Waarom is mijn bestelling van Belgie naar Engeland dan naar Nederland om te slotte terug in Belgie geleverd te worden . indien dit rechts streeks was geleverd had ik deze de dag er op geleverd gekregen . 31/07/2020 10:03 Je pakket is bezorgd Ieper, BE 31/07/2020 08:28 Je pakket is onderweg Kortrijk, BE 31/07/2020 08:28 Wij informeerden je via e-mail dat je pakket zal worden bezorgd op vrijdag 31 juli 2020 tussen 9:59 en 10:59 Kortrijk, BE 31/07/2020 06:28 Je pakket is aangekomen in ons leveringsdepot Kortrijk, BE 30/07/2020 17:35 Je pakket is gesorteerd voor transport naar het volgende depot Veenendaal, NL 29/07/2020 15:41 Je pakket is vertrokken van de gateway Oldbury, GB 29/07/2020 15:41 Wij voeren het exportproces uit Oldbury, GB 29/07/2020 15:40 Je pakket is gesorteerd voor transport naar het volgende depot Oldbury, GB 28/07/2020 20:33 Je pakket is onderweg Mechelen, BE 28/07/2020 20:18 Je pakket is gesorteerd voor transport naar het volgende depot Mechelen, BE 28/07/2020 16:46 Je pakket is onderweg Aalter, BE 28/07/2020 16:31 Je pakket is klaar voor transport naar ons volgende depot Aalter, BE
Tr�s satisfait de ma commande: commande facile sur le site, bon choix et prix, , suivit de commande avec tracking, expedition rapide, produit conforme � mon attente.
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Réponse originale à Trustpilot le 18/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
0het beste materiaal en een zeer vlugge aflevering
Super! Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering van intercom. Laagste prijs garantie. Had intercom ergens anders goedkoper gevonden en kreeg dadelijk de intercom voor dezelfde prijs van in die andere winkel.
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Peter! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe intercom! Met plezier tot een volgende keer! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering, correcte afhandeling. Duidelijke info, gebruiksvriendelijk online bestellen.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima winkel zeer snelle levering van de tanktas , alleen jammer dat ik de ring onder de tanktas een kwartslag moest draaien om hem in lengterichting van de tank te krijgen
Bedankt voor uw aankopen bij ons. Graag tot een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Article re�u dans les temps et confirme � la description faite sur le site.
Produits conformes et envois rapides
Heureux d’entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande rapidement re�u et bien emball�.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Article re�u tr�s vite et correspond parfaitement � mes attentes.
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 24/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prettige webwinkel. Snelle levering en prima product.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service rapide??
Casque (nouveau mod�le) de plus de 500� command� il y a 1 mois, livr� avec retard et accessoires manquants et � pr�sent sold� � -15% ..... et pas de compensation ! Pas TOP chez RAD !
Bonjour monsieur, Malheureusement, nous ne pouvons pas influencer le délai de livraison du casque dès qu'il est remis au courrier. Nous tenons également à nous excuser pour les accessoires qui n'étaient pas inclus dans la livraison, nous vous les avons envoyés dès que vous avez fait ce remarque. Comme nous vous l'avons déjà expliqué, nous ne pouvons pas vous offrir de compensation car vous avez déjà acheté le casque il y a un mois. Notre procédure nous permet de rembourser cette différence dans les deux semaines suivant l'achat. Nous sommes désolés d'apprendre que vous n'êtes pas satisfait, mais nous avons fait de notre mieux pour vous aider le plus correctement possible. Passez une bonne journée. Cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 03/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
livraison tr�s rapide et bon produit correspondant � mon attente Parfait
Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue, Florence! À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 03/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
eenvoudig bestelproces, Ideal betaalmogelijkheid, goede verpakking van de bestelde artikelen.
Bedankt voor deze mooie beoordeling, Rob! Blij te vernemen dat u tevreden bent over onze diensten! Veel plezier met uw bestelling en een prettige dag verder! Origineel antwoord op Trustpilot dd 03/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Envois rapide, prix en g�n�ral corrects, accueil sympa en magasin.
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois ! Réponse originale à Trustpilot le 03/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goeie service, klantvriendelijk.
Hartelijk bedankt voor deze positieve noot, Marc! We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn! Origineel antwoord op Trustpilot dd 03/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfecte levering, 1 dag vroeger dan verwacht. Alles in orde
Wat fijn te vernemen dat u uw pakketje vroeger dan verwacht ontvangen heeft, Jan! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot snel! Origineel antwoord op Trustpilot dd 03/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Toujours identique � chaque commande, commande conforme et conseils parfait !
Quelle belle évaluation ! Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue , Bernard! Au plaisir de vous voir bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 03/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
vlotte bestelling
Bedankt voor deze positieve beoordeling, Didier! Veel plezier met uw bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 03/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison �clair pour un produit Givi conforme aux attentes
Merci pour la confiance que vous nous portez, Simon! Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois! Réponse originale à Trustpilot le 03/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide et professionnel
Merci pour la confiance que vous nous accordez ! Heureux d'apprendre que tout va bien et que vous êtes toujours satisfait de nos services. Au plaisir de vous revoir bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 03/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zeer snelle levering
pakket aangekomen , licht beschadigd . Retour gedaan naar het filiaal in Hasselt . Zeer vriendelijk , en na enkele dagen al terug gestort op de rekening !Rob Meyssen
Bedankt voor uw positieve reactie! Origineel antwoord op Trustpilot dd 24/08/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bien, le casque �tait sold� � prix int�ressant, l'envoi rapide et gratuit, rien � redire !
Merci pour la confiance en RAD! :D Réponse originale à Trustpilot le 26/08/2020, importée dans Kiyoh le 26/06/2023