Heeft een totaal van 40.183 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten geven over het algemeen positieve ervaringen met RAD. Ze noemen aantrekkelijke prijzen, snelle levering en betrouwbare klantenservice. Veel reviews benadrukken het gemak van bestellen en de kwaliteit van de producten. De feedback laat zien dat prijs-kwaliteit in orde is.
Sterke punten
Aantrekkelijke prijzen
Betrouwbare klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
service au top!
Le site fonctionne bien, ainsi que le process de commande. large choix. Livraison rapide et soignée.
9 September 2026
Vanzetto Pamela
Sint-Niklaas
Merci pour les 5 étoiles! Profitez bien de votre achat
Excellent service
Personnel très amiable et très grand choix au meilleur prix
michel alpha
Gilly
Reactie van RAD.EU
Merci pour vos belles paroles!
Beaucoup de choix en accessoires
Personnel très sympathique et disponible pour les explications.
FEYS ALAIN
Renaix
Reactie van RAD.EU
Merci beaucoup, ça nous fait plaisir de lire cela.
Profitez bien de votre achat!
Very good
Very good service
fast delivery
Vladislavs Smans
Dublin
Reactie van RAD.EU
Thanks, enjoy your purchase and see you next time!
Excellent
Professionele shop, correct en bekwaam personeel
Erik Van Pevenaeyge
Denderleeuw
Reactie van RAD.EU
Dankjewel voor deze lovende woorden. We blijven werken aan het opleiden van onze medewerkers zodat u ook in de toekomst goed advies blijft krijgen.
Geniet van uw aankoop!
Ivan De Vendt
Assenede
Reactie van RAD.EU
Bedankt voor deze mooie beoordeling.
Parfait
Parfait
Capdeville enzo
Montauban
Merci beaucoup!
Excellent service
Très bon suivi de commande, produit bien conforme, de bonne qualité. (Sous gants hiver pour mains très larges, et les doigts ne sont pas comprimés. C'est assez rare pour être souligné !).
Wéry Christian
MONS
Reactie van RAD.EU
Nous sommes ravis d'apprendre que le service vous a donné entière satisfaction ! Merci de votre confiance !
Nette communicatie en bereidwillige service-afdeling, maar forse vertraging in uitlevering
Initiële reactie van RAD was snel, keurig, begrijpelijk en gestructureerd. Vervangend onderdeel met forse vertraging ontvangen, nadat ik een reminder had gestuurd. Daarna ging het wel snel. Waarschijnlijk had het tussenliggende zomerverblijf ermee te maken. Kapotte onderdeel zou worden onderzocht, maar geen feedback van RAD over de oorzaak en hoe dit in de toekomst te voorkomen. Uiteindelijk tevreden over RAD, omdat het een betrouwbare leverancier blijkt, waar ik ook in de toekomst zaken mee wil doen.
RJ
Schagen
Goedemorgen,
Bedankt voor het delen van uw feedback.
Het spijt ons voor de vertraging die werd opgedaan bij het voorzien van een vervangd onderdeel.
We hebben zelf nog geen feedback van de leverancier ontvangen, zij vermoeden dat het echter een platte batterij zal geweest zijn.
Onze excuses voor het ongemak!
Everything was perfect
Best price, very fast shipping. Perfect
Robert Lambert
Reichenbach
Reactie van RAD.EU
Glad to hear all went well, thank you for shopping with us!
parfait
Service pro. rapide efficace. bref. je ne connaissais pas mais maintenant j'y retournerai. livraison rapide de belgique. super magasin
dominique LAUVERGNAT
france
Reactie van RAD.EU
Merci d'avoir choisi RAD !
Garantie kwestie snel opgelost
Top geholpen door het online team!
Tim Van Der Stroom
Hilversum
Reactie van RAD.EU
Fijn om te horen dat onze team u goed geholpen heeft! Bedankt!
Since 2021 I have never been disappointed. You are just the best moto shop for me.
Vodopivec Milko
Ljubljana
Reactie van RAD.EU
Glad to see you come back! Thank you for your trust in RAD!
livraison rapide et produit conforme
Le produite était conforme, la livraison rapide.
Jean Philippe RABATEL
SAINT DIDIER DE LA TOUR
Reactie van RAD.EU
Leuk om te horen! Bedankt!
