RAD IS TOP, alleen de koerierdienst DPD trekt op geen kl*ten!!!

RAD IS TOP. Maar ze werken samen met DPD, de Lada onder de automerken. Uitgestelde leveringen, verkeerde leveringen, pakjes afzetten bij de buren die zelf niet thuis waren!!! Wat voor nut heeft dat?????

Achat en ligne

Super bien pass� ,avec un jour et une fourchette d'heure de livraison.

J�ai command� des bons cadeaux qui nous�

J�ai command� des bons cadeaux qui nous n �t� livr�s dans des d�lais tr�s courts. Facile et rapide.

Topcase GIVI

Alles was correct geleverd en veilig verpakt

Ik heb geen klachten

Alles vlot verlopen. Ik ga hier terug bestellen...

bon traitement rapide

bon traitement rapide

Uitstekend. Snelle en correcte behandeling en levering.

Heel goed, niks tegen gevallen en goede levering

Ma commande ma donn� une enti�re�

Ma commande ma donn� une enti�re satisfaction Merci a toute l'�quipes RAD A+

Excellent traitement de commande sans�

Excellent traitement de commande sans probl�me particulier. tout s'est tr�s bien pass�, je recommande vivement.

Commande conforme

Commande conforme, livr� � domicile Ras C G

Alles volgens afspraak !

Alles volgens afspraak ! Bedankt

Livraison rapide je conseille fortement

Livraison rapide je conseille fortement

RAD Toujour une valeur sur!

Depuis que je connais RAD. Je n'ai jamais �t� d��u donc, pourquoi aller voir ailleurs ;-)

Tr�s satisfait

Tr�s satisfait. Ayant trouv� l�article moins cher ailleurs, RAD s�est align� sur le prix du concurrent via un code promotionnel. Livraison rapide et service de qualit� !

Openbrief: retourkosten worden niet vermeld.

Openbrief: Goedemiddag Vanessa, Dank voor uw mail. Op uw website staat nergens vermeld dat voor retour de retourkosten in rekening worden gebracht bij een retour. Zoals u zelf kunt zien in de prinsscreens van uw website. Sterker nog u adverteert met gratis omruiling, wat naar mijn mening verwarring veroorzaakt. Het gaat me hier niet om die 4,17 euro, maar wel om het principe dat het niet vermeld wordt. Ik hoop dat jullie dit dan ook op jullie website duidelijker gaan vermelden. Met vriendelijke groet, Jesse Op 20 dec. 2018, om 11:42 heeft Info rad het volgende geschreven: Dag Jesse, Bij een omruiling worden, de retourkosten via DPD (� 4,17 voor Nederland), vergoed door RAD, bij een terugbetaling niet. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Vanessa RAD nv Van: Jesse Verzonden: donderdag 20 december 2018 1:48 Aan: Rad Onderwerp: Fwd: U heeft een terugbetaling van RAD (Thread:5366597) Goedemorgen, U heeft niet het volledige bedrag terug betaald, maar 4,17 euro achter gehouden. Graag zou ik dit bedrag ook ontvangen. Alvast dank. Met vriendelijke groet, Jesse

Heel goede helm met veel korting

Veel keuze en interessante aanbiedingen

commande rectifi�e

un coup de fil et re�u avec amabilit� et gentillesse

Top!!

Rien � dire ! Un large choix de produits au meilleur prix. L'envoi est soign� et rapide, top !!

livraison non faite le jour pr�vu

livraison non faite le jour pr�vu

Eenvoudig en snel

Duidelijke website Vlotte bestelling Snelle levering

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snel, gerelateerde prijs en volledig als verwacht

Snel, correct voldoet aan alle verwachtingen, gewoon perfect

Top service aan beste prijs

Zeer snelle levering Probleemloze afhandeling Zeer correcte afhandeling bij problemen.

Heb er een helm gekocht en heb super�

Heb er een helm gekocht en heb super veel uitleg en info gekregen. Echt een super dikke proficiat aan de heren die er aan het werk waren! Echt top!!!!!

Landegemstraat 4

9031 Drongen