Niks op aan te merken

Niks op aan te merken, snelle levering.

Goede communicatie omtrent levering en�

Goede communicatie omtrent levering en product op tijd geleverd.

Vlotte levering.

Vlotte levering. Mogelijkheid van gratis retourneren. Goede producten.

Super rapide!!

Super rapide!!! Command� le lundi midi, livr� le lendemain midi!!!! J'aurai pas su faire plus vite sauf en prenant cong�... ;-) MERCI � toute l'�quipe RAD!!! Salutations motardes!!!

onderhouds onderdelen

Eenvoudig onderhouds onderdelen opzoeken voor je motor, sterke prijzen en 2 dagen later zonder extra kosten geleverd. Wat wil je nog meer ?

Rapide et efficace

Rapide, efficace, grand choix de produits.

top parfait

top - thank you very much

Super snelle en nette levering

commande re�ue dans les temps....

commande re�ue dans les temps....

command� lundi midi au magasin�

command� lundi midi au magasin Nivelles, livr� mardi 11h � la maison! service parfait. ??

Betrouwbaarheid twijfelachtig.

Vandaag mijn Schuberth C4 ontvangen in een bruine kartonnen doos, dus volgens mij niet de originele doos. Bij het uit de doos halen van de helm viel het zonnevizier op de grond omdat dit niet op de helm zat of verpakt was. Een handleiding zat er ook niet bij. Aangezien het zonnevizier er zomaar uitviel vraag ik me af of de helm zelfs niet gevallen is tijdens het transport of eerder. Werd volgens track & trace gegevens nog voor de levering al eens teruggestuurd en een dag te laat geleverd.

Kwalitatieve producten, correcte levering ??

Livraison rapide et soign�e.

Livraison rapide et soign�e.

Le colis est arriv� ouvert

Le colis est arriv� ouvert. Mais tout y �tait. Livraison rapide. Merci Je reviendrai!

Tr�s bien

Tr�s bien, personnel tr�s sympa

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

bestelling is snel en netjes geleverd�

bestelling is snel en netjes geleverd geen klachten. kan het bedrijf absoluut aanraden

snel goed verpakt goede maat geen�

snel goed verpakt goede maat geen bijzonderheden toppie

Bon service et qualit�

Bon service aussi bien sur site (zaventem) que sur internet. Les produits sont de qualit�s.

Held Carese II & Torno II

Articles impeccables et conformes aux attentes. Livraison professionnelle. Juste dommage, pour des articles en stock et une commande pass�e et pay�e avant 10h30 (livraison jour ouvrable suivant, soit le vendredi), d'avoir d� attendre le lundi.

excellent

J'ai command� une visi�re pour mon shark, et tout c"est d�roul� en vitesse. Nikel, bien emball�.

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig. Het pakket wordt korekt geleverd. Al meerdere malen een bestelling geplaatst en nooit problemen gehad.

Zeer snel en correct geleverd.

Zeer snel en correct geleverd.

Snel duidelijk prijs kwaliteit Ga zo�

Snel duidelijk prijs kwaliteit Ga zo door

Livraison rapide et produit conforme ��

Livraison rapide et produit conforme � ma commande. Je recommande. Merci � toute l'�quipe.

Landegemstraat 4

9031 Drongen