Snelle levering en scherpe prijs..

Snelle levering en scherpe prijs..

Magasin conseil et confiance

Rien � redire, conseil en magasin tr�s pro et s�rieux

Aanrader

Onze bestelling is prima verlopen. Juiste product geleverd. Netjes op tijd. Zoals het hoort.

Uitstekende service

Uitstekende service, goede kwaliteit zoals beloofd en steeds een correcte prijs. Zeer tevreden klant!

Prix tout � fait corrects ( C'est la�

Prix tout � fait corrects ( C'est la raison de mon achat ). Livraison au top et rapide.

Levering zoals gezegd prima

Levering zoals gezegd prima

Top service en levering kan iedereen�

Top service en levering kan iedereen aanbevelen gtoet

Alles ok bij bestelling en posten zelf�

Alles ok bij bestelling en posten zelf sms gekregen welk uur en dit was dan ook op tijd

top levering

top levering

RAD is dik OK.

Ik ben al vele jaren klant (samen met mijn zoon) en elke keer tevreden over zowel de kwaliteit v/d producten als over de vriendelijkheid en de dienstverlening. Nu was het de eerste keer via een bestelling en alles is zeer vlot verlopen. Bedankt en doe zo verder.

Ik ben in de Winkel in Brugge geweest

Ik ben in de Winkel in Brugge geweest, en ik ben perfect geholpen! Goede uitleg/informatie en een product wat niet op voorraad was is (gratis) naar mijn huisadres verstuurd!

Zeer vlotte en snelle service

Zeer vlotte en snelle service, dag na bestelling ontvangen.

levering op tijd en in uitstekende�

levering op tijd en in uitstekende staat.

DE LEVERING IS OP KORTE TIJD GELEVERD�

DE LEVERING IS OP KORTE TIJD GELEVERD DE HELM WAS TE KLEIN ALS JE UW HOOFD MEET ZEKER DE MAAT GROTER NEMEN DAN DIE MEN AANGEEFT OP DE LIJST , VOOR DE REST WAS ALLES OKE

Snel en correct afgehandeld

Snel en correct afgehandeld. Levering zoals gepland op de volgende werkdag en op afgesproken uur.

Tr�s bon service

Commande effectu�e sans souci et bon d'achat re�u tr�s rapidement par email.

Topissime

Service -> Royal Prix -> Accessible Livraison -> D�lais respect� RAD quoi ;-) merci

Snel en zoals altijd in orde .

Snel en zoals altijd in orde .

Colis arrive rapidement apr�s la�

Colis arrive rapidement apr�s la commande pass�e dans votre magasin de Nivelles

Topper

Snelle levering. correcte service

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Goeie kwaliteit

Perfecte service

De bestelling van mijn onderdelen werd perfect geleverd en op tijdstip zoals afgesproken. Bovendien kon ik mijn onderdelen duidelijk selecteren voor mijn bepaald type motor zodoende ik nadien niets hoefde terug te sturen. Perfecte service!

Uitstekend !

Uitstekend !