Tr� bon service et rapide! je recommande
Parfait comme toujours.Bon produits,bons tarifs et d�lais ultra rapides!
Eerlijke prijzen, duidelijk webshop en een snelle en kwalitatieve levering. Geen enkele problemen.
Scherpe prijzen. Zeer ruim assortiment. Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag per e-mail. Snelle en correcte levering van de bestelde helm, vanuit Belgi� naar Nederland. Suggestie: digitale factuur per e-mail sturen i.p.v. of naast hard copy meesturen met de bestelling. Kortom, zeer tevreden!
Goede prijs kwaliteit Levering keurig op tijd
Tout a �t� parfait de la commande � la livraison. Je recommande 5/5
Impeccable. Produits re�us en temps et en heure et en excellent �tat.
Bonjour Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Livr� en 48h suite � mon erreur de taille, comprehensif et r�actif
Cher Frederic Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
La veste en magasin etait defectueuse et donc decision est prise d envoyer une du stock et recue le mardi ??
Cher Didier Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Super snelle levering
Beste Bart Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Personnel de Zaventem top cinq �toiles, le service DPD pour les commandes E-commerce pas au top, manque de flexibilit� pour les horaires de livraisons.
Cher André Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
perfect heel snel de bestelling binnen.
Beste Jeanette Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle en correcte service.
Beste Erik Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
super snel bezorgd!
Beste Umar Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Premi�re commande est tout ces bien d�roul�... plut�t satisfait
Goede kwaliteit producten en snelle levering. Nergens goedkoper.
Beste Jan Bedankt voor uw positieve reactie. Wij zullen dit zeker doorgeven aan onze betrokken collega's. Geniet van de komende zonnige dagen. Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Zeer zorgvuldig verpakt - levering op juiste dag - makkelijk adreswijzigen via dpd. En producten waren zoals verwacht - goede kwaliteit.
Dag Sarah Bedankt voor uw positeive review. Wij proberen elke dag ons best te doen en positieve reviews doen ons dan ook echt goed. Hopelijk heeft u veel plezier aan uw nieuwe Schuberth. Keep it safe and enjoy Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Vlot geleverd. Via de bestelde kabel de batterij gisteren opgeladen.
Beste Danny Bedankt voor uw positieve reactie. Wij zullen dit zeker doorgeven aan de betrokken collega's. Veel plezier op de baan en veel veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Livraison tr�s rapide et gratuite. De plus le produit est super int�ressant.
Cher Monsieur/ Chère Madame Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
goede prijs, snelle levering kortom dik tevreden!
Beste Niels Bedankt voor uw positieve reactie. Tof om te horen dat je onze diensten waardeert. Veel plezier op je moto. Met vriendelijke groeten David Origineel antwoord op Trustpilot dd 21/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Service impeccable, envoi rapide ! !
Zoals altijd ...correcte afhandeling !!
#NAAM?
Correspond � la commande,d�lai de livraison respect�,qualit� correcte � voir dans le temps, mais en confiance au vu du service.
Bonjour Philippe Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Alignement sur le prix comme annonc� , envoi rapide , emballage carton doubl� efficace . Tr�s bien.
Bonjour Jean-Louis Nous vous remercions pour vos encouragements. Nous tenons particulièrement à la satisfaction de nos clients et espérons pour continuer à vous servir. N’hésitez pas à nous contacter, notre équipe de professionnels passionnés est à votre disposition. Bien cordialement David Réponse originale à Trustpilot le 21/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023