netjes afgeleverd

Zeer snel.alles in orde.

Service zoals het hoort!

Service zoals het hoort!

Je recommande

Tarifs int�ressants, r�ponse par mail rapide suite � demande de renseignement, livraison rapide et produit conforme.

Parfait !!!

D�lai, qualit�... tout a �t� respect� � ma plus grande satisfaction !!! On voit bien qu'il y a des motards � l'autre bout de la chaine... Merci !

Zoals altijd super service ??

Zoals altijd super service ??

alles zoals overeengekomen

alles zoals overeengekomen

Bestelling door RAD goed georganiseerd. Koerierdienst minder.

Bestelling door RAD goed georganiseerd. Goede opvolging. Perfect verpakt. Enkel de levering door DPD was slecht: Op de tracking gevolgd en thuis aanwezig. Pakket werd echter bij buren geleverd zonder eerst bij ons te bellen. Telefonisch contact met DPD lukte niet en antwoord op mail kregen we ook niet. Goede raad: veranderen van koerierdienst.

excellent!

excellent!d�lai et qualit� ok.

Perfect!

Perfect!! Alles op tijd!!!

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

Quand c'est parfait..

Quand c'est parfait... Ben, c'est parfait ! :-)

Snelle afhandeling van bestelling

Snelle afhandeling van bestelling, prima kwaliteit, net zoals voorgesteld op de site.

Ik heb aangegeven dat ik niet thuis zou�

Ik heb aangegeven dat ik niet thuis zou zijn op opgegeven tijdstip. Ik vind het tevens niet normaal om rond etenstijd te bezorgen. Ik heb tijdstip en adres gewijzigd en telefonisch contact gezocht met RAD. Dit mocht niet baten. Het pakket is uiteindelijk bij de buurman afgeleverd terwijl ik het adres had gewijzigd. Eenmaal het pak uit de verpakking gehaald en geprobeerd aan te trekken, dit is maat 2XL en zelfs een kabouter past er niet in. Ook de manier van retourzenden is uitermate vervelend omdat ik eerst half Delft door moet reizen om een DPD pakketpunt te vinden. Ook het label moet je zelf uitprinten erg handig als je geen printer hebt!

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering

Je recommande...

Je recommande...

Zeer snelle levering ??????!

Zeer snelle levering ??????!

Dick

Zeer snel en juiste levering. Product voldoet aan de verwachting wel geleverd in een erg grote doos.

Perfect passend onderdeel van Givi

Perfect passend onderdeel van Givi. Prijs OK.

altijd snel en goed geleverd !

altijd snel en goed geleverd !

Comme d'habitude service parfait

Comme d'habitude service parfait

Livraison rapide.

Livraison rapide.

Service impeccable et hyper rapide.

Service impeccable et hyper rapide.

Tevreden

Correcte en tijdige levering. Sluit aan bij de service die je ook in de winkel krijgt.

Landegemstraat 4

9031 Drongen