Goede aanbieding en snelle bezorging

Goede aanbieding en snel bezorgd

Goede prijs en snelle service

Mooie motorsweater gekocht in de aanbieding. Kwam vanuit België maar was binnen enkele dagen bij mij thuis. Ga hier zeker vaker kijken mocht ik motorspullen nodig hebben.

Topservice

Vriendelijke en goede service.

Vriendelijk en correct

Slecht advies

Onbetrouwbaar slecht of geen advies in de winkel in Drongen. Bij problemen trekken ze hun staart in en schuiven de schuld af op de klant. Ik zet er geen voet meer binnen. Bij retour in de winkel enkel teruggave in waardebonnen. Dit staat in de voorwaarden op de factuur die je ontvangt...NA AANKOOP! Online wel terugbetaling.

Goed, eenvoudig online bestelling en klant wordt goed geïnformeerd per e mail

Duidelijke online site, eenvoudig te bestellen en correcte afhandeling.

Snel, goed en de goedkoopste

Positief

Super snel geregeld

Super geregeld en snel

Correcte verwerking van de bestelling

Echt topwinkel

Heel goed geholpen met mijn vragen. En heel vriendelijk allemaal.

perfect

zoals steeds een snelle en perfecte levering

Ideaal

Correcte afspraak en levering

vriendelijk, hulpzaam

leuk

Stond op site had laatste site gelijk bijgewerkt top

Eerder in huis als verwacht

Groot pakket koffers

Givi Alaska zijkoffers met rek. Keurig bezorgd. Givi zou wat betere handleiding mogen meegeven, maar RAD had netjes verstuurd.

Prima hulp en service met de glimlach !

Prima hulp en service met de glimlach !

Behulpzaam personeel

Goed prijs en goede service!

Inmiddels twee producten bij RAD besteld. Hapering in de bezorging (kwam door DPD, niet door RAD) en een defect product. Kan allemaal gebeuren. Voor mij is het dan belangrijk hoe er mee om wordt gegaan. RAD en WebshopTeam-medewerker Sander krijgen daarin van mij gewoon een dikke pluim. Ik ben een tevreden klant en koop er graag weer.

Vriendelijk en vlot

Vriendelijk personeel en vlot in omgang.

Snelle en correcte levering

Idem

Steeds behulpzaam,vriendelijk en niet opdringering personeel

reeds geruime tijd klant,ook via webshop en nog steeds tevreden ook wat betreft aanbod en kwaliteit van de producten.

Altijd al positieve ervaringen met R A D gehad.

Vaker wat besteld. Ruime collectie en voorraad. Duidelijk beschrijving en als iets niet goed is dan is retourneren geen enkel probleem. Service zeer goed.

Snelle en correcte levering

Voor mijn item inderdaad laagste prijs op de markt en e-commerce zoals dat hoort. Goede opvolging en je krijgt wat je verwacht. Goed zo RAD !

Vlotte en vriendelijke service

Niets is teveel, een engelengeduld en je wordt altijd met raad en daad bijgestaan

Landegemstraat 4

9031 Drongen