Parfait

Parfait, comme d'habitude.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Waardebon besteld via de webshop.

Waardebon besteld via de webshop. Bon was verpakt in een mooi papiertje die nog niet was dicht gekleefd zodat je nog de namen kon neerschrijven. �S anderdaags al in huis.

Beschermhoes Held.

Artikel zoals omschreven. Vlotte levering...

Vendeur super professionnel a l ecoute�

Vendeur super professionnel a l ecoute et tr�s bon conseillers le service apr�s vente est super probl�me avec un casque directement r�solu Pour ma pars mon exp�rience avec rad tournais est juste top merci � vous

Aucunes remarques � formuler,f�licitations

Aucunes remarques � formuler,comme les autres fois!!! BRAVO

Kopen met een goed gevoel

Indien het aangekochte artikel in de 2 weken na aankoop wordt afgeprijsd of je vindt het elders goedkoper, krijg je het verschil via ��nvoudige online aanvraag terugbetaald in tegoed bonnen. Ook nog: de service en vakkennis van het personeel van RAD Hasselt (in Herk-de-Stad) is top.

le casque n'�tait pas dans son�

le casque n'�tait pas dans son emballage d'origine!

Ik heb de vrijdagmiddag iets besteld en de zaterdagochtend was het al geleverd. Zeer tevreden van hun service

snelle levering en op de afgesproken�

snelle levering en op de afgesproken dag geleverd en direct geplaatst

Impeccable.

Impeccable. Emballage soign�. Une pi�ce manquait dans le colis, RAD l'a envoy� dans la foul�e.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering, zoals we gewoon zijn van RAD. Ik heb de motor nodig om naar mijn werk te rijden, dus het is belangrijk dat alles op tijd aankomt.

Goede levering!

Tout ok

Tout s est bien pass�.livraison dans les d�lais.

Verwarmde handschoenen

Het bestelde product werkt goed. De levering was zelfs 1 dag vroeger dan voorzien. Vanaf nu heb ik geen verkleumde handen meer als ik rij.

Vlotte service

Vlotte service

Tevreden over RAD

Tevreden over RAD, maar niet over de levering zelf. Mijn batterij was beschadigd bij nader inzien. Bij het openen van de doos en de verpakking van de batterij zag je de deuken in de verpakking. Reden, de beschermings folie was los in de doos gestopt in plaats van rond de batterij. Gevolg, de pluspool was geplooid en de schroef paste er nier in. Omdat ik de batterij dringend nodig had heb ik hem zelf voorzichtig hersteld, wat ook gelukt is. Eind goed al goed?

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Duidelijk om te bestellen en te�

Duidelijk om te bestellen en te betalen. Niet lang wachten op de levering.....eenvoudiger kan het niet!

Goede en vlotte levering van een�

Goede en vlotte levering van een product waar ik erg lang naar op zoek ben geweest, het is een regulier product die gemakkelijker gevonden zou moeten worden.

Tr�s rapide et s�rieux

Tr�s rapide et s�rieux

Livraison rapide

Livraison rapide

Avis positif

Avis positif Expedition toujours rapide service client rapide et r�actif, RAD est au top

Tr�s satisfaite ,commande re�ue tr�s�

Tr�s satisfaite ,commande re�ue tr�s rapidement malgr� les circonstances actuelles

RAD is altijd correct en heeft�

RAD is altijd correct en heeft top-producten.

4 Landegemstraat

Drongen 9031