Parfaits. Produit et livraison.
Bonjour, Merci pour les 5 étoiles! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ik ben erg tevreden met RAD in het algemeen. Mijn laatste bestelling, zomerkleding, kon niet compleet uitgeleverd worden. Verkocht wat ze niet hebben en niet snel kunnen leveren. De hele zending is daarop twee weken blijven hangen, na overleg is deze alsnog opgestuurd... nu wacht ik al weken op mijn motorschoenen.. Verder correcte zaak en goede service maar dit is niet okay.
Beste Fred, Bedankt voor uw review! We begrijpen uw ongenoegen en excuseren ons voor het ongemak. Soms gebeurt het dat artikelen in bestelling geplaatst moeten worden bij de leverancier, waardoor de verzending van een bestelling vertraging kan oplopen. Om te vermijden dat daardoor een hele bestelling niet verzonden kan worden, stellen wij vaak aan de klant voor, indien wij zien dat het bestelde artikel niet onmiddellijk geleverd zal kunnen worden, om hun bestelling op te splitsen, zodoende zij hun bestelling alsnog snel kunnen ontvangen. Bij deze kan ik u ook meedelen dat uw schoenen reeds verzonden werden deze week, waarvan u ook een bevestiging van verzending heeft mogen ontvangen. We doen steeds onze uiterste best de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Nogmaals onze excuses voor de vertraging en hopelijk zien we u snel terug bij RAD! Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/07/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Prima levering. Alleen beloofde bezorgdatum werd niet gehaald.
Beste, bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij proberen ons altijd aan de verwachte bezorgdatum te houden, helaas lukt dat soms niet. Dit kan zijn omdat een artikel niet aanwezig is in ons verzendmagazijn en vanuit één van onze shops moet komen, op bestelling is bij de leverancier of door een vertraging bij onze transporteur. Alvast onze excuses voor dit ongemak, we hopen u toch terug te mogen verwelkomen op onze webshop en u nog beter van dienst te kunnen zijn. Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s rapide, merci.
Bonjour, Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede service, op de hoogte gehouden doorheen het verwerken en versturen van de goederen. De handleiding van de ophanging van de sidecase had wel iets duidelijker gemogen. Dit ligt natuurlijk bij Givi en niet bij rad.eu
Beste Sander, Bedankt voor uw positieve feedback! Wij kunnen helaas niks doen aan de handleidingen van GIVI, maar we zullen uw feedback wel meenemen en eventueel doorgeven aan de verantwoordelijke van GIVI. Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede prijs en snelle levering.
Beste Rob, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bon suivi, envoi conforme, rapide et bien emball� tres satisfait de cette commande en ligne Merci RAD Eric de saint Georges sur Meuse
Bonjour Eric, Merci beaucoup!! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Merci pour le s�rieux commercial et les services propos�.
Bonjour, C'est super, merci! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Altijd al een zeer goede service gehad en snelle leveringen.
Beste Yvan, We zijn blij dat u zo tevreden bent van onze service, daar doen we het voor! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
levering op tijd en in orde.
Beste Marc, Heel erg bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 09/08/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Comme toujours suivi parfait et livraison sans probl�me.
Bonjour Luc, Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service au top commander avant 11 heure et re�u le lendemain a 14H30.
Bonjour, C'est fantastique, merci pour votre agréable remarque! Réponse originale à Trustpilot le 09/08/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rien � redire , et tr�s satisfait de l�ensemble du service . Jos�
1ere commande, Site trouver sur Internet et tes rapide. Commande faite le dimanche, livraison effectu�e le mercredi suivant donc tre rapide. Maintenant avoir car pas encore vue �tant en vacances.
pas chere, tres vite livre
Mooie en goede motorlaarzen. Passen goed en op tijd geleverd.
Snelle levering zoals vooraf aangegeven.
Toujours aussi satisfait par vos produits et vos services...
Le produit est bien arrive en temps et en heure. 10/10
tr�s grand choix,bons conseils.
tr�s bon service , delais et suivis du colis
Het bestellen en levering was top snel en goed verpakt het GIVI rekje Givi E159 gaf wel wat problemen de malletjes zijn niet echt secuur en heb het zelf een beetje aangepast ook omdat de draad in het rekje schuin staat
Produit par conforme et livraison rapide. ..bien
Ruime keuze, overzichtelijk website en correcte levering zoals opgegeven.
Command� le 22/07 et re�u le 24. Emballage s�rieux et protecteur, je ne peux que recommander.