Zeer goede afhandeling van mijn�

Zeer goede afhandeling van mijn bestelling Tevreden over handschoenen die ik bestelde

De waardering spreekt voor zich.

De waardering spreekt voor zich.

Alkes super perfect en vlug geleverd

Alkes super perfect en vlug geleverd

Tres r�actif et professionnel

Tres r�actif et professionnel

Commande via site internet.

Conforme � la commande. Comp�tence et rapidit� au rendez-vous.

Kan momenteel nog geen beoordeling�

Kan momenteel nog geen beoordeling geven want het artikel is retour gezonden. Het vest viel veels te groot uit en wachten nu op een kleinere maat! De retour procedure liep in elk geval soepel dus daar geen klachten over ;-)

Conforme � mes attentes

Conforme � mes attentes

Eerste ervaring

Het was mijn eerste keer in de winkel (Willebroek) bij binnenkomst werd ik direct aangesproken en geholpen met het uitzoeken van een helm. Toen bleek dat de helm die ik wou niet beschikbaar was, kon deze online worden besteld en thuis geleverd. Er werd mij uitgelegd hoe ik het best een helm pas (langere tijd opzetten) en ik kon hem terug brengen als hij niet pasten. Ook werd de helm nog eens opgezocht op het internet om de laagste prijs te garanderen, wat mij weer �10 scheelde! Al bij al een heel aangename ervaring en ik ga zeker terug.

Alles prima in orde.

Alles prima in orde.

Correcte, snelle levering.

Snelle levering van een acculader voor een mooie prijs. Perfect.

Zoals normaal weer perfect geregeld�

Zoals normaal weer perfect geregeld natuurlijk topzaak vanaf me eerste bestelling en dat zijn al een aantal jaren....

Top service!

Product was niet op voorraad in de winkel maar geen probleem. Ze hebben het onmiddellijk besteld en rechtstreeks, gratis, naar thuis opgestuurd. Top service noem ik dat!

Snelle en corekte afhandeling

Snelle en corekte afhandeling

Prima service !!!

Prima service !!!

Parfait.

Parfait. Article conforme, livraison rapide.

De bestelling is snel verzonden

De bestelling is snel verzonden. De berichtgeving over voortgang is netjes en op tijd. Producten zijn keurig verpakt.

Personnel comp�tent et serviable

Personnel comp�tent et serviable.

J'avais besoin d'un chargeur compatible�

J'avais besoin d'un chargeur compatible avec ma BMW. RAD avait la solution avec les chargeurs Optimate et tous les accessoires n�cessaires pour l'adaptation au syst�me interne � la moto. Commande ais�e par internet avec un descriptif complet des appareils pr�sent�s et les accessoires dispos. Livraison apr�s 3 jours ouvrables. Que demander de plus? RAD, c'est mon fournisseur N�1 en terme d'�quipements

Tr�s content de RAD

Tr�s content de RAD, de plus ils tiennent leurs paroles. Sur l' article que j' ai commander je l' ai trouver moins cher chez un concurrent. Conclusion RAD s' est aligner sur le prix .Merci pour le service et rapide s�rieux et l' envoi suite � l' achat en ligne rien � redire .

Perfecte levering. Product voldeed volledig aan de beschrijving.

Mijn bestelling is snel en in goede�

Mijn bestelling is snel en in goede staat toegekomen, werkt feilloos!

Le produit (chaussure) achet�

Le produit (chaussure) achet� correspond tout � fait � la description, le prix �tait tout � fait int�ressant, mais surtout la livraison a �t� tr�s rapide.

Rien � dire

Rien � dire. Toujours aussi efficace. Pas forc�ment les moins chers. Mais rien a redire.

Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen!

De prijs is acceptabel! Snelle verzending!

Tr�s bons cosneils

Tr�s bons conseils