Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. We hechten enorm veel belang aan de mening van onze klanten. Wij nemen deze feedback zeker mee naar de toekomst.
Het spijt ons te vernemen dat de levering van uw pakket niet verlopen is zoals voorzien.
Echter, hopen wij op het begrip van onze klanten gezien de huidige situatie waarin we ons nu bevinden. Het is momenteel een uiterst uitzonderlijke tijd, voor iedereen. Ook voor pakjesbezorgers. Doordat momenteel vooral online-aankopen gebeuren, worden alle pakjesbezorgers momenteel overspoeld met allerlei pakketten die zo snel mogelijk bezorgd moeten worden. Daardoor is het voor hen een hele klus om deze op tijd geleverd te krijgen. Hierdoor worden sommige pakketten wat later geleverd dan voorzien. Uit de trackinginformatie stel ik vast dat uw pakket momenteel onderweg is voor uitlevering.
Wij wensen ons alvast te excuseren voor het ongemak en danken u voor uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.
Met vriendelijke groet
het RAD team
Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/04/2020, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023