Fast delivery

Received the goods earlier than expected, perfectly packaged.

Pour une première commande, très satisfait

Je recommande fortement, tarif très intéressent , très sérieux et rapide .

Service et motivation du personnel

Achat surtout de pièces

Livraison rapide, produit conforme, emballage nickel

Bulle haute givi pour Deauville 2007 commandée le lundi, reçue (en Bretagne) le jeudi. Emballage très bien pensé avec un carton énorme et plein de protection à l'intérieur pour bien protéger la bulle. Impeccable!

Parfait, reçu pieces commande dans le délai prévu

Très bon conseils

Fijne winkel met nette prijzen

Kwam tijdens zoeken naar Givi topkoffer op deze site terecht. Kon de hele zaak in eerste instantie niet, maar hadden wel de laagste prijs voor topkoffer die ik zocht. Moest alleen nog even weten welk rek ik erbij moest hebben voor de Moto Guzzi Strada. Na mail gestuurd te hebben de volgende dag netjes een antwoord en met de artikelnummers erbij. Na besteld te hebben word je netjes op hoogte gehouden van verzendproces. Het koeriersbedrijf DPD heeft niet mijn voorkeur en zie liever hiervoor bv DHL. Na alles ontvangen te hebben, bleek ook alles netjes verpakt te zijn ! Al had ik voor de plastic luchtzakken als opvul liever iets in vorm van karton gezien.... Ja deze webwinkel is mij goed bevallen en als ik in toekomst weer iets nodig heb dan zal ik zeker hun site bezoeken en er bestellen als ze redelijke prijzen hanteren.

very good and fast service. excellent price.

Very good and fast service. Excellent price co mpared with others shops

Great!!

Great experience and fast delivery!! Great support as well!!!

Everithing fine

Order received on tume

Ancien modèle de visière

C est parfait compatible. Beaucoup de choix et de référence.

Très réactif et sérieux

Suite à un retour d’intercom défectueux, prise en compte en garantie rapide et renvoi d’un article rapidement , Super ! Merci !

Service de qualité

Un très bon service et la livraison rapide

Nette en goede service.

Rits was stuk van mijn jas.

Snel thuis geleverd, laagste prijs garantie en ook in Herk de Stad laten plaatsen intercom in helm. Zeer tevreden van jullie service. Een dikke duim aan jullie personeel super vriendelijk en duidelijke uitleg.

Freundlich und mit gutem Service

Unglücklicherweise wurde erst eine falsche Größe des Helms geliefert, aber RAD war bereit gegen Retoure-Nachweis sofort den richtigen Helm nachzuliefern, welcher dann auch wieder sehr schnell eintraf. Alles in allem ein guter Abschluss. Gerne wieder.

Retour

Bien remboursé

Gewoon goed

Zeer treveden

Excellent service

Commende et expédition rapide produit conforme à la description. Super site merci.

Vlotte en goede verwerking.

Vlotte bestelling en levering met de mogelijkheid om last minute de leverplaats nog te wijzigen

Altijd goed verder geholpen bij RAD perfect.

Altijd een vlotte bediening!! Vriendelijk personeel bij de rad in Herk de stad. Je word er altijd goed verder geholpen en goede prijzen.

Excellent service après vente

Malgré quelques loupé dans mon achat je note la autre réactivité du service achat qui m'a réexpédé rapidement les bonnes pièces. Un grand merci

Half half,

Ik kreeg 2 producten aangeleverd. 1 product totaal iets anders. En 2 dagen later het juiste. Netjes gemeld, stickers met productcodes doorgegeven voor een retoursticker. Vervolgens is het stil op de lijn. Maar heb nog wel een grote doos met Givi topkoffer staan.... Heel bijzonder allemaal. Ik wacht wel af.

Rien a redire boutique professionnelle

Prix le meilleur du marché, expédition hyper rapide, vraiment rien a dire c est une superbe boutique

Très rapide et efficace

Rad est un site extrêmement rapide en terme de traitement de commande et d'expédition, 3J en semaine vers chez moi en France

Prix.delais impeccables. Je recommande

Landegemstraat 4