Snelle afhandeling en goed advies
Snelle afhandeling en goed advies.
Groentjes Mark
Alkmaar
Reactie van RAD.EU
Fijn dat onze service zoals gewenst was! Bedankt!
Levering: Correct en op tijd. Goede opvolging al is dit via Email!
prima service.
Volge zeker nog en volgende aa nkoop in de toekomst.
Bart
Daniels Bart
Herk de Stad
Reactie van RAD.EU
Fijn om te horen dat alles in orde was! Bedankt en tot de volgende keer!
Ware top, Versand leider eine Katastrophe
Die Ware selbst war vollkommen in Ordnung und qualitativ wirklich tipptopp. Dafür gibt es nichts auszusetzen.
Leider war der Versand über DPD eine absolute Katastrophe. Ich musste über zwei Wochen auf meine Lieferung warten. Besonders enttäuschend fand ich den Umgang von Rad.eu mit der Situation. Obwohl ich sogar angeboten hatte, für einen erneuten Versand mit einem anderen Versandunternehmen die Mehrkosten zu übernehmen, wurde mir diese Möglichkeit nicht angeboten.
Mir ist bewusst, dass Rad.eu nicht unmittelbar für die Probleme beim Versanddienstleister verantwortlich ist. Allerdings erwarte ich als Kunde, dass der Händler in solchen Fällen versucht, eine Lösung zu finden, anstatt den Kunden einfach warten zu lassen und mit dem Problem allein zu lassen.
Für mich steht deshalb fest: Ich werde künftig keinen Versand mehr wählen, bei dem DPD als Versandunternehmen eingesetzt wird. Und leider werde ich mir auch zweimal überlegen, ob ich bei Rad.eu noch einmal bestelle.
Ware: 5/5
Versand: 1/5
Kundenservice/Lösungsbereitschaft: 2/5
Meixner Marcus
Deutschland
Good morning, Marcus.
Thank you for sharing your feedback with us.
We have already been in touch regarding this issue, as you were quick to inform us that there was a problem with your order. They had trouble finding your address. You then quickly changed it to a collection point, which apparently caused some issues internally with DPD.
Unfortunately, we were unable to provide you with a new shipment since the original was due to be delivered anyway.
I hope this clears up the confusion.
We hope to welcome you to our webshop or physical stores in the future!
Competitive Pricing und Product selection
Competitive Pricing und Product selection. Shipping was also handled well and in a timely manner.
Willem
Rösrath
Reactie van RAD.EU
We're glad to hear so! Thank you for choosing RAD!
Bonne expérience
Bons conseils du vendeur qui est très disponible et sympa..
4 September 2026
DECKERS ALAIN
Seraing
Reactie van RAD.EU
Merci beaucoup, à bientôt.
Profitez bien de votre achat!
Scratch
Insid of all protection the item been scratched.
Beveelt niet aan
4 September 2026
Blaž Podsedenšek
Dramlje 30e
Reactie van RAD.EU
Thank you for bringing this to our attention.
As you are probably aware, at RAD you have 30 days to return your purchases if they do not meet your expectations.
If any of the items are damaged, please feel free to send us a few photos by email, and we will assist you straight away.
Heel tevreden met mijn bestelling, goede communicatie, zeer snelle levering, niets op aan te merken, perfect ++++
Patrick
Eeklo
Reactie van RAD.EU
Dankjewel, het doet ons veel plezier om uw waardering te lezen!
Goede prijs, snelle levering, goed op de hoogte gehouden
Goede prijs, snelle levering, goed op de hoogte gehouden
Remko Wusten
Loenen
Reactie van RAD.EU
Bedankt, dat is fijn om te lezen.
Geniet van je aankoop!
Correcte afhandeling
Heel goed!
SCHUDDINCK THOMAS
Temse
Bedankt!
Excellent
Parfait, comme à chaque commande. Merci
2 September 2026
Benoit Thielmanns
Verviers
Merci beaucoup!!!
Perfekt Job and top Quality
Merci beaucoup. Fast delivery.
2 September 2026
Gronau, Jens
Hamburg
Reactie van RAD.EU
Merci à vous pour les 5 étoiles!
Review overzicht
Positief sentiment94%