Alles snel en goed geleverd en zelfs�

Alles snel en goed geleverd en zelfs het uur van levering zodat je niet moet thuis blijven.

super site! pour bichonner ta moto

oui effectivement je recommande ce site! ou les prix sont tres correct et les livraisons sont elles aussi rapide et pas cher.??

Des vendeurs s�rieux � recommander.

Des vendeurs s�rieux � recommander.

Over rad geen negatievezaken maar de�

Over rad geen negatievezaken maar de leveringsmaatschappij eerst via mail en tracking een levering op vrijdagavond tussen 18 en 19uur , zonder reden of bericht niemand gezien. Levering doodleuk de maandag zonder reden... Blijf daarvoor maar thuis...

Livraison tr�s rapide et correspondant�

Livraison tr�s rapide et correspondant � la commande

Super snelle service..

Super snelle service..

Parfait

Rien a dire.... Les d�lais respect�s , marchandises bien emball�e.

Une tr�s bonne exp�rience

Une tr�s bonne exp�rience Casque re�u deux jours apr�s, les tarifs tr�s comp�titifs et une bonne qualit� Je conseille les yeux ferm�s ce site

Snel en correct

Snel en correct

Alles zeer vlot verlopen!

Bottes deytonna

Rapidite de livraison , qualit� , tr�s bien ?? je recommande ,pointure exacte ,

J'ai command� un masque facial pour�

J'ai command� un masque facial pour l'hiver et je suis ravi de mon achat. Le d�lai d'exp�dition a �t� respect�. La marchandise est bien emball� et livr�e par DHL. Rien � dire � part parfait.

De goederen zijn perfect verzonden en�

De goederen zijn perfect verzonden en afgeleverd.

.RAS .Cde exp�di�e dans les�

.RAS .Cde exp�di�e dans les d�lais.nickel.

Bonjour je suis tr�s satisfait de ma�

Bonjour je suis tr�s satisfait de ma commande et tr�s satisfait de cette livraison rien � dire je recommande RAD sans probl�me � tous tr�s bon site ????

Prix tr�s raisonnable + Livraison�

Prix tr�s raisonnable + Livraison gratuite et rapide (que demander de plus ?). J'y reviendrai.

Prima service ! Heb het artikel online gekocht maar maat was niet juist. Large zou moeten overeenkomen met maat 9 maar er werd een maat 8 geleverd. Ben deze zaterdag gaan omwisselen bij RAD in Willebroek. Wat ik wel raar vond was dat ik online � 3,00 meer moest betalen dan dat deze handschoenen geprijsd stonden in Willebroek. Spijtige zaak want heb echt geen � 3,00 terug gekregen. Denk dus niet dat ik nog online bij RAD ga bestellen. M vr gr, Nico Goor

Onderdelen voor Schubert Helm

Onderdelen voor helm besteld. Snel geleverd en werkt perfect.

parfait

parfait,envoie rapide

!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Envoi rapide

Envoi rapide. Produit de qualit� je recommande vivement.

goed en correcte afhandeling af de�

goed en correcte afhandeling af de bestelling

ras rapide et s�rieux

ras rapide et s�rieux