Snelle levering Prijs kwaliteit top

Je recommande

Conseils de pro!!!!!! Multiple choix Trs� s�rieux et tr�s ouvert! Je recommande !

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

SNELLE EN CORRECTE LEVERING. Ga het zeker meer gebruiken om mijn aankopen te doen.

Tr�s bon produit et livraison rapide

Tr�s bon produit et livraison rapide

Tr�s bon vendeur !

Tr�s bien ! Rien � redire !

zeer goede winkel heb er al geregeld�

zeer goede winkel heb er al geregeld iets besteld en altijd vlug de besteling gekregen ,heb ook al enkele malen in de winkel in zaventem geweest en altijd zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Snel en effici�nt levering

Snel en effici�nt levering. Netjes op tijd en een scherpe prijs (Givi E22 zijkoffers)

Vraiment tr�s bien

Vraiment tr�s bien. J'ai eu affaire avec le service client ils sont tr�s pro. Livraison tr�s rapide (sauf quand la poste fran�aise perd votre colis mes bon sa c'est la France malheureusement ) Merci � l'�quipe Rad pour leurs professionnalisme.

Tr�s satisfait du produit et du suivi�

Tr�s satisfait du produit et du suivi de l envoi

Perfecte service,10 op 10

Perfecte service,10 op 10, niets op aan te merken

Parfait

Parfait, rapide. Rien a dire.

rapide et facile

rapide et facile

uitstekend !!!!

Kan niet beter zijn.Bestelling gemakkellijk , volgen van de bestelling is zeer duidelijk. de volgende dag op het aangegeven uur, was de bestelling afgeleverd.

Budget Givi ruit R1150GS

Givi ruit. Snel bezorgd. Grote doos met veel luchtzakjes, maar .. maar ��n laag bubbelfolie om de ruit zelf. Ruit had in het gezichtsveld een voelbare kras en onderaan een stukje eraf. Denk dat al is gebeurt voor transport, dus niet (goed) gecontroleerd voor verzenden. Aangezien dit een ruitje is van � 75 en geen � 300+ en ik geen zin heb in retouneren en omruilen (niet meer op voorraad) laat ik het erbij. (Dat is natuurlijk mijn keuze). Vandaar maar 2 sterren, anders 4+. � 12-07-18: Retouneren en een maand wachten is natuurlijk niet leuk. Maar RAD bood het wel keurig aan. Daarom review uitgebreid naar 4 sterren.

Tevreden over al mijn aankopen tot�

Tevreden over al mijn aankopen tot dusver. Uitstekende service in de winkels ook. Bij mijn laatste aankoop, een batterij uit de webshop, stelde ik vast dat er bij het vullen met het zuurpakket er een lekkage was. De batterij werd zonder problemen omgewisseld in de winkel. Top.

Levertijd van 2 dagen maar de volgende�

Levertijd van 2 dagen maar de volgende dag al geleverd. Super

Livraison rapide

Livraison rapide. Tr�s content de mon achat

Super rapide.

Vraiment rien � dire sur le d�lai entre commande et livraison...la d�pose du colis dans un point relais si nos disponibilit�s ne sont pas la lors de la r�ception...

Topservice en topkwaliteit.zeker een�

Topservice en topkwaliteit.zeker een aanrader

Tr�s rapide !

Produits disponibles, prix competitifs et rapidit� d'envoi, rien � dire, service parfait !

De voorziene gaten om het scherm te�

De voorziene gaten om het scherm te plaatsen waren te klein en bij het uitboren naar de juiste diameter is het gebarsten 75�voor de vuilbak ?

excellent

Tr�s bon service rien a redire

1uitstekende keuze

1uitstekende keuze. Goede prijs en uitstekende levering

Nickel et rapide

Nickel et rapide

Geen problemen

Houdt zich aan de afgesproken leveringstermijnen. Na 2 dagen had ik mijn bestelling thuis geleverd.

Landegemstraat 4

9031 Drongen