Parfait sur toute la ligne Je recommande fortement
Merci pour votre agréable remarque, Manuel! Beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Zoals het hoort. Goed product. Bleek bij eerste keer bestellen maatje te klein, bijzonder snel na het retourneren was de kleinere maat al weer binnen.
Bedankt voor uw positieve reactie! We wensen u veel plezier met uw aankoop toe en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Bestelling is goed verlopen.
Super! Fijn om te lezen! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Dag na bestelling netjes geleverd. Alpinestars boots zijn geweldig. Zeer tevreden van RAD, zowel in de winkel van Willebroek als online
Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling, Kurt! Het doet ons plezier dat u tevreden bent over de service bij RAD! Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
En ligne avec ce sui �tait command�, livraison rapide.
Super! Merci, Olivier! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles is uitstekend verlopen.
Daar doen we het voor! Bedankt voor uw aankoop bij RAD en veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer snel geleverd ben er erg blij mee
Super! Leuk om te lezen, Marcel! Bedankt om deze review te schrijven! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfect������������
Super!! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Helaas was de de maten niet volledig aangegeven van het product OXFORD Lid Lock Zwart dat ik besteld had. Met name de breedte van de pin. Alleen de lengte was vermeld. Hierdoor kan ik het niet gebruiken. Echter gezien de snelle en service gerichte aktie van RAD is er alles aan gedaan om tot een goede oplossing te komen.
Beste meneer Spekking, Het spijt ons te vernemen dat u uw product niet kunt gebruiken. We vinden de feedback van onze klanten enorm belangrijk. Dankzij deze feedback kunnen wij onze diensten steeds verbeteren naar de klanten toe, alsook de informatie aanpassen op onze website. Bedankt hiervoor! U kunt het artikel gratis retourneren binnen de 30 werkdagen en een omruiling of terugbetaling vragen indien u dit wenst. Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg: https://www.rad.eu/nl/general/retour Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Envoi rapide et conforme, au meilleur prix du net.
Merci pour votre agréable remarque, Thomas! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
perfect alles zeer goed verlopen
Super! Dat lezen we graag! Veel plezier toegewenst met uw aankoop, Chris! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tout c'est bien pass� , le coli est arriv� dans les d�lais prevu , impecable.
Heureux d'entendre ça! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Geleverd zoals beloofd,alleen het afleverbedrijf heeft steken laten vallen.
Beste meneer Knieper, Het spijt ons te moeten vernemen dat uw pakket niet naar behoren werd geleverd. Wij betreuren dit uiteraard, en begrijpen uw ongenoegen, maar hebben zelf jammer genoeg weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. We proberen zowel onze eigen service als die van onze transporteur te verbeteren. We wensen u alsnog heel veel plezier toe met uw aankoop! Hopelijk tot binnenkort! Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Duidelijke communicatie ivm verzenden en leverdatum + uur. Werd ook nageleefd, top.
Exp�dition rapide, livraison gratuite. Tout parfait!
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Top handschoenen!!
Super! Bedankt voor uw bestelling en veel plezier met de handschoenen :-) ! Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Jas snel geleverd. Prima op de hoogte gehouden van verzending en ontvangsttijd. Helaas pasvorm jas niet goed.
Bedankt voor uw positieve reactie, Frank! Als het door u bestelde artikel niet geschikt is voor u, kunt u het aan ons gratis retourneren binnen de 30 werkdagen en een omruiling of terugbetaling vragen. Voor meer informatie en voorwaarden: https://www.rad.eu/nl/general/retour Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
TR�S RAPIDE BON SUIVI. J'AI CONFIANCE
Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat, Christelle! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Satisfait , bonne promotion !!
Super! Ça nous fait plaisir! Beaucoup de plaisir avec votre achat, Jean-Dominique! :-) Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Tarif bien plac� et exp�dition rapide.A recommander.
Comme d'habitude commande re�u tr�s bien emball� et rapidement
Super!! Merci pour votre agréable retour!! À bientôt!! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle service,,goede prijs maar is wel beschadigd.
Beste, Het spijt ons dit te vernemen. Omdat wij er bij RAD steeds naar streven om onze klanten de beste service te bieden na verkoop, raden wij u aan om ons in dergelijke gevallen zeker altijd eerst te contacteren, zodat wij u een correcte dienst na verkoop kunnen aanbieden. Op die manier kunnen wij het beschadigde artikel vergoeden of u een nieuw artikel aanbieden. Wanneer een artikel beschadigd aankomt, kunt u het aan ons retourneren en om een omruiling of terugbetaling vragen. Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg: https://www.rad.eu/nl/general/retour Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
impeccable et livraison rapide
Super! Ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commander av 9h30 et re�u le lendemain d�but d'apr�s midi
Super!! Merci pour votre agréable remarque! Beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
tr�s rapide et s�rieux
Merci pour la confiance en RAD, Dominique! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! :-) Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023