Merci

Merci ! le service est parfait, bravo � l'�quipe RAD

Livraison rapide et conforme � la�

Livraison rapide et conforme � la commande

bien et rapide

bien et rapide

Je n�avais pas command� depuis�

Je n�avais pas command� depuis longtemps, et je recommande vivement ce site. D�lai parfaitement tenu, marchandise conforme. Parfait.

Zo het hoort te zijn met online aankopen

Zo het hoort te zijn met online aankopen

Pinlock

Heel snel geleverd , ????

Great products..

Great products... great prices... faster delivery... when they send the right product.. Shame on you guys!!! I got the wrong product, closer to the weekend, I had planned a trip and I couldn't use my new top case because they sent me another product instead the top mount.

• Would you recommend us? No

Mijn bestelling is prima verlopen.

Mijn bestelling is prima verlopen.

Parfait

L�article command� est arriv� rapidement et correspondait parfaitement au produit command�.

Produit conforme et livraison rapide.

Produit conforme et livraison rapide.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Uiterst scherpe prijzen voor�

Uiterst scherpe prijzen voor uitstekende kwaliteitsproducten, bovendien gratis en super snel aan huis geleverd!

Correct van bestelling tot levering

Correct van bestelling tot levering

Ex�cution de la commande OK mais casque trop petit

Rien � dire au niveau de l'ex�cution de la commande et du respect des d�lais, sauf que le casque choisi LSD taille xxxl est plus petit que mon casque actuel qui est un LSD taille xxl. Je vais donc devoir le renvoyer.

Op zoek naar systeemhelm voor alle seizoenen

Ik was op zoek naar een nieuwe motorhelm en ik wou bij het merk Schuberth blijven. De keuze viel op de C3 Pro, aangezien de kostprijs voor de E1 iets te hoog uitviel (prijsverschil : �180). Tot nog toe geen spijt van deze keuze, alhoewel ik weet dat ik in het komende regenseizoen zal mekkeren over de gebrekkige (lees: onvoldoende) ventilatie binnenin de helm. Het is voor mij raar dat Schuberth niet kiest voor een grotere luchtinlaat in het front, dat instelbaar is bijv. in 3 of 5 standen. ('s winters is het soms nodig om de luchtinlaat volledig te sluiten.) Wat betreft de levering door RAD : top. Niet verder zoeken.

Exp�dition rapide

Exp�dition rapide. Mat�riel bien emball� et de qualit� excellente.

Allez-y.

Id�al pour le motard, que ce soit sur place ou en ligne. Vaste choix dans tous les �quipements: moto, motard, entretien, bagagerie, ... Personnel tr�s accueillant, comp�tent et pas "racoleur". Par l'e-shop, service rapide et conforme aux attentes. Je recommande.

Aanrader

Goede prijs, snelle levering. Aanrader!

Produit conforme � la description et ��

Produit conforme � la description et � la commande. Livraison dans les d�lais. Bref une premi�re commande satisfaisante.

Soepele bestelling en levering

Soepele bestelling en levering. Was toch even afwachten hoe e.e.a. zou gaan vanuit het buitenland. Zeker niet tegengevallen.

Tr�s rapide................

Tr�s rapide................. Merci............. A recommander................

super command� le mardi livr� mercredi�

super command� le mardi livr� mercredi chapeau

Merci tout ok sauf DPD la bo�te �tait�

Merci tout ok sauf DPD la bo�te �tait ab�m�e mais le contenu �tait bien prot�g�.

zeer goede prijs en snelle levering

zeer goede prijs en snelle levering