Tr�s bon commer�ant

Tr�s bon commer�ant, r�pond rapidement quand il y a des probl�mes de livraison

Impeccable rien d autre a dire

Impeccable rien d autre a dire

Heel leuk tank tasje handig van de tank�

Heel leuk tank tasje handig van de tank af te halen.

commande re�ue dans les d�lais je�

commande re�ue dans les d�lais je recommande RAD

Dpd slechte dienst verlening.

Alles was goed geregeld bij rad maar enkel spijtig dat ze via dpd verzenden daar ik mijn pakje nog altijd niet heb.de chauffeur van dpd heeft 2 dagen achter elkaar aan gegeven dat ik niet thuis was daar ik hem heel de tijd heb zitten volgen op de live trace te gek voor woorden.en dan gebeld naar klantendienst heeft nog een 11 euro gekost omdat ze daar enkel een 070 nummer hebben.maar Rad kan hier niet aan doen.

Betaling fluitje van een cent en snelle levering. Top!

Parfait

Parfait, rien � redire, top

Snelle en goede service

Snelle en goede service, ook wanneer het verkeerd gaat. TOP!!! Deze mensen houden zich aan hun woord!!

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt. Mijn motorjas was zoals beschreven. Al eerder besteld bij RAD en telkens zeer tevreden. Ook de winkel in Herk de stad waar ik meestal ga is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, top ??????

Snelle levering en de beste prijs!

Snelle levering en de beste prijs!

Niet geleverd maar ongewenst retour zonder mij te raadplegen.

De levering van mijn bestelde goederen is totaal mislukt. De fout lag niet echt bij de verkoper maar wel bij de vervoerder. Terugbetaling na ongewenst retour werd direct en zonder problemen geregeld. Vandaar een neutrale beoordeling. Als RAD had kunnen leveren was deze beoordeling uitstekend geweest. Zonde dat een externe partij deze bestelling heeft bedorven.

Parfait en tout.

Parfait en tout. Rapidit� de livraison Conditionnement Et livraison gratuite d�s un minimum d'achat raisonnable. Vendeur � recommander

Large choix, prix correct et rapidit� d'envoi ! A recommander !

Large choix, prix correct et rapidit� d'envoi ! A recommander !

Een overzichtelijke site

Een overzichtelijke site, een snelle en gratis levering. Verder geen op of aan merkingen. Ga zo door!

Service impec

Service impec. Commandes tr�s rapidement livr�es. Aucun probl�me.

facilit�

facilit�, rapidit�, s�curit�

Produit correspondant � la description�

Produit correspondant � la description et exactement ce dont j'avais besoin.

livraison rapide + suggestion

livraison rapide, produits conformes. Suggestion d'am�lioration: lorsque l'on choisi son mod�le de moto sur le site, il faudrait pouvoir avoir acc�s � toutes les pi�ces d�tach�es et pas par cat�gorie. C'est emb�tant de devoir re-s�lectionner chaque fois son mod�le de moto.

Accueil et commande

En magasin, accueil tr�s pro et, possibilit� de commander les gants qui me manquaient avec livraison gratuite et rapide.

Casque shark D-Skwal Hiwo

Livraison rapide, produit top !

Belle example de professionalisme et�

Belle example de professionalisme et pr�cision. Un belle example a suivre par d'autres.

Buyer from France

Good price, the product corresponds to the description, only the packaging was damaged. But since we talk about braking pads it�s ok. The delivery time was respected too. I recommend

Goede levering en snelle levering

Goede levering en snelle levering Nu nog wachten op mijn ruil

Large choix

Large choix, prix attractif, Rapidit� de l�envoie du colis

Impeccable.

Rapide, s�rieux, comme � chaque fois.

Landegemstraat 4

9031 Drongen