zeer tevreden daarom geen opmerking te�

zeer tevreden daarom geen opmerking te melden

Bedrijf is geweldig - DPD 'creert vacuum'

Bedrijf is geweldig. Goed geprijsde artikelen en zelfs een bestelling die duidelijker later is besteld dan de deadline was binnen een kwartier al verscheept en zou de volgende dag bezorgd worden .... ... zou ... en dat is het enige minpunt, de keuze van de transporteur, DP-ffing-D .... die zouden streven als ze iets bij de buren afleveren, maar goed netjes aangegeven dat ze het op dag drie op lokatie A (open tot 20:00) moeten bezorgen, kom ik thuis, twee briefjes in de bus 1."op te halen bij A" 2. "oh nee toch bij B! " ... uiteraard op lokatie B bezorgd die tot 17:30 open is, want ik ben duidelijk niet overdag thuis dus dat is de minst handige optie .... iedere keer gezeik met DPD, maar goed zijn ze tenminste aan de deur geweest. Ik zou graag een optie zien om een bezorger te kiezen zodat het hier gewoon door PostNL afgeleverd wordt. ik snap dat DPD goedkoop is maar ik heb er best een paar piek voor over om het gezeik over te slaan. Nogmaals, RAD heeft het geweldig afgehandeld. dus toch 5 sterren.

RIEN A DIRE RAPIDE

RIEN A DIRE RAPIDE

Facile et correct.

Facilit� de trouver en consultant le site et livraison "express".

Perfecte service

Perfecte service

Een helm besteld voor 10u30 en had hem�

Een helm besteld voor 10u30 en had hem de volgende dag al in huis. De levering verliep heel vlot en was perfect te volgen met de track en trace. Zeker een aanrader!

PARFAIT

Pi�ce correspondant exactement � mes besoins. Livraison super rapide (command� mercredi matin, re�u jeudi matin). Rien � dire PARFAIT.

Tout conforme mais un jour de plus que�

Tout conforme mais un jour de plus que pr�vu pour la livraison ... D' o� le 4/5 de mon �valuation

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Service rapide ..

Service rapide ... Colis bien prot�g�.

service impeccable

service impeccable, parfait

Perfecte en snelle afhandeling

Perfecte en snelle afhandeling

Conseils avis�s

Conseils avis�s, livraison rapide, produit r�pondant � mes attentes

Bonjour, livraison bottes moto Daytona

Bonjour, Bottes Daytona Gtx Star command�es 16 septembre et r�ceptionn�es 19 septembre. Tr�s bon emballage, tr�s bon suivi de la commande. Je ne connaissais RAD, maintenant c'est fait et c'est tr�s fiable.

Dit is echt een goede zaak

Dit is echt een goede zaak, snelle levering!!

wat ik nergens kon vinden vond ik bij�

wat ik nergens kon vinden vond ik bij RAD. makkelijk te bestellen , goede afhandeling,kortom Toppy!!

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering, jammer dat de omwisseling over het oog werd gezien en er opnieuw diende besteld te worden. Anders zeker geen klachten.

Gewoon uitstekend.

Zaterdagavond besteld; de dinsdag daarop geleverd. Gewoon uitstekend!

Une adresse incontournable

Outre les prix bien plac�s, un service de livraison tr�s rapide et un SAV tr�s efficace avec en plus un personnel accueillant et disponible.

Rien a dire livraison rapide aucun�

Rien a dire livraison rapide aucun probl�me tr�s bon site

Impeccable.

Site tr�s fluide et facile d'acc�s. Choix important, remises non n�gligeables (-47% sur Givi X.21 Challenger), frais de port gratuit et exp�dition tr�s rapide.

G�nial !

G�nial ! Les prix les meilleurs du march� et livraison (qui plus est gratuite....) r�alis�e dans le d�lai annonc�. Je commanderais � nouveau, c'est s�r.

Service toujours parfait

Service toujours parfait

Envoi rapide

Envoi rapide. Article command� = article re�u. Rien � dire.

Bon prix

Bon prix - livraison rapide - excellent vendeur