Deuxi�me commande, deuxi�me sans faute. Bravo.
Heureux d'entendre ça! Merci pour la confiance en RAD! A bientôt! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Site � la navigation facile. Bon et nombreux choix de produits. Livraison rapide. Point n�gatif: certains prix ont sensiblement augment� en peu de temps (exemple: +40% sur l'huile de fourche, en 3 ans !)
Merci pour votre remarque! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat! Réponse originale à Trustpilot le 25/04/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Toujours au top
Super!! Merci à vous!! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
best of the best ... good job!
Wat fijn om te lezen! Bedankt :-) ! Original reply on Trustpilot at 06/03/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
heel snelle bezorging en goede afwikkeling van de bestelde producten voor herhaling vatbaar
Daar doen we het voor, Jean! Veel plezier met uw aankoop en tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Excellent service. Rapide et efficace!
Super! Merci Vincent! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Prix comp�titifs et rapidit� envoi. Rien � redire
Heureux d'entendre ça! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Achat pay� et aucune trace de livraison....
Cher Alain, Nous sommes désolés de lire votre message concernant les informations de suivi de votre colis. Chaque fois qu'une commande quitte notre entrepôt, un courriel de confirmation est envoyé avec toutes les informations nécessaires pour suivre le colis, y compris le code de traçage du suivi de DPD. Entre-temps, nous avons appris que vous avez bien reçu votre commande et nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre achat ! Cordialement, Team-RAD Réponse originale à Trustpilot le 01/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super snelle levering en zeer tevreden over het product.
Super! Bedankt voor de 5 sterren, Claus! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Alles is en was naar wens zoals gewoonlijk..
Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Super,commande exacte et temps de livraison impeccable
Ça nous fait plaisir, Didier! Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goed product en snelle levering
Fijn om te horen, Bart! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
gm de bestelling laat niets te wensen over de aflevering daarin tegen. was niet geheel zonder klachten .op de afgesproken datum dat wel .maar niet even bij de buren af gegeven. zonder pardon weg en naar een post agentschap gebracht. waar mijn vrouw dus 10 km voor moet fietsen om er vervolgens achter te komen dat ons pakket daar pas de volgende dag gebracht gaat worden .dus weer 10km terug en de andere dag weer heen en terug .weer 20 km .waarom niet nog een keer op het adres proberen .ipv je er met een jantje van leyden vanaf doen .beetje jammer
Beste Willem, Het spijt ons te moeten vernemen dat uw pakket niet naar behoren werd geleverd. Wij betreuren dit voorval uiteraard, en begrijpen dat het onaangenaam is om uw pakket op deze manier te ontvangen, maar hebben zelf jammer genoeg weinig controle over de werkwijze van DPD bij het leveren van de pakketten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goede service! Pakketje werd 3 dagen eerder geleverd dan initi�le verwachting. Super blij mee
Heel fijn om te lezen Leon! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapide et efficace. Reste � tester le produit, une batterie.
Super! Merci à vous :) ! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Personnel agr�able, article de qualit�. Service livraison rapide. Et �change sans probl�me.
Quelle belle remarque Christian! Ça nous fait plaisir! Merci! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
prima afhandeling, prima product
Prima review ;-) ! Bedankt! Heel veel plezier met uw aankoop Ivan! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Je bent beter dat Je een produkt ZIET vooraleer je het koopt , want ik heb een serieuze miskoop gedaan !!!
Beste Eddy, Het spijt ons te moeten vernemen dat het artikel niet aan uw verwachten voldoet. In dergelijke situaties, mag u zeker beroep doen op uw retourrecht. U heeft het recht om uw aangekochte artikelen binnen de 30 werkdagen na aankoop te retourneren. Omdat wij er bij RAD steeds naar streven om onze klanten de beste service te bieden na verkoop, raden wij u aan om ons in dergelijke gevallen zeker altijd eerst te contacteren, zodat wij u een correcte dienst na verkoop kunnen aanbieden. Op die manier kunnen wij het artikel vergoeden of u een nieuw artikel aanbieden. Met vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 05/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
bestelling dag vroeger dan verwacht kon niet beter
Super! Bedankt voor de 5 sterren!! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer vlotte, perfecte afhandeling van mijn bestelling! Zondag avond besteld, dinsdag middag afgeleverd door DPD (Verwachte leverdatum was 2dagen later voorzien..) Top service, goede prijs! Aanrader!! Mvg
Heel erg bedankt voor deze TOP review!! Veel plezier met uw aankoop en tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison tr�s rapide (moins de 24h) sans frais, c'est tr�s appr�ciable.
Ça nous fait plaisir! Merci Vincent! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Aantal keren al besteld. Makkelijk bestelproces, snelle levering, goed verpakt. Nog geen "problemen" gehad, dus nog geen ervaring met klantenservice.
Bedankt voor de positieve beoordeling Frank! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
rapide et tr�s bien
Super! Merci!! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Al meerdere malen besteld bij RAD en altijd perfect afgehandeld.
Daar doen we het voor Luc! Veel plezier met uw aankoop! Origineel antwoord op Trustpilot dd 06/03/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
SUPER BIEN JE RECOMMANDE