Commande correspondant parfaitement � la description bien emball�e et exp�dition rapide !
Cher Christian Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
De website werkt zeer prettig. Scherpe prijzen, Snelle bezorging naar Nederland: zondag besteld, dinsdag binnen. Overdag kon ik nog een bezorginstructie toevoegen die netjes gevolgd werd.
Beste Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten, Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Het goede product op tijd geleverd - meer verwacht ik niet.
Beste Rik Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Goedkoper dan waar ook, snelle levering. Vragen over produkt worden snel beantwoord. Helemaal tevreden.
Beste Robert Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snelle levering en volgens gegeven informatie, geen onverwachte wijzigingen.
Beste Arjan Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Z��r overzichtelijke site om te bestellen. Snelle levering van de bestelde artikelen. Z��r tevreden!
Beste Francis Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Rapidement livr�. Prix correct.
Cher Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Snelle levering. Geen problemen, bij deze aankoop niet en ook niet rechtstreeks in de winkel. Zeer vriendelijke en gedienstige verkopers die alle tijd nemen en samen met je uitzoeken wat het best bij je vraag past. Goede kennis van zaken.
Beste Wendy Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Ik was ter plaatse in de winkel geweest op zaterdag. 1 item dat ik wou was er niet, ze hebben dit gewoon meteen bij mij thuis laten leveren, op dinsdag had ik het. Top ervaring
Beste Peter Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Excellent prix et service. Recu � la date annonc�e. Je garde cette adresse pour d �ventuels futurs achats.
Cher Michel Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Goede en snelle levering. Overzichtelijke site.
Beste Wouter Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Produit command� en magasin, demande de livraison � domicile car produit pas en stock, mais livr� le jour d'apr�s, tr�s rapide.
Cher Denis Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Een bestelling gedaan van 3 artikelen. Bij het openmaken van het pakket bleek er 1 artikel te ontbreken. Hiervoor gelijk een mail gestuurd naar de klantenservice. De volgende al een reactie, dat het ontbrekende artikel nageleverd zou worden. Binnen 2 dagen na ontvangst van eerste levering had ik het ontbrekende artikel ook in huis.
Beste Sander Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
D�lais tenus, notifications relatives � la livraison pr�cises et pertinentes, colis dans un �tat impeccable, articles conformes et, last but not least, ponctualit� du service de livraison. Actuellement ma meilleure exp�rience d'achat en ligne :)))
Cher Vince Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Toujours excellent en terme de d�lai et de respect des promesses, top!
Cher Christophe Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Commande et d�lai conforme � mes attentes Je conseil ??
Cher Gilles Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Ce que j�ai command� correspond � ce que j.ai re�u. Mais le service de livraison en dessous de tout. Il faut revoir la partie ��adresse de livraison��
Bonjour Philippe, Merci de votre évaluation. Si vous avez un colis livré à votre adresse de travail, il est recommandé de mentionner le nom de l'entreprise. Le nom sur la sonette et le nom sur le colis doivent correspondre pour que le chauffeur puisse livrer le colis. Cordialement, Vanessa RAD sa Réponse originale à Trustpilot le 06/07/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
RAD impeccable comme d'habitude, mais l'envoi par DPD est cette fois catastrophique: 6 jours de d�lai de livraison, un scandale (d'autant plus qu'il s'agissait de mon cadeau de f�te des p�res... loup�!)
Bonjour Pierre, Je suis désolé que votre colis a été en route plus longtemps que normale. Nous avons conner cette information à DPD afin qu'ils puissent travailler sur l'avenir. Cordialement, Vanessa RAD sa Réponse originale à Trustpilot le 06/07/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
alles keurig op tijd, goede servies en het juiste produkt
Beste Mart Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Snel en accuraat geleverd
Beste Henk Bedankt voor uw bezoek en voor uw sympathieke reactie. Het doet ons plezier te vernemen dat u tevreden bent met onze service. We zullen niet nalaten uw bericht door te geven aan de betrokken collega’s. Graag tot binnenkort. Vriendelijke groeten Het RAD-team Origineel antwoord op Trustpilot dd 14/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Als verdeler van Givi Benelux, stel ik vast dat bij bepaalde wind schermen zoals BMW 650 GT, geen wisselstukken zijn te verkrijgen, zoals de hand bescherming (2 panelen) en dit helemaal terug moet aankopen, erg vervelend. Ook stel ik vast indien je een probleem hebt na het aankopen van bevb: een communicatie systeem, U niet terecht kunt bij jullie om een bepaalt probleem op te lossen, (geen kennis genoeg ???) of ze vinden het erg vervelend dat je hulp vraagt. Dit lied de verkoper erg duidelijk merken. Ik die dacht dat na service erg belangrijk is naar de klanten toe. Of een beetje hulp. Of gaat het hier enkel om de verkoop te realiseren, en verder trek uw plan ermee. Dit voelt wel zo aan, Dit is wel erg spijtig te noemen, het gaat hier niet om de goedkoopste te zijn, maar ook te trachten de klanten een goede na service te kunnen geven,
Dag Guido, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben dit reeds nagevraagd bij Givi en de handbescherming die hoort bij dit windscherm is jammer genoeg niet apart verkrijgbaar. Voor al uw vragen in verband met intercoms en dergelijke mag u ook telefonisch contact opnemen met het hoofdkantoor en dan proberen wij u zo goed als mogelijk verder te helpen. Met vriendelijke groeten, Vanessa RAD nv. Origineel antwoord op Trustpilot dd 15/06/2018, geïmporteerd in Kiyoh op 27/06/2023
Quick delivery Quality as expected
Cher Pat Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Original reply on Trustpilot at 14/06/2018, imported into Kiyoh at 28/06/2023
rien � redire, service excellent, livraison rapide. je recommande vivement
Cher Gilbert Merci pour votre visite et merci pour votre remarque très sympathique. Nous sommes très contents d'apprendre que vous soyez satisfait de notre service. Vos encouragements ne manqueront pas de faire plaisir à toute notre équipe. À bientôt. Cordialement, L’équipe RAD Réponse originale à Trustpilot le 14/06/2018, importée dans Kiyoh le 26/06/2023
Geen op of aanmerkingen alles ging goed.
PARFAIT comme d'habitude conforme � la commande . Livraison soign�e et tr�s rapide