Bon produit jamais u problem avec le produits rad tr�s professionnel command� rapide
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça, Marc! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering, alles prima in orde.
Snelle en correcte levering. Het bestelde artikel voldoet volledig aan de verwachtingen!
Dat horen we graag, bedankt Jan! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Premi�re exp�rience d'achat convaincante! Simple et rapide...
Merci pour la confiance en RAD, Thomas! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande et nous espérons vous revoir bientôt chez RAD! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
leveringsdatum zoals beloofd. correcte verpakking. laatste stuks zijn ook de laagste prijs vergeleken met andere motoshops.
Bedankt voor de vijf sterren! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Supersnelle levering gewoon top en prijs-kwaliteit ????????
Bedankt voor deze TOP-review, Johnny! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
livraison tr�s rapide
Merci beaucoup! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Bestel reeds jaren bij RAD. Altijd goede service, en kwalitatieve produkten, en de beste prijzen. Aanrader.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD, Chris! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Comme toujours, tarifs correct, envoie rapide et soign� ! Merci RAD !
Merci beaucoup pour les 5 étoiles et pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle correcte levering!!
Bedankt voor de 5 sterren, Georges! Geniet van uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Snelle en correcte levering. Goede info onderweg!
Dat horen we graag! Bedankt voor de fijne feedback, Dimitri! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Service tr�s rapide
Super! Merci beaucoup pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Vlugge en correcte service
Het doet deugd dit te lezen, bedankt Kenny! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Duidelijke communicatie, verzorgde levering en prachtig jack!
Fijn om te lezen, bedankt Wim! Veel leuke, en vooral veilige, motorritjes toegewenst met uw nieuwe jack! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Betrouwbaar bedrijf die waarmaken wat ze beloven
Het doet ons deugd dit te lezen, bedankt Remco! Geniet van uw aankoop en graag tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Tr�s bien, tr�s bon site pour chouchouter sa moto.
Merci pour les 5 étoiles, Bernard! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles piekfijn in orde!!!
Super! Bedankt voor deze fijne feedback, Frank! Geniet van uw aankoop en hopelijk snel tot weerziens! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Top mooi geleverd
Dat horen we graag! Bedankt voor deze fijne feedback! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Rad never disappoints. Very fast delivery and price-quality ratio
Thank you for your feedback. Great to hear that our service and delivery were as expected. We hope you will enjoy your purchase and we look forward to seeing you again soon! Original reply on Trustpilot at 13/11/2020, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Tr�s content a recommand�
Super! Nous sommes heureux d'entendre ça! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snel geleverd goede service
Dat horen we graag, Marc! Bedankt voor deze positieve feedback! Graag tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
service top reactif super prix
Rien � dire rapide merci
Merci pour les 5 étoiles, David! Profitez bien de votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik krijg een week na mijn aankoop een mail waarin de producten die ik kocht goedkoper zijn. Als ik ze in mijn winkelmandje plaats is het eindtotaal toch dezelfde als de week ervoor en dus duurdere prijs tov de goedkopere prijs!?! Waar zijn die euro's dan blijven kleven?
Beste Tessa Bedankt voor uw feedback. De mail die u ontving, is wellicht de nieuwsbrief. Daarin staat dat er nu tot wel 20% korting gegeven wordt op de meeste techniek- en onderhoudsproducten. Wanneer wij uw aankoop bekijken, zien wij echter dat de artikelen die u aangekocht heeft, reeds een korting van 20% toegekend kregen. Omdat wij onze klanten graag met een tevreden gevoel achterlaten, nodigen wij u uit om ons hierover te contacteren door een mailtje te sturen naar [email protected]. Wij helpen u graag verder! Met vriendelijke groet het RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 13/11/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 23/06/2023
Belle promo , livraison gratuite et rapide !
Nous sommes heureux d'entendre ça, Alain! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre commande! Réponse originale à Trustpilot le 13/11/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023