Excellent service professionnalisme rapidit� et r�activit� produit tout � fait conforme qualit�/prix grand bravo � RAD moto � conseiller sans h�sitation encore Merci � bient�t !
Wow, quelle belle remarque! Merci pour la confiance en RAD! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 16/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Uitstekend behandeld geen problemen qua bezorgen of in het bestelde materiaal....succes
Super! Bedankt voor uw mooie beoordeling! Hopelijk tot binnenkort! :-) Origineel antwoord op Trustpilot dd 16/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle juiste levering . Dank u
Re�u dans les temps pr�vus et en parfait �tat ! Correspond exactement � mes attentes ! Je recommande !
prima service
Beste Erik, Bedankt voor uw positieve review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Gewoonweg uitstekend. Levering volgende dag uit Belgi�, en dat zonder verzendkosten voor iets met waarde van 30 euro. Artikel uiteraard ook prima.
Beste, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling! Blij dat u tevreden bent met onze service, daar doen we het namelijk voor. Veel plezier gewenst met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Belle prestation. Un prix contenu et une exp�dition rapide, bravo pour le boulot de pro.
Bonjour, Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
bien et rapide excellent nickel pour moi
Niks op aan te merken. Bestelling moest uit verschillende magazijnen komen maar werd toch een dag v��r de afgesproken datum geleverd. Niet mijn eerste bestelling bij RAD maar ook zeker niet de laatste. Ook betalingsmogelijkheden zijn prima. Aanrader absoluut! Mijn vorige review was minder positief maar dat lag aan de transporteur en is door RAD ook verder prima afgehandeld.
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Het doet ons plezier te horen dat u tevreden bent van onze service. Ook bedankt om de tijd te nemen om deze review te schrijven. Veel plezier met uw aankopen en tot een volgende keer! RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Shuberth helm gekocht op basis van de maattabel, hij past perfect.
Beste Kristel, Wat fijn om te horen dat uw helm perfect past! Bedankt voor uw positieve review en veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
op maandag bestelt en op dinsdag correct geleverd, ook de website heel overzichtelijk en simpel te gebruiken. topservice.
Beste Kristof, Daar doen we het voor! Bedankt voor uw beoordeling. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vandaag besteld is morgen in huis ! Goede kwaliteit !
Beste Ben, Bedankt voor uw 5-sterren review! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfect geregeld ??
Beste Louis, Leuk om te lezen, heel erg bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bonne �coute du personnel au t�l�phone que l�on a rapidement. Produits conformes livr�s rapidement, ainsi que pour le traitement des remboursements. Offre vu moins cher ailleurs trait�e sans difficult�s. Bref tr�s bon site, je recommande.
Cher Sebastien, Merci d'avoir pris le temps d'écrire cette belle revue! Nous sommes heureux d'entendre ça. À bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Correcte en snelle levering.
Beste, Bedankt voor de 5 sterren! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Perfecte levering, zowel van het product als de timing van levering. Ik ben heel tevreden van deze ervaring.
Beste Wouter, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Daar doen we het voor. Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison rapide,
Cher Etienne, Super! Merci! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Impeccable livre en 24h
Cher Paul Dorian, Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering, alle artikelen volledig en in goede staat
Beste, Bedankt voor uw positieve review en uw aankopen bij ons! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Nadat mijn schuberth intercom niet meer aan kon heeft RAD deze intercom, na een onderzoek van Schuberth, netjes onder garantie vervangen.
Beste Marcel, Heel erg bedankt voor uw beoordeling! Blij dat u tevreden bent met onze service, daar doen we het voor! Origineel antwoord op Trustpilot dd 12/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Comme toujours service parfait et rapide.
Cher Jean Paul, Quelle belle remarque! Merci beaucoup! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
rallonge pour optimate de bonne qualit� et livraison rapide
Bonjour, Merci pour la confiance en RAD! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Envoi rapide, colis bien prot�g� et conforme � la demande
Cher Rudy, Merci pour votre agréable remarque, ça nous fait plaisir! Réponse originale à Trustpilot le 12/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
heel snelle levering top artikel ,heel tevreden!!!
Daar doen we het voor! We zijn blij dat u tevreden bent over de geboden service bij RAD! Veel plezier met uw aankoop, Patrick! Hopelijk tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 11/04/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Pi�ces bien emball�es, re�ues dans les temps, conformes � la commande
Super!! Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services!! Beaucoup de plaisir avec votre achat, Bernard! Réponse originale à Trustpilot le 11/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023