Goede prijs met black friday, was binnen paar dagen aangekomen
Bedankt! Veel plezier met uw aankoop!
Bedankt voor uw positieve reactie!
Adverteren met "gratis verzending" blijkt later gratis verzending naar afhaalpunt. Dit is mensen bedotten, daar hou ik niet van. De producten op zich zijn wel goed.
Dag Christian, Bedankt voor uw feedback. Het is inderdaad zo dat onder de €50 uw zending gratis is naar een afhaalpunt. Vanaf €50 is een thuislevering gratis. Deze info is ook telkens vindbaar bovenaan onze website. We nemen alvast uw feedback mee om dit in de toekomst te verduidelijken.
Service parfair comme toujours se casse en 4 pour vois aider et des prix très correct
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Goederen besteld in België en gratis geleverd in Spanje.
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Large choix sur des produits de marque , tarifs et promotions intéressants , envoi rapide et soigné , c'est parfait !
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Prijs kwaliteit is zeer goed. En ruilen of terug sturen is snel geregeld. Ruilen is gratis .
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Delivery was within the expected timeframe. Very high-quality product.
We hope you’ll enjoy your purchase. Thank you for shopping with us!
Altijd top ervaring en service!!!
Leuk om te lezen, bedankt!
Duidelijke beschrijving, snelle levering.
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
équipe super disponible et toujours souriante
Heureux d’entendre ça!
Site serieux produit cder , mail de réception de commande , puis 1 mail qui donne des astuces et d'utilisation du produit produit bien emballé et tout cela avec un prix tres serré. Service au top je recommande sans problèmes
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Envoie rapide et produit bien protegé
Ça nous fait plaisir!
Alles ging vlot en goed !
Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te lezen!
Bedankt voor de goeie service
Bedankt voor het vertrouwen in RAD! Tot gauw!
Produits de qualités, services rapides et de bon conseil en magasin .
Merci pour la confiance en RAD!
Die mevrouw in RAD Brugge kent haar stiel Super
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
De bonnes marchandises livrées rapidement
Merci à vous!
Ik heb wat besteld en het is geleverd Da’s goe hè
Fijn om te horen!
prima prijs kwaliteit en snelle levering.
Top winkel
Bedankt voor uw positieve reactie!
Snelle levering en mooie prijzen. Voldeed aan de verwachtingen
Dankjewel, eniet van je aankoop!
mijn ervaring met RAD is altijd tip top in orde
Dankjewel voor deze tiptop review!
Délai de livraison long. Probablement lié au surcroit de commande en cette fin d'année
Merci pour vos commentaires. Nous sommes sincèrement désolés d'apprendre que la livraison via DPD n'est toujours pas faite. DPD a connu une période exceptionnellement chargée autour du Black Friday, ce qui a malheureusement entraîné des retards pour certaines livraisons. Nous comprenons toutefois parfaitement que cela ne rend pas votre situation moins désagréable. Nous avons déjà contacté DPD et vous tiendrons informés de l'évolution de la situation. Nous vous remercions d'avoir pris le temps de nous en faire part et nous transmettrons votre expérience en interne afin que nous puissions travailler avec notre partenaire à l'amélioration de notre service. Si vous avez d'autres questions ou remarques à l'avenir, nous sommes bien sûr à votre disposition.
Originele beoordeling
Etonnant qu'on me demande si je suis content alors que je n'ai malheureusement pas encore vu la couleur du matériel.
Good price, delivery on time, perfect state of the product
Thank you, enjoy your purchase!