Commande d'une batterie livraison très rapide
Merci pour les 5 étoiles!
La livraison est rapide et efficace et surtout, il y a des magasins disponibles un peu partout pour aller tester les tailles et se décider ensuite
Merci pour votre évaluation positive. Nous sommes heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. À la prochaine fois !
Spedizione celere e tutti i parametri per seguire il pacco, sono soddisfatto per il mio acquisto su RAD.EU
Thank you for this review, we appreciate your feedback!
Je suis ravi de mon achat CASQUE SHOEI NEOTEC 3 femme . Site sérieux envoie rapide .
Fantastique, merci beaucoup pour votre évaluation positive. Merci d'avoir acheté nos produits et d'avoir pris le temps de rédiger ce message. Votre opinion est très importante pour nous. Nous sommes donc très heureux de lire que vous êtes satisfait du service de RAD. Profitez bien de votre achat et à la prochaine fois !
Prima, goed verzorgd. Extra mail met gebruiks-info
Bedankt voor je 5-sterren review, fijn dat je onze extraatjes weet te waarderen!
Jas was te klein, zonder probleem werd er binnen de week een grotere maat geleverd
Bedankt voor uw aankoop bij ons en dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons, fijn dat je een leuke ervaring had met ons retourbeleid. Graag tot een volgende keer!
Bon service et conseils de qualités
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt!
Goeie en snelle tekstuitleg per mail gekregen over een paar vragen die ik nog had bij de bestelling. Bestelling ook snel ontvangen.
Bedankt voor deze mooie woorden, je mening is belangrijk voor ons. Fijn dat je onze klantendienst ook even in de bloemetjes zet!
Groot aanbod, makkelijke te navigeren website, goede prijzen. De levering via DPD is misgelopen, de chauffeur heeft het pakket op een verkeerd adres, voor de deur, achtergelaten. Gelukkig verkreeg ik via de klantendienst van RAD de coordinaten en ben ik het pakket kunnen gaan zoeken. Dus RAD prima, levering niet
Bedankt voor je review, we apprecieren je feedback en gaan ermee aan de slag. Graag tot een volgende keer maar dan wel op de juiste plek!
Article expedié rapidement et authentique
Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat!
Onverwacht snelle levering. Op de site stond levering na 4-5 dagen, maar ik had mijn motor-mover de volgende dag al in huis. Een aanrader!
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier om te lezen dat u tevreden bent over de service bij RAD. Graag tot een volgende keer!
Besteld en kort daarna geleverd.
Dankjewel voor je review, we voelen ons helemaal opgeladen nu ;-)
toujours très satisfait
Merci beacoup!
Correcte behandeling en levering, steeds goed op de hoogte gehouden
Bedankt voor u vertrouwen in ons! Blij te horen dat alles goed verloopt en dat u nog steeds tevreden bent met onze diensten. We werken dagelijks aan de kwaliteit van onze dienstverlening en uw beoordeling is daar de vrucht van. Bedankt!
A recommander sans hésiter
Merci beaucoup pour ces belles paroles!
Great service
Thank you for the 5 stars and for these nice words!
Dit bedrijf gebruikt DPD
Dag Erik, 99% van onze leveringen via DPD verlopen zoals het hoort. Het betreurt ons dat uw levering niet naar behoren is gelopen naar uw gevoel. Contacteer ons gerust op [email protected] met uw DPD klacht en we doen het nodige om u meteen verder te helpen en zodoende ook gericht feedback door te geven aan DPD.
Bij Rad ben je altijd zeker van de laagste prijs. Ik had ergens anders motorlaarzen gezien die €70 goedkoper waren en na controle kreeg ik een mail dat ik ze bij RAD voor dezelfde lage prijs kon kopen.
Bedankt om je ervaring te delen, veel plezier met je nieuwe motorlaarzen!
Prima prijs, perfecte service. Omruilen, retourneren gemakkelijk.
Dankjewel voor deze mooie woorden en voor de 5 sterren!
Je n’ai jamais vu un service alliant qualité et rapidité comme celui-là. Félicitations!!!! Idem pour les conseils reçus, rapides, efficaces. À recommander!!!!!!’
Merci infiniment pour votre recommandation ! Votre satisfaction concernant la rapidité, la qualité et nos conseils est notre plus belle récompense. À bientôt.
Je viens de recevoir ma veste BERING remisée à 130€ au lieu de 239€. Envoi rapide et soigné en point relais proche de chez moi . Je suis vraiment ravie! J'avais essayé cette veste en magasin pour être sûre de la taille, je n'ai donc pas eu d'inquiétude. Je recommande vivement RAD Merci!
Merci pour ces belles paroles, nous sommes ravis de lire cela!
Easy website to navigate, fast payment gateway and immediate shipping, what more can you ask for
Thank you so much for this great review, enjoy your purchase!
Schoenen besteld bleek te krap en netjes teruggestuurd binnen 5 dag bedrag op mijn rekening teruggestort en heb uiteraard opnieuw een maatje groter besteld zonder problemen. Met vertrouwen kan ik mijn aankoop doen.
Dankjewel om de tijd te nemen om je ervaring met ons te delen, Mehmet!
Al meerdere keren Givi onderdelen bij RAD gekocht. Hierin hebben ze bij RAD vaak scherpe aanbiedingen. De verzending via DPD naar Nederland verliep vlot en vlekkeloos. Daarom ben ik een tevreden klant!
Hey Bibi, bedankt voor deze review! Leuk dat je de tijd nam om je ervaring met ons even te delen.
Good customer service
We’re glad everything met your expectations. Thanks for choosing us and a lot of greetings from our customer service team!