Goede prijs, snelle levering!

Scherpste prijs en snel geleverd!

Erg vlot geregeld.

Ging sneller dan dat ik gedacht had.

De levering van mijn intercom was al een dag eerder dan afgesproken.Het was goed verzonden.

uiteindelijk bevredigend

had een laatste set wangkussens aangekocht van een iets oudere helm. Bij DPD is pakket een week van radar verdwenen. Gelukkig toch nog ontvangen.

Heel tevreden met mijn aankoop

Heel fijne winkel goede overzicht van alles als ik met vragen zit wordt altijd goed geholpen vriendelijk personeel +punten zijn ook in de winkel zijn Toiletten koffie automaat

Uitgebreide keuze, billijke prijzen, duidelijke website.

Perfecte service

RAD Drongen, Top.

Altijd goed geholpen.

Steeds goed geholpen in de.winkel. Juiste prijs/kwaliteit.

Gurkfdkdkek

Fjdkdkek

Behoorlijk goed

Behoorlijk goed

Hulpvaardig en vriendelijk

Hulpvaardig en vriendelijk

Prima gedaan

Mooie lichte doorwaai vest net zoals op de foto. Heel tevreden mee.

Topervaring

Zag een product elders goedkoper. Meteen goedkeuring voor gekregen. En de volgende dag had ik het binnen.

Snel geleverd maar de doos was stuk. Product was ok

Prima service, breed aanbod

Prima service, breed aanbod

Mooie prijs, 5 dagen gelevering

Mooie prijs, 5 dagen gelevering

Correct prijzen And bij problemen direct gezocht voor een oplossing top!

super gedaan.

zending ging retour en binnen 1 week andere handschoenen ontvangen.

Precies hoe ik het wil

Perfecte service, goeie raad en gemakkelijk corresponderen

Vizier voor BMW helm, supersnelle levering. Aantrekkelijke prijs. Zeer tevreden.

Vlot

Vlotte site, duidelijkheid, vlotte levering

Prijs kwaliteit top

2 helmen gekocht op 2 weken tijd en 2 paar handschoenen zeer tevreden over de levering en de prijs

snelle en zorgvuldige levering van de bestelde goederen , die kwaliteitsvol lijken

Goederen al getest en gebruikt ,zijn goedgekeurd ,een waardevolle aanvulling voor mezelf betreffende veiligheid van motorfiets.

Goede prijs en snel geleverd

Prima bedrijf !

Bij RAD doen ze wat je verwacht: snel, kundig én vriendelijk.

Al 2 keer tot volle tevredenheid een motorjas (1 leren en 1 doorwaai jas) besteld. Vragen worden snel -naar waarheid- beantwoord en de maten op de website kloppen. Bovendien zijn zij vaak nét iets goedkoper dan de concurrentie. En de kwaliteit van de jassen? Prima!

Landegemstraat 4

9031 Drongen