Product helemaal naar wens

Product helemaal naar wens. Enkel de koerier vond het niet nodig om te leveren waar gevraagd....moest het zelf gaan ophalen....

Perfecte service!

Handschoenen die ik bestelde waren te groot via mijn online bestelling, gebeld of ik naar de winkel ook kan komen ipv terug op te sturen om deze om te ruilen. Dat was geen enkel probleem. Ik kom binnen in de winkel, word onmiddelijk geholpen, perfecte service!

Top winkel !

Top winkel ! H��l goede service! Zeker een aanrader!

Parfait

Parfait Bon site facile de s y retrouver Prix corrects Livraison rapide et gratuite Bravo

nikel ,r�pond a mes attentes

nikel ,r�pond a mes attentes

Bestelling en snelheid levering�

Bestelling en snelheid levering perfect. Artikel zelf was beschadigd en het aanvullende setje met wat montagedeeltjes waaronder stootrand zat er niet bij. Dit is normaal wel het geval. Op mailtje hierover nog geen reactie ontvangen

Top � tous niveaux

Beau produit. Aide efficace par le service client. Livraison rapide m�me en France. Gant moto conforme � la norme Fran�aise. OK sur toute la ligne.

bonne description du produit et bonne�

bonne description du produit et bonne r�activit� du service client pour fournir des pr�cisions. Livraison dans les temps pr�vus.

Scherpe prijs en snelle verzending

Scherpe prijs en snelle verzending. Niets op aan te merken.

Fantastische service

Fantastische service. Zoals het hoort te zijn. Tijdig geleverd met DPD-tracking. Goed verpakt. Top!

Alles snel en goed ontvangen

Alles snel en goed ontvangen

Commande facile via le site Internet

Commande facile via le site Internet. Suivi de l'�tat d'avancement de la commande bien pratique. Rapidit� de livraison. Produit correspond aux attentes. Merci

Toppie alles oke!!!!!!

Toppie alles oke!!!!!!

Tr�s satisfait de la r�activit� du sav.

Tr�s satisfait de la r�activit� du sav.

Levering prima op tijd, ��n dag vroeger dan aanvankelijk aangekondigd bij bestelling.

Snelle levering tegen de beste prijs

Snelle levering tegen de beste prijs. Wat wil een mens nog meer?

Livr�es tr�s rapidement

Livr�es tr�s rapidement, les pi�ces re�ues sont conformes � ma commande. Emballage de qualit�. Je recommande ce site.

Snelle levering en prettige prijzen.

Snelle levering en prettige prijzen.

Parfait

Parfait Produit conforme � la description Livraison rapide

Altijd een super service

Altijd een super service. Zelfs al heb je de meest moeilijke vragen, de medewerkers weten bijna alles! Hier merk je dat ze hun werk uit liefde voor het motorrijden doen. Ook altijd al eerlijk advies gekregen over de producten. Niets op aan te merken. Wel spijtig dat er niet veel voorraad is in de andere winkels. In Drongen is wel alles altijd op voorraad.

Tr�s bon rapport qualit� prix

Tr�s bon rapport qualit� prix

Artikel elders gezien voor lagere prijs

Artikel elders gezien voor lagere prijs. Laagste prijsgarantie bij RAD. Een mail was voldoende en binnen een dag antwoord. Direct besteld en de volgende dag al in huis. Echt zeldzaam goed geregeld. Aanrader, snel correct en de juiste artikelen snel in huis. Toppers daar.

Heel tevreden alles correct verlopen�

Heel tevreden alles correct verlopen geen lange wachttijd .

Commande re�ue sous 48h, conforme et pas cher, tr�s bien prot�g�e. Je suis tr�s content du service aussi bien sur place au magasin que niveau commande.

Tr�s content du service en magasin

Tr�s content du service en magasin