bestelling goede verpakking verzogd �

bestelling goede verpakking verzogd en beleefde klanten service

parfait

parfait, livraison tr�s rapide

nieuwe achterna gestuurd

net helm gekocht was een stripje los kreeg direct een korting van 5 procent de helm was niet stuk moest gewoon beetje bijgeplakt worden dus kon ik zelf kon kiezen voor een korting of er werd een nieuwe achterna gestuurd mooie service

snelle levering en pakketje in orde

snelle levering en pakketje in orde

Super content

Motorpak gekocht in Willebroek. Perfecte uitleg gekregen. Zeer vriendelijk personeel. Deze winkel is echte een aanrader.

Prima adres

Bestellen was simpel. Levering was snel en netjes verpakt. Prima ervaring !

Zeer snel geleverd en goede verpakking

Zeer snel geleverd en goede verpakking 100% tevreden zoals altijd.

Perfect op tijd geleverd

Perfect op tijd geleverd

Simple et efficace

Commande le mercredi 26 d�cembre apr�s midi, livraison d�s le samedi. Rapide, colis bien emball�. Rien � redire

tr�s bons prix

tr�s bons prix, shop avec pignon sur rue et personnel bien agr�able. commande en ligne sans probl�me, livraison rapide. bref, c'est un shop pignon sur rue mais qui a d�velopp� une interface en ligne. du coup, on �vite le c�t� boutique uniquement virtuelle.

Livraison tr�s rapide.bon prix

Livraison tr�s rapide.bon prix. Je recommande vivement. Merci

SITE TRES SERIEUX ;DETAILS DES ARTICLES�

SITE TRES SERIEUX ;DETAILS DES ARTICLES PROPOSES ; RESPECT DES REGLES ; LIVRAISON SANS REPROCHE

Praktische website.

Praktische website. Vlotte bestelling Snelle levering. Correcte levering.

Service parfait

Je recommande pour la qualit� du service et du d�tail concernant le descriptif de l�article

impeccable

impeccable ! bon suivi ,bons produits sur le site !

snel geleverd...

snel geleverd... geen probleem

Snelle levering en degelijk product

Snelle levering en degelijk product

tr�s bonne exp�rience

tr�s bonne exp�rience

Reeds meerdere keren online gekocht bij�

Reeds meerdere keren online gekocht bij RAD, nooit problemen had altijd stevig verpakt en mooi op tijd. SUPER

Steeds blij met mijn aankopen�

Ik ben steeds blij met mijn aankopen bij RAD. Voldoende keuze en zeer snel geleverd.

Helemaal goed

Helemaal goed, bestelling snel geleverd en ben zeer tevreden.

Snelle levering super verpakt,het ging�

Snelle levering super verpakt,het ging hier om een ruit voor de motor. Heel mooi kwaliteitsvolle ruit voor de kawasaki gtr 1400 Mooie aankoop Zeer tevreden

Fiable & s�r

Colis bien prot�g�, livr� rapidement, promotion int�ressante. Je connaissais le magasin mais c'est la premi�re fois que je commandais sur leur site.

RAD ROCKS ! ! ! ! !

overzichtelijke website, veel keuze en snelle levering, ga je toch naar een RAD winkel zijn de medewerkers vriendelijk, behulpzaam en hebben een goede kennis van hun producten. RAD ROCKS ! ! ! ! !

extra

commande simple,livraison rapide et gratuite, bon article,le top quoi.

Landegemstraat 4

9031 Drongen