Uitstekende service

Uitstekende service. Doen wat ze beloven.

Top ervaring in product, prijs en levering

Heb een Shoei Neotec 3 aangeschaft. Deze was scherp geprijsd en snel geleverd. Fijne service ook in administratieve afhandeling van de aankoop.

betrouwbaar

Maar de survey best zenden nadat het pakket is aangekomen.

Uitstekende kwaliteit en service

De producten zijn uitstekend, de service is top (Willebroek). Niet altijd de goedkoopste maar dat hoeft niet. Misschien een puntensysteem klant gericht maken zodat wij ergens extra korting krijgen.

De producten netjes en snel geleverd volgens schema

Snelle en vooral correct levering.

nvt

Prima!Sneller geleverd dan vooropgesteld.

Een heel correct bedrijf met goede service.

Goede laarzen

geweldige locatie voor alles ron dMotoren

RAD is over het algemeen dé plek voor alles wat je nodig hebt op het gebied van motoren, en de vestiging in Willebroek tilt dit nog een stapje hoger. De winkel biedt niet alleen een breed assortiment aan hoogwaardige producten, maar onderscheidt zich ook door het uitstekende personeel. Het team is altijd vriendelijk, behulpzaam en bereid om met je mee te denken, ongeacht je vraag of behoefte. Of je nu advies nodig hebt over accessoires, kleding, of onderhoudsproducten, ze staan steeds klaar om je professioneel en met een glimlach te helpen. Kortom, een top locatie voor iedere motorliefhebber!

Winkel met veel voorraad en kennis indien nodig

Veel keuze veel artikelen in stock. Personeel dringt zichzelf niet op, maar als je een vraag hebt dan helpen ze je goed verder. Zeer fijn winkelervaring.

Zeer Goed

Sneller geleverd als gedacht. Echt TOP

Op de handschoenen een 8

Snelle levering,het waren gortex handschoenen,goed gevoel op de motor maar bij vriesweer toch niet zo warm,maar ik heb dan ook maar weinig bescherming aan t stuur. Romaan

PERFECT

Uitstekende service

Nadat mijn Revit Liberty H2O waren geleverd bleek 1 accu niet te willen opladen. Het retourproces verliep zeer snel en er werd direct een nieuw paar handschoenen naar mij verstuurd. Het contact met de webwinkel verliep goed. Veel webwinkels kunnen hier nog wat van leren. Dikke pluim voor RAD.EU. Ga zo door.

Alles prima geregeld

Van aankoop tot aflevering alles zeer goed gegaan.

Zeer goede service , vriendelijk.

2de maal foutieve maat on-line besteld maar zonder enige Twijfel onmiddellijk kunnen omruilen . Vriendelijk personeel .

Prijs kwaliteit goed Snel geleverd met goed communicatie Los getest werkt goed straks installeren Mvg Has.

Correct

Top motorzak met geweldige mensen!

Voor al je motorzaken alleen daar terecht. Je krijg deskundige advies en hulp bij calamiteiten. Een aanrader!

Aangename en up to date shop

Ik rij al motor sinds 1990 en vind bij RAD wat ik daarvoor nodig heb, van broeken tot laarzen en handschoenen. Een professionele winkel met degelijke en vriendelijke bediening.

Vlot en correct

Vlot en correct

Snelle levering voor een scherpe prijs

Heldere website met snelle levering en scherpe prijs. Was voor mij als Nederlander even spannend wat voor winkel ik te maken had maar al gauw zag ik dat er meerdere vestigingen in België waren dus dat zat wel goed.

Iedere bestelling wordt correct afgewerkt!

Bij RAD kan je onbekommerd bestellen, alles altijd ok.

Zeer aangenaam

Ik raad deze winkel aan iedereen aan van beginnend tot ervaren motorrijder. Zeer vriendelijke werknemers en lage prijzen!

Top bedrijf

Alles wat je besteld is scherp geprijst en snelle levering!!

Landegemstraat 4

9031 Drongen