteel is de klantendienst bezig met het beantwoorden van de mails. Uw mail is intussen in behandeling en werd er naar een oplossing voor u gezocht. Natuurlijk moeten wij ook wel de kans krijgen om u de oplossing aan te bieden. Uw mail wordt dadelijk door onze klantenservice beantwoord. Vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snel en gratis bezorgd in Nederland vanaf �25,-
Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Reeds jaren klant ... altijd goed, kort en bondig.
Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison rapide. L'appareil est top et correspond � la description.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 05/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Un mot...top
ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 05/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bonjour, une Bonne Ann�e, je suis tr�s content des articles re�u. Les d�lais de livraison sont bien respecter. Et le site chez RAD est parfait, compr�hensible dans tous ces d�tail. Bien a vous.
Super, nous sommes heureux que vous avez aimé le cadeau sous le sapin :o) Réponse originale à Trustpilot le 05/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zo als altijd , top
Toppie! Bedankt en onze beste wensen!!!! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Heel vlotte levering
Oef!! alles nog op tijd om onder de boom te leggen....een super 2021 gewenst! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Artikel (CH-IN10) stemde niet overeen met beschrijving (hard plastic ipv rubber) en voldeed niet. Probleemloos omgeruild met een ander artikel.
Fijn te horen dat u tevreden bent van onze diensten! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Personnels tres professionnel (Nivelles), pour la commande, service et livraison rapide malgre la periode.
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Nous travaillons quotidiennement sur la qualité de nos services et votre évaluation en est le fruit. Je vous remercie ! Réponse originale à Trustpilot le 05/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Degelijk product juiste omschrijving en snelle levering op afgesproken tijdstip !
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Prima op tijd geleverd ondanks de drukke feestdagen
Een super 2021 gewenst met veel fijne en veilige ritjes! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Livraison rapide et bien emball�
Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 05/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Product in prima staat en zoals afgesproken geleverd.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
tr�s content du service, remplacement en magasin d'une commande faite en ligne et r�ception � domicile tr�s rapide de la l'article chang�.
Goede winkel met sterke service. De webshop heeft een goede layout met redelijke filters, duidelijke afbeeldingen en deftige omschrijvingen. De service is top, zelfs als je een niet-standaard vraag hebt doen ze hun best om je uit de nood te helpen. Normaal heb je echter de service niet nodig, want ze doen hun werk in orde. Dit voelt aan alsof je te maken hebt met mensen die graag hun werk doen, in plaats van een industri�le machine waar enkel volgens script kan gewerkt worden. Stevige aanrader!
Wow, wat een mooie beoordeling! Bedankt om de tijd te nemen om deze mooie beoordeling te schrijven! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Commande et r�ception rapide. Pas de probl�me � signaler.
Profitez bien de votre achat Réponse originale à Trustpilot le 05/01/2021, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle service en goed ingepakt. Pakje is netjes afgeleverd
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
gemakkelijk en snel!
Steeds snelle service, scherpe prijzen en prima omschrijvingen van de producten waarbij zowel pro als contra wordt vermeld
Het doet ons veel plezier te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Goede service. Leuk korting. Snel en goed te volgen.
Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief, zo ben je steeds op de hoogte van onze promoties... Oja de solden zijn ook net begonnen, kom snel langs of neem een kijkje op onze site! Wie weet vind je wel een leuk paar motorlaarzen of een motorjas met een mooie korting?! Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/01/2021, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Altijd goei advies. Ook als het niet echt geschikt is zeggen ze het ook gewoon .
Dat is fijn om te horen, bedankt Christian! Origineel antwoord op Trustpilot dd 31/12/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023