Alles werd geleverd naar wens en tijdig�

Alles werd geleverd naar wens en tijdig zonder problemen

prima service

prima service ; bij keuze van een nieuwe helm werd ik niet opdringerig maar efficient geholpen bij het passen . Wegens maat niet beschikbaar werd deze snel verzonden nr een DPD-punt, zonder kost ; een meerwaarde ! Als ik 1 minpuntje kan noemen : er stonden niet genoeg jethelmen in promotie ..... vr.grtn.

Re�ue en avance, super

Commande conforme � mes attentes et re�ue m�me avec 1 jour d�avance : top ! Merci

Vlug bestellen en vlug geleverd!

Vlug bestellen en vlug geleverd!

super rapide,produit de la qualit�

super rapide,produit de la qualit� command�

bon service,d�lai respect�,livraison�

bon service,d�lai respect�,livraison rapide

Choix parfois limit� dans les tailles�

Choix parfois limit� dans les tailles disponibles Service et d�lai de livraison parfaits

Uitstekend bedrijf!

Uitstekend bedrijf! Van orderbevestiging, verzendbericht, Track & Trace, afleverinformatie is alles tot in de puntjes verzorgt!

Volgende keer weer!

Besteld en volgende dag keurig geleverd. Via tracknummer was de bezorger zeer nauwkeurig te volgen.

Produit et d�lai en tout point conforme

Produit et d�lai en tout point conforme

zoals altijd snelle en goede service

zoals altijd snelle en goede service

super snelle levering

super snelle levering

Tevreden

Snelle levering. Geen opmerkingen

Als ging zoals het moest

Als ging zoals het moest, na mijn betaling is zijn de bestelde goederen netjes verpakt, de volgende dag verzonden, met mogelijkheid tot traceren, zodat ik wist wanneer ik het kon verwachten.

Veste �t�

Parfait de bout en bout

de tracking and tracing van DPD werkt�

de tracking and tracing van DPD werkt veel te gedetailleerd - blijkbaar wordt de chauffeur niet meer ingelicht van een wijziging als hij al onderweg is - resultaat: geen levering op vrijdag maar uiteindelijk aflevering in een ophaalpunt dinsdag... Op zich niet erg maar men moet zo geen absolute moeite doen om een levering zo snel bij de klant te krijgen - beter een correcte levering dan een snelle die toch een beetje fout loopt. Ik wacht dus nog op mijn pakje

Snelle levering. Makkelijke website. Artikel viel echter zeer groot uit. Moeten ruilen.

Snelle verzending goede prijs kwaliteit�

Snelle verzending goede prijs kwaliteit zeker aan te bevelen..

Top service !

Alle onderhoudsproducten besteld en volgende dag alles mooi thuis afgeleverd en dit keer op keer ! Thx

omruiling

de omruiling van een foutief besteld artikel verliep vlekkeloos, zonder problemen, en ik kreeg mijn geld direct terug. Bedankt!

Prima afhandeling

Prima afhandeling

veel aanpassing voor deze topkoffer op�

veel aanpassing voor deze topkoffer op te plaatsen bij geleverd plaat past op de suzuki Burgman 400 maar niet op de koffer e 430 givi

binnentas voor topkoffer

nette en snelle levering.

Heel vlugge levering

Heel vlugge levering! Excellent!!!!

Stipt op tijd

Stipt op tijd. Alles zoals gevraagd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen