Goede service. Had tijdens bestelling ergens goedkoper gezien en hebben waardebon opgestuurd met verschil.Dikke vijf sterren waard.
Bedankt voor deze mooie review, Dirk! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Fijn om te horen, Nico! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 26/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
correcte afhandeling van bestelling, snelle levering
super rapide et conforme.parfait
Heureux d'entendre ça, Sandrine! Merci à vous! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Rien a dire .... Parfait !!!
Quelle belle remarque! Réponse originale à Trustpilot le 06/03/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super! De volgende keer gaan we voor de volle 5 sterren. Tot binnenkort! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
snelle levering korekt groeten marc
Commande parfaite comme d habitude arriver avant date pr�vue que du bon Continuer ainsi Merci � vous
Merci pour votre agréable retour sur RAD. Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
heel vlot verlopen . goede communicatie.
Blij te horen! Tot gauw! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Transaction parfaite.
super! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Personnel sympa au magasin, livraison en 24h, nickel
Ça nous fait plaisir ! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alles vlot en correct. Tof dat er zo�n winkel bestaat.
Leuk te horen! Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Tr�s bon produit et envoie rapide
Top! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livraison rapide . Bon produits
Na aanraden door een vriend ben ik naar RAD Drongen gestapt voor al mijn aankopen voor de motorfiets. RAD is meer dan verkoop alleen. Op alle vragen wordt je behoorlijk geadviseerd met kennis van zaken. Maar het is vooral de dienst na verkoop die me overgehaald heeft om deze review neer te pennen. Verleden jaar kocht ik een Lithiumbatterij voor mijn Triumph Rocket. Alle lood-zuuraccu�s sneuvelden vanwege de hoge startstroom die moet geleverd worden. De nieuwe batterij is een serieuze investering, maar ik was er van overtuigd dat ik van alle batterijmiserie ging verlost zijn. Maar toen ik na de eerstepauze de conditie van de batterij controleerde leek het ernaar dat ook deze de winter niet had overleefd. Deze werd zonder problemen omgeruild voor een nieuwe. Na 2 weken kreeg ik bericht dat deze kon afgehaald worden in de winkel. Maar door een drukke agenda zag ik geen mogelijkheid om deze op korte termijn te gaan ophalen. Toen ik dit telefonisch meldde aan RAD stelde men voor dat deze gratis ging opgestuurd worden naar huis, niettegenstaande ik aangegeven had dat ik bereid was om de verzendingskosten op mij te nemen. 2 dagen later stond de batterij netjes bij mij thuis. Puike service. Dank je, RAD!!
Blij te horen Tom, wij wensen je alvast veel rijplezier toe met je Triumph! Steeds tot uw dienst! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Nickel, super content, livraison rapide et commande exacte et compl�te. Seul b�mol.... La bo�te en carton de livraison �tait �cras�e !!!! Heureusement rien n'a �t� ab�m�s !!!!
Oufti!!! Heureux d'entendre ça ! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Sympathique et tr�s s�rieux envoi rapide et bien emball�
Nickel! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Site bien con�u et facile d'utilisation. Choix vari� et prix comp�titif. Contrairmeent � d'autres sites, les articles sont homologu�s en France. important pour les gants. Livraison dans les d�lais.
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié nos services. A bientôt ! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
perfecte levering van de juiste producten;)
Dank u wel! Blij dit te lezen. Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlotte levering, correcte maat, inderdaad wind- en waterdichte handschoenen.
Warme handjes toegewenst en heel veel rijplezier!! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel geleverd op het afhaalpunt en netjes en degelijk verpakt voor een delicaat product
Super goed gevoel om uw beoordeling te lezen. Bedankt! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle behandeling en levering. Perfect zoals het hoort.
Bedankt Kris! Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/02/2019, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
comme dab bon service !
Merci!!! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Service nickel d un personnel qui connait sont sujet � Merci � R A D nivelles .
Heureux d'entendre ça ! Original reply on Trustpilot at 21/02/2019, imported into Kiyoh at 28/06/2023
Parfait ! Rapide, efficace, ...
top! Merci! Réponse originale à Trustpilot le 21/02/2019, importée dans Kiyoh le 26/06/2023