Easy and fast
Thank you for your positive review! Original reply on Trustpilot at 08/08/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Gezochte items snel gevonden,besteld en geleverd.
Beste Lieven, Fijn te horen dat u snel uw weg vond op onze website! Veel plezier met uw aankopen. Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
prima snelle levering zonder extra kosten
Beste Luc, Leuk om te lezen, bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
28 jaar klant bij RAD en nog nooit te klagen gehad. Service wordt hier met een hoofdletter geschreven.
Snel geleverd zoals aangegeven
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Deux �toiles en attente de l��change Car nous �tions super heureux de l�efficacit� de la commande et de l�envoie en 48 heures chrono mais voil� lorsque nous avons ouvert le carton nous �tions d��us par une mal fa�on de fabrication ou autre dans le cuir impossible de porter le v�tement de peur de voir s�agrandir le trou ou la d�chirure du cuir C�est bien dommage !
Bonjour, Je comprends que vous êtes dans une position incertaine. Bien sûr, il n'est jamais agréable de recevoir un article avec une faute de fabrication, pour laquelle nous nous excusons. Cependant, je voudrais vous informer que votre commande de remplacement a déjà été créée pour vous pour la même chaussure mais la version normale. Dès réception de votre colis de retour (créé le 03/08), nous vous enverrons votre commande de remplacement. Je tiens à vous informer qu'une demande de retour peut prendre jusqu'à 2 semaines (envoi, réception et traitement). Cordialement, L'équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 07/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande parfaite. Re�ue le lendemain matin. Le mod�le avait �t� essay� en magasin (coloris diff�rent) donc pas de soucis au niveau de la pointure.
Levering snel en communicatie uitstekend.
Daar doen we het voor! Veel rijplezier! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zoals het hoort. Besteld, betaald volgende dag geleverd.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bedankt voor de 5 sterren, Yannick! Origineel antwoord op Trustpilot dd 08/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Commande facile, site clair net et pr�cis pour d�terminer ce qui int�resse. Info constante de la situation de livraison avec possibilit� de d�p�t proche si souhait� en cas d'absence. Objet conforme et souhait�, livraison rapide Merci ++
Bonjour Jean-Paul, Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles is perfect geregeld alleen vindt ik het jammer dat ik twee dingen besteld had en dat het in twee�n werd bezorgd.
Beste, Bedankt voor uw positieve review en feedback! Ik heb uw order even bekeken. Grote GIVI artikelen, zoals het windscherm, zitten vaak al apart verpakt vanuit GIVI zelf, waarschijnlijk is dat de reden waarom uw order in twee aparte dozen verzonden werd. Wij proberen dit zo veel mogelijk te vermijden. Indien u nog verdere vragen hebt, mag u echter altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u zo snel mogelijk verder! Met vriendelijke groeten, RAD team Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ruim aanbod. Zeer realistische prijzen, en toch degelijke producten. De enige reden dat er hier geen 5* staan is het feit dat de chauffeur van de bezorgdienst blijkbaar een ongeval had, en ik dus vergeefs naar het afhaalpunt ben moeten gaan. Maar ook die mensen waren ZO GOED: uiteindelijk is een dag later dan voorzien, toch alles in orde gekomen. Ik ga zeker langsgaan in de winkel in Willebroek, op zoek naar "meer"...
Tr�s bon site avec de bon prix .livraison rapide et article bien emball�.
Prima service, zowel online als de winkel in Herk de stad Doe zo verder.
Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling, Kristof! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Kwaliteit volgens website. Snel geleverd. Prima!
Super! Bedankt voor de vijf sterren, Ron! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Van bestelling tot levering: alles vlot en snel verlopen! Aanrader! *****
Simple efficace rapide
Zoals altijd. Niets op aan te merken.
Livraison gratuite et rapide Produits de tr�s bonne qualit� Ras J irais une fois rendre visite dans votre magasin de Nivelles
Je recommande tr�s s�rieux
T r�s satisfait. Commande rapidement ex�cut�e ET LIVREE! Merci
Ben tevreden top ????
Daar doen we het voor! :-) Bedankt voor uw review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
RAD altijd zeer snel geleverd Dik in orde groetjes guy
Super! We danken u voor uw vertrouwen in RAD en hopen u snel terug te mogen ontmoeten bij een volgende bestelling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 20/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s satisfait de ma premi�re commande . Article excellent . Emballage de m�me. Exp�dition ainsi que suivi tr�s bien. Ma prochaine commande sera chez vous du coup. Merci. Cordialement.