Supersnelle levering

Zou 2 weken levertijd zijn, maar was binnen een paar dagen binnen.

Betrouwbaar

Betrouwbare site die netjes op rijd levert

Tevreden duidelijk

Helm HHC I71 gekocht goede aanbieding Goed omschreven Prima prijs en levertijd

Positief

Snelle levering, goed verpakt en bezorgd door Bpost. Ik kon dit artikel ook goedkoper kopen op B●l.com, maar daar komen ze steeds minder hun afspraken na en wordt niet altijd het juiste type geleverd wat je bestelt.

gewoon goed

handschoenen online besteld,toch te groot,simpelweg in de winkel kunnen ruilen.

altijd vriendelijk en prima service

top

Super service!!

De maat was niet juist, de retourzending gebeurde supersnel. Hartelijk dank

Zoals steeds correct geleverd

Steeds tevreden over RAD, zowel online als in de winkel

the perfect shop

zowel online als in de winkel altijd super ervaring

Schitterend

Problemen gehad met een nieuwe helm en direct zonder problemen opgelost…

Alles conform verwachting

Leren rev it pak besteld en deze keurig conform op de website aangegeven aangegeven leverdatum bezorgd. Niets op aan te merken alles prima verlopen.

Correct ben vriendelijk

Altijd een vriendelijke bediening goede uitleg en de prijs is meestal ook nog goed

goede kwaliteit,op tijd geleverd

zoals altijd

Toppy

Al lang klant nog nooit klachten gehad top

Product was niet voldoende afgebeeld

Het product was niet duidelijk omschreven dat er met koeien letters reclame van RAD op de rug staat

Prima prijs en de levering snel volgens voorspelling

Ik heb een hjc helm besteld, die net een paar tientjes voordeliger was als hier in Nederland. Prima deal

Matig

Onderdelen besteld voor hoofdremcylinder, 2x op voorraad deze kunnen dan verstuurd worden. Ander onderdeel besteld bij leverancier moet hier te lang op wachten. De onderdelen die op voorraad zijn zijn de belangrijkste en had hiermee verder mee kunnen gaan.

Snel geleverd en retour omdat het te klein was, de omruiling was ook snel geleverd

toppie

alles goed

Ze doen wat ze zeggen!

Snelle levering.

Snelle service en laagste prijs garantie. Top!

perfecte levering van top produkt

de levering was mooi op tijd zoals vermeld het produkt was in orde en mooi verpakt

Netjes alles geleverd gekregen.

Super service

Ik ben super fan van de winkel. Er is een groot aanbod en de medewerkers zijn stuk voor stuk super ondersteunend en vriendelijk!

Mooi product en snel geleverd

Nieuwe helm besteld met ook nog een leuke korting. De bestelling zou na het weekend bezorgd worden maar kwam al op vrijdag. Zeer tevreden.

Landegemstraat 4

9031 Drongen