Toujours une excellente r�activit� avec�

Toujours une excellente r�activit� avec des prix tr�s concurrentiels !

Super vriendelijk en behulpzaam�

Super vriendelijk en behulpzaam personeel! De juiste uitleg en hulp! Snelle service en zelfs een gratis wisselstuk voor een helm. Top! Ben reeds klant vanaf dag 1 in Drongen, een 23 jaar geleden en nog steeds tevreden!!! Doe zo verder.

Doorzichtige bescherm folie�

De bestelling liep vlekkeloos alleen het product voldoet niet aan mijn verwachtingen De kleefkracht laat te wensen over en zeker op niet vlakke onderdelen waardeloos

Fantastische winkel, afschuwelijke leverdienst

Fantastische winkel. Afschuwelijke ervaring met de pakketdienst. Zulke kloefkaffers wilt ge niet tegenkomen. Een trackingsite die lijkt bijgewerkt te worden door een oude dame met FrontPage en een afhaalpunt dat beweert een pakketje niet te hebben klaarliggen terwijl ik al bericht kreeg van het tegendeel. Frustatie voor de hele familie!

Een verbreder voor zijsteun besteld bij�

Een verbreder voor zijsteun besteld bij RAD Brugge op woensdagnamiddag en vrijdag reeds in mijn bezit.vlotte levereing!

heel goede service perfect afgeleverd�

heel goede service perfect afgeleverd en gecommuniceerd

vlotte en correcte levering

vlotte en correcte levering

Tr�s bien

servis dans les temps je recommande

Produit (Freecom 4) livr� en avance par�

Produit (Freecom 4) livr� en avance par rapport au d�lai annonc�, tarif avantageux, RAS, je recommande � 100%.

bien rapide et moins cher

bien rapide et moins cher

De super prix

De super prix, tr�s rapide � la livraison , j'en suis tr�s satisfait

Une bonne adresse

J'ai ces derni�res ann�es pass� plusieurs commandes chez RAD et suis pleinement satisfait de leurs services. Prix, rapidit� de l'envoi. Je n'ai jamais eu � faire de retour. Je ne peux donc savoir ce qu'il en est de ce service. A titre indicatif le dernier envoi ( un top-case) bien qu'arriv� sans encombre aurait m�rit� d'�tre mieux emball� ( je me m�fie des transporteurs ). Il n'�tait pas bien cal� dans un carton un peu grand.

Het aangekochte item werd snel�

Het aangekochte item werd snel verzonden door RAD maar nu een week later heb ik het nog steeds niet ontvangen. DPD heeft al twee keer aan mijn deur gestaan maar zonder het pakket. Na een mail te hebben ontvangen dat het pakket beschikbaar was in een pastelshop van DPD, bleek het ook daar niet aanwezig te zijn. Verzenden met DPD??? Best een ander transportbedrijf zoeken denk ik!!!!!

Command� lundi livr� jeudi en point�

Command� lundi livr� jeudi en point relais conforme a la description .parfait je recommande.

Prix et service excellent

Prix et service excellent. Je recommande.

C'est ma deuxi�me commande chez eux et�

C'est ma deuxi�me commande chez eux et toujours un service au top, la livraison rapide et nickel et toujours des prix les meilleurs du march�. Merci � RAD, je recommanderais c'est sur et je vous recommanderais

Ik heb mijn bestelling zeer goed�

Ik heb mijn bestelling zeer goed ontvangen en rond het juiste uur en was goed verpakt

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

conforme a la commande et livr� dans�

conforme a la commande et livr� dans les d�lais

Rapide et efficace

Rapide et efficace Pas de soucis

Personnel comp�tent et sympathique

Personnel comp�tent et sympathique , que demander de plus !

Site clair et agr�able

Site clair et agr�able

Livraison rapide et cde bien emball�

Livraison rapide et cde bien emball�, parfait

Prima snelle levering

Onderdelen waren dik in orde�

Onderdelen waren dik in orde .Montagehandleidingen kunnen beter!!

Landegemstraat 4

9031 Drongen