Web et magasin au top

Site web tr�s bien. Service parfait. Magasins physiques (Nivelles) au top �galement.

Goede service !

Goede service !

Wielklem en spanriemen aangekocht bij�

Wielklem en spanriemen aangekocht bij rad. Topservice. Pakketten werden zelfs 1 dag vroeger dan voorzien al netjes thuis afgeleverd. Indien ik in de toekomst nog iets nodig heb, zal ik niet aarzelen en daar terug mijn aankoop doen.

Comme toujours commande facile

Comme toujours commande facile, livraison parfaite....rien � ajouter 5/5.

parfait

Comma d'habitude, RAD r�pond pr�cis�ment aux questions m�me techniques, livre rapidement � des prix imbattables. tout simplement parfait

bonjour

bonjour la livraison � �t� r�alis�e rapidement et le contenu correspond � ma commande merci � renouveler

Bestelling en levering vlot, maar WAARDELOOS met een SRL van hetzelfde merk.

Bestelling en levering vlot verlopen. Installatie gaat vlot in een Airoh en MT helm. Koppelen met de SRL in mijn Schoei Neotec ii lukt na herhaaldelijke pogingen. (Na pairing krijg je ook de melding weer op de SRL) dat de telefoon aangesloten is....)

Product voldoet aan de omschrijving

Product voldoet aan de omschrijving. Past precies goed en is binnen de gestelde tijd geleverd. Top!

Pour un retour tout a �t� niquel et l�

Pour un retour tout a �t� niquel et l envoie de la pi�ce de remplacement � �t� tr�s rapide mais l aller pour le renvoie � �t� un peu long

zeersnelle levering correcte prijs

zeersnelle levering correcte prijs

Utstekende Service

Utstekende Service

De beste Motorzaak in Vlaanderen!

Hun gamma die ze aanbieden in de winkel is op zeer grote schaal te verkrijgen in de winkel zelf op hun online winkel zelf ook.,maar ook hun retourbeleid/omruilbeleid is een tip top service.,Andere motorzaken in het Gentse die kunnen van rad heel veel leren Qua service!, ben zelf al 5 jaar klant bij hun zelf.

Snelle levering. Goed verpakt

Facilit� de prise de commande

Facilit� de prise de commande, suivi et r�ception rapide.

Perfecte afhandeling online bestelling

Perfecte afhandeling online bestelling. Correcte omschrijving, tijdige levering, mooie prijs.

Prima service.

Prima service.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, super verpakt & snel ontvangen. Zeer aan te bevelen!

ALLES IN ORDE

ALLES IN ORDE

al veel online besteld en altijd�

al veel online besteld en altijd perfect en vlug geleverd

Zoals altijd snelle levering en goede�

Zoals altijd snelle levering en goede prijs

Tot nu toe heel tevreden.

Tot nu toe heel tevreden.

RAD is prima!

Ik bestel alle producten die met onderhoud te maken hebben via online. Er wordt altijd het juiste product zeer snel geleverd.

Snelle service, jammer van de bezorgdienst

De artikelen waren eerder binnen dan aangegeven en alles was netjes in orde. Alleen jammer van de bezorging door DPD; daardoor heeft het uiteindelijk toch 4 dagen langer geduurd tot ik het pakketje had.

Parfait !

Informations du site tr�s claires, livraison ultra-rapide, emballage parfait, colis accompagn� d'une facture ainsi que d'une note explicative tr�s d�taill�e sur l'utilisation du produit command�. Je recommande vivement.

Zeer tevreden over de snelle levering.

Zeer tevreden over de snelle levering.

4 Landegemstraat

Drongen 9031