Topservice

Zeer vlotte service

Op de website is ook telkens zeer duidelijk omschreven wat het allemaal inhoud. Alsook soms tips voor installatie en dergelijke.

Snelle levering, keurig ingepakt.

Excellent

Fast shipping.

colis en retard, non reçu

J'ai commandé sur chez RAD car la livraison était indiquée pour le 05/06/2025 mais je n'ai toujours rien reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

TB

Toujours au Top !

Bij hun zou ik terug bestellen

snelle bediening en prima afhandeling. Achteraf telefonisch contact en uitstekende uitleg gekregen.

Service impeccable

tarif, livraison et conformité du produit commandé très satisfaisant

comme d'habitude, service commande livraison au top

comme d'habitude, service commande livraison au top

J'ai regretté

J'ai fait 22 km pour aller là récupérer

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tout était parfait

Commande sur internet, vite reçu mon bon d'achat.

Fast and effective.

Everything was how i excpected and my items shipped fast.

Zeer slechte ervaring, een diepontladen ontvangen!

Ik kocht een nieuwe batterij om mijn defecte oude te vervangen. Een koopje : die was in promotie (een yuasa YTZ14S die normaal dik in de 100€ kost) Ik moest eerst nog een groot onderhoud met ook revisie van remklauw laten doen waardoor ik ze niet onmiddellijk in heb bekeken. Nu bekijk ik ze 4 weken later, blijkt die op 12.2v te staan. Dus ik hang ze aan een moderne lader, maar die krijgt de nieuwe niet geregenereerd! Stabiele spanning na vol laden daalt onder 12.4v dus ik kan zelfs geen aanspraak maken op garantie. Ik voel mij opgelicht.

Perfect !!!

Alles was zeer zorgvuldig verpakt en verzorgd verzonden en aan gekomen.

Everything went well.

The item corresponds to the description. Shipping fast and without problems.

Vlekkeloze afhandeling

Product was in de winkel niet op voorraad maar wel in een ander filiaal. De dag daarna werd het reeds thuis geleverd

Parfait !

Commande sans encombres, produits conformes et livraison dans les temps. SAV au top bien que ce soit une erreur de ma part. Merci beaucoup Seul petit "défaut" : emballage beaucoup trop imposant par rapport à la taille des produits

Goede bediening

Al verschillende keren bij RAD gekocht, zowel online als in de winkel. Iedere keer weer topervaring!

Parfait

Commande rapidement expédiée Emballage parfait, bulle en parfait état. Petit problème de livraison avec Chronopost qui n'a pas respecté les délais de livraison et qui a été lamentable mais ce n'est pas la faute de Rad

Very good

Quick dispatch and good quality product well priced.

Service au top

Service au top et prix alignés. ++++

Excellent site

Excellent site. Rapide, efficace et tarif très compétitif. Je recommande RAD.

Landegemstraat 4

9031 Drongen